Τετάρτη 4 Απριλίου 2018



Το «Ελευθέριος Βενιζέλος» το καλύτερο αεροδρόμιο στη Ν. Ευρώπη

Ακόμα μια νέα, πολύ σημαντική αναγνώριση από τους επιβάτες για το Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών:
Στο πλαίσιο των Skytrax World Airport Awards, της μεγαλύτερης ετήσιας παγκόσμιας έρευνας ικανοποίησης των αεροπορικών ταξιδιωτών, το αεροδρόμιο της Αθήνας βραβεύτηκε, με τις ψήφους των επιβατών, ως το Καλύτερο Αεροδρόμιο στη Ν. Ευρώπη.

Η συγκεκριμένη διάκριση αποτελεί ακόμα μια επιβράβευση του αεροδρομίου από το επιβατικό κοινό για το επενδυτικό πρόγραμμα αισθητικής, λειτουργικής και εμπορικής αναβάθμισης των τελευταίων ετών, λίγες μέρες μάλιστα μετά την πρόσφατη σημαντική αντίστοιχη αναγνώριση του ΔΑΑ ως κορυφαίου αεροδρομίου στην Ευρώπη από το ACI World.
Με αφορμή τη νέα διάκριση του αεροδρομίου, η Διευθύντρια Επικοινωνίας & Μάρκετινγκ του Διεθνούς Αερολιμένα Αθηνών, Ιωάννα Παπαδοπούλου, δήλωσε:
«Η ποιότητα των παρεχόμενων υπηρεσιών και η ταξιδιωτική εμπειρία στο αεροδρόμιο της Αθήνας συνεχίζουν να βραβεύονται και αυτό μας χαροποιεί ιδιαίτερα.
Οι επιβάτες μας απολαμβάνουν καθημερινά το «νέο πρόσωπο» του αεροδρομίου μας, κατατάσσοντάς μας στην πρώτη θέση μεταξύ των αεροδρομίων της Ν. Ευρώπης, πλέον και στο πλαίσιο του σημαντικού θεσμού των βραβείων Skytrax.
Όλοι μας στο Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών συνεχίζουμε με την ίδια στρατηγική στόχευση να υλοποιούμε τα προγράμματα επενδύσεων και αναβάθμισης, προσθέτοντας διαρκώς νέες υπηρεσίες και προϊόντα για τους ταξιδιώτες και το κοινό μας».
Πηγή: tourismtoday.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου