Παρασκευή 23 Μαρτίου 2018

33D00882-A57E-41AD-910C-E75C21EF10EF
Η Φιλοτουρκική ΝΔ, είναι στρατηγική επιλογή ...


Οι τελευταίες φιλοτουρκικές δηλώσεις βουλευτών της Νέας ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ που εχουν γεμίσει τα ΜΜΕ, δεν ειναι ούτε τυχαίες, ούτε αποσπασματικές, ούτε δικαιολογούνται οι προδοτικές θεσεις εις βάρος της Ελλάδας για μικροπολιτικούς λόγους.

Αντίθετα η ΝΔ του Κωνσταντίνου Καραμανλη, ως η Μεγάλη Πατριωτική Παράταξη, εχει το «στρατηγικό βάθος» και Ιστορία να κατίσχυσει στο πολιτικό τοπίο με τις πατριωτικές θεσεις που εκπροσωπούσε πριν την έλευση του Κυριακου Μητσοτακη και του Αδωνι Γεωργιαδη, κι εχει και τα στελέχη με το υψηλό αίσθημα πατριωτισμού για να το κανει.

Κι ομως για έναν (όχι και τόσο) περίεργο λόγο η ηγετική ομαδα της νέας ΝΔ εχει πνίξει τις πατριωτικές φωνές εντός του κόμματος κι εχει επιλέξει την γραμμή «ΒΑΣΤΑ ΕΡΝΤΟΓΑΝ»
Οσο και να ψάξετε δεν βρείτε πουθενα δήλωση ή έστω υπόνοια μελών της Αγίας Οικογένειας που να καταδικάζει την Τουρκια για το Αφριν, του κουρδιστάν, ή την Αρμενία. Αντίθετα εκαναν δημόσιες σχέσεις με τους φιλοτουρκους Αζέρους.

Ακομη κι οταν ο ΣΚΑΙ μέσω του Τούρκου καναλάρχη δέχθηκε να γινει όργανο του Ερντογαν , παραχωρώντας του βήμα να στράφει κατά του Έθνους, νομίζοντας οτι ο Παυλοπουλος κι ο Τσιπρας δεν θα απαντήσουν στις προκλήσεις (νόμιζαν οτι είχαν να κανουν με σημιτοπαγκαλους;) η ΝΔ καλυψε και τον ΣΚΑΙ και τον Ερντογαν κατηγορώντας την Ελλαδα « ασυγχώρητη προχειρότητα και αδικαιολόγητο έλλειμμα προετοιμασίας εκ μέρους της κυβέρνησης» !

Οι σχέσεις της Αγίας Οικογένειας με την Τουρκια χάνονται πίσω στις εποχές της τότε συζύγου του Χριστοφοράκου της γνωστής οικογένειας Ντεμιρεν.

Ως προς τον αντιπρόεδρο, οι καλες σχέσεις του υπέρ υπερ πατριώτη Αδωνι Γεωργιαδη τουλάχιστον στο προσκήνιο ξεκινούν τότε που σαν υπουργός του Παπαδήμου ξεπούλησε λιμάνια και μαρίνες νησιών του Αιγαίου σε Τούρκους επιχειρηματιες και μαλιστα οπως δηλώνει δημόσια αν γινει ξανα υπουργός προσπαθήσει να πουλήσει και νησιά, κατι που προϋπέθετει, να εχει καλες σχέσεις μεχρι τότε με το Τουρκικό καθεστώς κι επιχειρηματίες

Αυτα τα ΜΜΕ που υμνούσαν την υποχωριτική πολιτική Σημιτη και του Παγκαλου με τα Ιμια, τις γκρίζες ζώνες, της προδοτική Συμφωνια της Μαδρίτης, το ξεπούλημα του Οτσαλάν και την πολιτική των σεισμών του Γιώργου Παπανδρεου.

Ήρθε ομως το πλήρωμα του χρόνου και τυχαία γεγονότα δένουν αυτο που κρυβόταν τόσα χρονια στο παρασκήνιο. Η μεγάλη επιτυχία του λιμενικού και των έντιμων εισαγγελικών λειτουργών σύλληψη του Noor 1 αποκάλυψε οτι η πρεζα που διακινούσε ηταν Τουρκική κι ειναι γνωστές οι σχέσεις του καθεστώτος Ερντογαν με τον υπόκοσμο.

 Έπειτα φωτογραφια υπουργού της Κυβέρνησης που απλώς βρέθηκε σε ξενοδοχείο που ειχε και καζίνο κι ες Ελλαδος αλλα κι εχει μια επιχειρήθηκε να μετατραπεί σε σκάνδαλο μια κατα τα αλλα απλή κοινωνική παρουσία, αποκαλύφθηκε αργότερα οτι το ξενοδοχείο ανήκει σε Τούρκο επιχειρηματία κι την φωτογραφια «τυχαία» καποιος την «έσπρωξε» σε συγκεκριμένο ΜΜΕ που γράφει κατα της Ελλάδας αλλα εχει και μια περίεργη ανοχή προς το ναρκοπλοιο,της τουρκικής πρέζας

Οι δηλώσεις λοιπόν  οτι η Ελλαδα προκαλεί τον Ερντογαν ειναι στρατηγική επιλογή του δίδυμου Μητσοτακη-Γεωργιαδη και αυτη οδηγεί αναπόδραστα στη εκλογική ήττα της ΝΔ

ΤΑ ΒΙΝΤΕΟ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ:

Ο Αδωνης Ταυτίζεται με τον Τούρκο Υπουργό Άμυνας
Ο Γεωργιαδης θέλει να χάρισει Ελληνικά Νησιά στο Ερντογαν για...την ανάπτυξη καλές
Άδωνις : Ναι, Εγώ πούλησα στους Τούρκους τη Μαρίνα της Μυτιλίν
ΝΔ-"Ο Ερντογαν έχει δίκιο-Η Ελλάδα προκαλεί και παίζει παιχνίδια στο Αιγαίο" Κυρανάκης-Ζαχαριάδης
"ΒΑΣΤΑ ΕΡΝΤΟΓΑΝ" από τον Σίμο Κεδίκογλου! "Τα Ιμια είναι γκρίζα ζώνη"
Αδωνις Γεωργιάδης "Εγώ δεν θα καταθέσω στεφάνι στα Ιμια γιατί προκαλεί την Τουρκία"
«Τα Ιμια ήταν πάντα γκρίζα ζωνη!» Νεα δήλωση εθνικής μειοδοσίας απο τον Παγκαλο-


 
Διατελώ Υμέτερος,

Netakias

Σύμφωνα με το άρθρο 14 του Νόμου 2672/98 (ΦΕΚ 290 τεύχος Α) το e-mail αυτό
σε καμία περίπτωση δεν μπορεί να θεωρηθεί spam διότι περιέχει τα στοιχεία
του αποστολέα και δυνατότητα διαγραφής από τη λίστα παραληπτών.

Αν δεν επιθυμείτε να λαμβάνετε mail από εμάς παρακαλούμε κάντε μας απλώς reply

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου