Κυριακή 11 Μαρτίου 2018

ΑΠΙΘΑΝΑ ΣΟΒΑΡΑ ΣΧΟΛΙΑ,,,,

  • Κι άλλος σφουγγοκωλάριος του Σοίμπλε. Όχι που νομίζατε ότι μόνο ο Λεβέντης είναι ζαβός σ αυτή τη χώρα!!...Έχω μια απορία αυτός από που μας προέκυψε αναλυτής και σχολιαστής; Το δίπλωμα της δημοσιογραφίας ο Μαλέλης του το έδωσε ;
      • ρε δεν μπρουμε χωρις μπαμπουλα εμεις ρεεεε....χαχαχαχαχαχα.χαχαχαχαχαχαχαχαχα....ρε αν δεν υπηρχε, θα τον κατασκευαζαμε ρεεεεε....
        αλλα και με τον ζωντανο, αυτο δεν κανουμε αλλωστε ;; ρε μας λυτρωνουν οι σοϊμπλεδες ρεεεε... γιατι απο τις κατα αυτων φωνων μας, κρυβουμε την φυσει αχρηστιλα μας ρεεεεεε....
        ρε ειναι η αγρια, κρυφο-αγαπη μας ο σοϊμπλας ρεεεεε....ιδιον αυτο, ολων των περηφανων της καρπαζας ρεεεε... χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα..
          • Εν τω μεταξύ ο Σόιμπλε ειναι ο μεγιστος λαικιστης που για να μαζεψει ψηφαλακια από το συντηρητικο του ακροατηριο λέει οτι για ολα φταινε οι άλλοι, οι ''τεμπεληδες'' οι νοτιοι, όχι η νοιτσε μπανκ που επαιζε με τα τοξικά, ουτε η ''αυτοκινητοβιομηχανια του λαού'' που πουλουσε φουμαρα.....ειπαμε διπλα μετρα και σταθμα και η λογικη πάει περιπατο. Might is Right!

              • Αυτά που ο *δημοσιογράφος* Μιχαηλίδης αποκαλεί without blushing «γενναιόδωρα ανοίγματά της προς συνταξιούχους και νησιώτες», στην πραγματικότητα αφορά
                a) ένα εφάπαξ μικροβοήθημα προς τους ΧΑΜΗΛΟσυνταξιούχους - the poorest of them που έχουν πληγεί περισσότερο από τη λιτότητα –, το οποίο καταβάλλεται εντός του 2016 προκειμένου να μην υπάρξει δημοσιονομική επίπτωση στον προϋπολογισμό του 2017, και
                β) την προσωρινή αναστολή αύξησης του ΦΠΑ σε ορισμένα νησιά ( του Αιγαίου που έχουν πληγεί από την προσφυγική κρίση).
                Πάνω απ΄όλα όμως είναι σύμφωνα με τους ΚΑΝΟΝΕΣ. Βάσει των συμφωνηθέντων στο πλαίσιο της Συμφωνίας του Καλοκαιριού του 2015, η Αθήνα μπορεί να δαπανά κατά τη διάρκεια του τρέχοντος δανειακού προγράμματος χρήματα για κοινωνικές παροχές.
                Αφού η Ελλάδα, παίρνοντας εμπροσθοβαρή μέτρα στο πλαίσιο της Συμφωνίας του Καλοκαιριού του 2015, ξεπέρασε τους στόχους που ορίσθηκαν από τους πιστωτές-επενδυτές αναφορικά στο δημοσιονομικό πλεόνασμα, η Αθήνα αποφάσισε από την υπεραπόδοση των εσόδων να στηρίξει τους πιο αδύναμους.
                Και τα δύο οικονομικά μεγέθη είναι μικρά ακόμα και για την ελληνική οικονομία. Η δε διάθεση της υπεραπόδοσης δεν θέτει σε κανένα κίνδυνο τα στοιχεία της πορείας της ελληνικής οικονομίας, που δεν αμφισβητούνται και δεν επηρεάζει ούτε τα οικονομικά στοιχεία για το 2017. Αυτό το επιβεβαίωσε και ο Ρέσλιγκ σε συνέντευξη του στην El Mundo, και ο Μπερνάρ Κουζνέβ σε βουλευτές του.
                Δυστυχώς η Αθήνα δεν τήρησε τον über alles in der Welt Κανόνα: δεν ζήτησε προκαταβολικά την άδεια της Γερμανίας.
                ‘Έτσι έδωσε λαβή στον γερμανό υπουργό οικονομικών να επιδοθεί στους γνωστούς τους ευκαιριακούς τακτικισμούς και να αποφάσισε να χρησιμοποιήσει το θέμα για να «τορπιλίσει» ακόμα μία φορά τις διαδικασίες, αξιώνοντας εκ νέου να συνδεθεί το «ξεπάγωμα» των βραχυπρόθεσμων με την ολοκλήρωση της δεύτερης αξιολόγησης.
                «Για τον Γερμανό υπουργό Οικονομικών Σόιμπλε η ελληνική κρίση συνιστά εσωπολιτική πυριτιδαποθήκη. Διότι εάν οι Ευρωπαίοι δεν διασφαλίσουν σύντομα τη συμμετοχή του ΔΝΤ, τότε η Ελλάδα ενδέχεται να απασχολήσει τον γερμανικό προεκλογικό αγώνα», όπως επισημαίνει και η Süddeutsche Zeitung
                Υ.Γ. Κατανοούμε ότι για τον *δημοσιογράφος* Μιχαηλίδης, η μικρή one-off βοήθεια προς τους χαμηλοσυνταξιούχους είναι άστοχη σπατάλη. Αντί να « σκορπάμε αριστερά και δεξιά», πιο πολύ τόπο θα έπιαναν τα λεφτά (αυτά ή και των φορολογούμενων) αν δινόταν στους αναξιοπαθούντες Ψυχάρηδες (και Μπόμπολες) για να πληρώσουν τα χρέη και τις υποχρεώσεις τους. Εξ ‘ου και το πρόσφατα σπαραξιάρικα μελό μεν, ευτελώς χυδαίο και εκβιαστικό δε πόνημα του *δημοσιογράφου* Μιχαηλίδης για τους....εργαζόμενους του ΔΟΛ.
                Εξ ‘ου και το εδώ λαϊκίστικο πόνημα. Κάθε παράγραφος και μία λαϊκίστικη εφετζίδικη σαχλαμάρα πάντα στα πλαίσια του αντιπολιτευτικού αλαλά του ενωμένου αντιπολιτευτικού μετώπου Φερτε-Πισω-τη-Κουταλα ΑΕ.
                Υ.Γ.2 Η Γερμανία είναι η τελευταία χώρα στον κόσμο που δικαιούται να μιλάει για τήρηση των κανόνων και υπερ-κατανόηση προς τους οφειλέτες.
                  see more
                  • τα ιδια και τα ιδια
                    μεχρι και οι ευρωπαιοι το ειπανε
                    καλυτερα το πλεονασμα να πηγαινε στο ελαχιστο εγγυημενο εισοδημα και στα χρωστουμενα στους ιδιωτες
                    αυτα που γραφετε εχουν απαντηθει εκατο φορες
                    η ανικανοτητα κατανοησης σας ειναι τουλαχιστον περιεργη
                      • 1. «ευρωπαιοι», όπως πχ???
                        2. τι εννοείτε οταν λέτε οτι το ποσό των €617m «να πήγαινε στο ελαχιστο εγγυημενο εισοδημα» ?????????
                        3. Από ποια παγκοσμίως reputable αυθεντία εχουν απαντηθει εκατο φορες ??
                        • 1. «ευρωπαιοι», όπως πχ???
                          2. τι εννοείτε οταν λέτε οτι το ποσό των €617m «να πήγαινε στο ελαχιστο εγγυημενο εισοδημα» ?????????3. Από ποια παγκοσμίως reputable αυθεντία εχουν απαντηθει εκατο φορες ??
                            • Σύμφωνα με όσα γράφει το μνημόνιο που υπέγραψε ο Τσίπρας η Ελλάδσ έχει δικαίωμα να διαθέσει κατά βούληση το 40% του υπερβάλλοντος πλεονάσματος (επί Σαμαρά ήταν 70%).
                              Αλλά για να διατεθεί πρέπει πρώτα να διαπιστωθεί.Διαπιστώνεται κάθε Απρίλιο από την EUROSTAT.Εδώ δεν έχει κλείσει ακόμη ο χρόνος,πως δίνεις κάτι που δεν ξέρουμε εάν δεν υπάρχει;
                              Tέλος η άποψη της ΕΕ είναι ότι πρέπει να διατεθεί για το ελάχιστο εγγυημένο εισόδημα,δηλαδή σε ανθρώπους που είναι εντελώς άποροι και όχι σε συνταξιούχους που ήδη παίρνουν σύνταξη.
                                • Δεν απαντήσατε. Το αποφύγατε επιμελώς.
                                  Υ.Γ. Ο Σαμαρά διάθεσε το 70% του υπερβάλλοντος πλεονάσματος στους εντελώς άπορους ενστολους.....
                              • Διαβάζοντας κάτι τέτοια σχόλια καταλαβαίνω ότι πάτος στο βαρέλι δεν υπάρχει ... το πρόβλημα της Ελλάδας είναι η ανεργία των νέων και οι χαμηλοί μισθοί αποτέλεσμα έλλειψης ανταγωνιστικότητας (ρηχοί επιχειρηματίες που έζησαν καλά λόγω υπερμόχλευσης της κατανάλωσης με δανεικά), αυτά είναι τα προβλήματα μαζί με το τεράστιο πρόβλημα της υπογεννητικότητας.
                                • Χαιρομαι που δεν γραφετε το αρθρο μονο σας οπως μαρτυρα η λεξη "κατανοουμε". Ομως εσεις στο Μαξιμου κατανοειτε οτι οταν ζητας απο αλλους λεφτα φυσικο ειναι να υπαρξουν προβληματα ειδικα οταν ησουν αντιπολιτευση και ελεγες Μανταμ Μερκελ go home και αλλα αστειακια για αγορες και νταουλια και Ροδους και πηδηματα.
                                    • Without blushing , flushing, flashing, μπορείτε να μας πληροφορήσετε τις ηλικίες των ΧΑΜΗΛΟσυνταξιούχων;;;;;;.Μήπως έχετε υπ' όψη σας ανάλογη κίνηση για τους ανέργους;;;; <<...Συμφωνίας του Καλοκαιριού του 2015>> . Άλλα ακούστηκαν από τους θεσμούς και μην ρωτήσετε ποιόν πιστεύω. Η απάντηση είναι αυτονόητη. 
                                      Δεν ξέρω πόσο χυδαίος είναι ο <<*δημοσιογράφος* Μιχαηλίδης>> , εγώ την τελευταία χυδαιότητα που διάβασα ήταν ύμνος προς έναν δικτάτορα. Που μπορεί να σκότωσε εκατοντάδες αντίθετους,αλλά είχε λέει καλό συστημα υγείας. 
                                      ΥΣ Και η δικιά μας χούντα καλή ήταν . Τόσα χωριά ηλεκτροδότησε.
                                        • Σίγουρα υπάρχουν πιο αναξιοπαθούντες από τους συνταξιούχους. Μακροχρονια άνεργοι; μονογονικές οικογένειες; κλπ.
                                          Αλλά αφου θέλετε συνταξιούχους υπάρχουν άνθρωποι που περιμένουν τη σύνταξη εδώ και δυο χρόνια, μήπως αυτοί τα έχουν περισσότεροι ανάγκη;
                                          Αν αφήσουμε έξω τον Ψυχάρη και τον Μπόμπολα υπάρχουν εταιρείες που τους χρωστά το δημόσιο και δεν τα δίνει. Αυτές θα αναγκαστούν να διώξουν μερικούς υπαλλήλους που έχουν επειδή δεν μπορούν να τους πληρώσουν.
                                          Όσο για το τι είπε ο Ρεσλιγκ η ο Κουζνέβ καμιά σημασία δεν έχει, το αρμόδιο όργανο είναι άλλο, καλώς ή κακώς αλλου παιρνονται οι αποφάσεις και εκεί μετράει.
                                            • 1. ΧΑΜΗΛΟσυνταξιοχων = κάτω από 850 ευρώ τον μήνα (ένα ενδιαφέρον % των οποίων όντως είτε βοηθάει είτε συντηρεί παιδιά και εγγόνια άρα το μικροβοήθημα θα μοιραστεί σε περισσότερες ομάδες και υποστηρίζεται και η οικογενειακή συνοχή )
                                              2. Ενδεχομένως ίσως ναι να έπρεπε να υποστηριχτούν και άλλες κατηγορίες αν ήταν τεχνικώς εφικτό, ΑΛΛΑ πάλι το ίδιο θα έλεγε ο Σοϊμπλε και το ίδιο θα λέγατε και εσείς οι *αντιπολιτευόμενοι*. 
                                              Για τον Σοϊμπλε, το θέμα δεν είναι ουτε τα economics του εφάπαξ βοηθήματος, ούτε οι κανόνες της ΕΕ, ούτε καν το ότι δεν ερωτήθει a priori ο ίδιος.
                                              3. Αν αφήσουμε έξω τους Ψυχάρη, Μπόμπολα, Βαρδινογιάννη, Λάτση και όλο το υπόλοιπο κρατικοδίαιτο συρφετό που έπαιρνε και μερικά εκατοντάδες εκατομμύρια ευρώ έξτρα δωράκι από το δημόσιο ταμείο μέχρι και το 2014, υπάρχουν και επιχειρήσεις που ναι χρωστάνε και τους χρωστάει το κράτος . Αυτή είναι χρόνια παλιά ιστορία. Πως και σας θυμήθηκε τώρα?
                                              4. O Ο Μπερνάρ Καζνέβ είναι ο Πρωθυπουργός της Γαλλίας, ο Ρέσλιγκ είναι ο Επικεφαλής του ESM και όλοι οι άλλοι για τους οποίους ισχύει το "καμιά σημασία δεν έχει" είναι και αυτοί ανάλογοί τους στην ΕΕ......
                                              Φυσικά και δεν μετράνε και καμία σημασία δεν έχουν αφού όλες τις αποφάσεις τις παίρνει ούτως ή άλλωστε ο αρμόδιο όργανο σε ροδάκια. Όλοι οι άλλοι είναι διακοσμητικοί στην ΕΕ. 
                                              Και μετά ωρύεστε που ο λαϊκισμός φταίει που ξηλώνεται το οικοδόμημα.
                                              •  
                                              • Reply
                                                    • Το φυσιολογικό είναι να μην έχουμε 30% ανεργία και εργαζόμενους σαν σκυλιά για 100 ευρώ. Έτσι όμως γίνεται τώρα "σε τούτη τη ζωή" κι έτσι θα συνεχιστεί επ' αόριστον, είτε κυβερνάει ο Τσίπρας είτε ο Λεβέντης είτε ο Ομπάμα. Αν δεν βοηθούσαν οι συνταξιούχοι θα είχαμε πτώματα στους δρόμους (που έχουμε, αλλά όχι τόσα). Ξέρω, δεν εγκρίνει ο Ράμφος αυτήν την αρρωστημένη σχέση με την οικογένεια κι ίσως έχει δίκιο, οπότε ας δοκιμάσουμε τον απογαλακτισμό να δούμε. Κι όλο αυτό δεν το δημιούργησε κανένας "εσμός που κυβερνάει". Ή το δημιούργησε ο προηγούμενος εσμός ή/και πάμε σε συλλογική ευθύνη, οπότε και πάλι ο "εσμός που μας κυβερνάει" είναι ο τελευταίος τροχός της αμάξης. Πρώτα πρέπει να κοιταχτείτε κι εσείς στον καθρέφτη και να αυτομαστιγωθείτε για τα λάθη σας που οδήγησαν σε αυτήν την κατάσταση. Μετά, πολύ μετά, πιάνετε και τον "εσμό" και την καφρίλα του. Ρωτήστε και τον Σόιμπλε, θα δείτε ότι συμφωνεί μαζί μου: όταν λέει ότι ζούσαμε πάνω από τις δυνατότητές μας δεν εννοεί τον Σκουρλέτη, εσάς εννοεί.
                                                        • "το φυσιολογικό είναι να εργάζονται οι νέοι "
                                                          Το φυσιολογικό μπορεί να είναι σίγουρα αυτό. Δεν ξέρω όμως αν το έχετε πάρει είδηση αλλά στην Ελλάδα του τώρα το μεγαλύτερο μέρος του 1/4 του πληθυσμού που είναι οι άνεργοι αποτελείται από νέους (περ. το 50% των νέων του ελληνικού πληθυσμού είναι άνεργοι) . Το ίδιο και οι * χομπίστες*...και οι τραγικά υπαμειβόμενοι....
                                                          Ειλικρινά δεν ξέρω πως θα έπρεπε να χαρακτηρίσει κάποιος το σχόλιο σας...ανόητο η κάτι χειρότερο
                                                      • Η Ιρλανδία και η Πορτογαλία που εκβιάστηκαν να *διασωθούν* με έναν απείρως πιο light τρόπο από ότι η Ελλάδα και με μεγαλύτερη εκβιαστική ανοχή στις εκάστοτε ψελλίσματα άρνησης συμμόρφωσης και τις εκάστοτε underperformance τους, ΔΕΝ βγήκαν από τα προγράμματα επιτήρησης. 
                                                        Εκτός και αν η ΕΕ μας το κρατάει κρυφό.
                                                        Η Ιρλανδία και η Πορτογαλία ΒΓΗΚΑΝ από τα προγράμματα *διασωσή* τους (Economic Adjustment Programme, στο ελληνιστί *μνημόνια*) πιο χρεοκοπημένες, σε σχέση με πριν, πιο προβληματικές και ως χώρες κατεστραμμένες .... και ΜΠΗΚΑΝ στο πρόγραμμα επιτήρησης (Post-Programme Surveillance στο ελληνιστί *μνημόνια*) που θα αξιολογεί την οικονομική, δημοσιονομική και χρηματοπιστωτικής κατάσταση και θα καθορίσει αν χρειάζονται και άλλα «διορθωτικά» μέτρα.
                                                        Το ίδιο και η Κύπρος, που *πείστηκε να διασωθεί* με πιο hardcore τρόπο και μας έδωσε την ευκαιρία να θαυμάσουμε για άλλη μια φορά τους διάφορους little Greeks του κ. Μιχαηλίδης σε ασκήσεις cheerleading που θύμιζαν πάρα πολύ τους αντίστοιχούς τους σε εκείνο το έργο με την Jodie Foster.
                                                        http://ec.europa.eu/economy_fi...
                                                        http://ec.europa.eu/economy_fi...
                                                        http://ec.europa.eu/economy_fi...
                                                        Απο το πρόγραμμα επιτήρησης PPS, αν όλα πάνε καλά, ομαλά και σταθερά, θα «αποφοιτήσουν» όχι νωρίτερα από το 2026, 2031 και 2029 αντίστοιχα .
                                                        Το ότι τώρα ο Σοϊμπλε και τα little Greeks errand boys του επιστρέφουν στη θεωρία του «καλού» και του «κακού» μαθητή της Τβόικας μόνο γέλια προκαλεί.
                                                        Στα διάφορα utter bollocks με τα οποία τα errand boys του Σοϊμπλε επιμένουν να μας διασκεδάζουν κατά καιρούς είναι και το ότι πχ η Πορτογαλία αποφοίτησε από τον πρωτοβάθμιο εγκλεισμό του Economic Adjustment Programme..... λόγω καλής διαγωγής, και όχι λόγω εκείνης της απόφασης του ανώτατου δικαστηρίου σε συνδυασμό με την καταβαράθρωση του τότε κυβερνώντος κόμματος που οδήγησε τον τότε Πορτογάλος πρωθυπουργός να ανακοίνωσε την πως η χώρα του δεν θα ζητούσε να ανοιχτεί προληπτική γραμμή πίστωσης από το ΔΝΤ και τους Ευρωπαίους .
                                                        Στα διάφορα utter bollocks περί success story των καλών μαθητών παραλείπουν τις πρόσφατες απειλές Σοϊμπλε του Ιουνίου 2016 περί εισαγωγής της Πορτογαλίας σε νέο Μνημόνιο
                                                        http://tinyurl.com/j6oo9t4
                                                        http://www.naftemporiki.gr/fin...
                                                        και τις εφεξής συνεχείς πολύπλευρες πιέσεις προς την Πορτογαλία, «μία ανάσα πριν το νέο μνημόνιο»
                                                        http://www.capital.gr/story/31...
                                                          see more
                                                          • ΤΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΕΧΟΥΜΕ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΗΝ ΠΟΡΤΟΓΑΛΛΙΑ ΕΙΠΑΜΕ ;; ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΑΣ ;; ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ...
                                                            ΚΑΛΟ..!!...
                                                            ΡΕ ;; δεν βγαινεις ποτε ρε απο προγραμμα επιτηρησης ρε ουσιαστικα... ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΒΓΑΙΝΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΡΕ...
                                                            ΕΤΣΙ ΠΡΕΠΕΙ ΓΙΑ ΑΧΡΗΣΤΟΥΣ....ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΠΙΑ ΣΤΗΝ ΕΕ, Η ΚΙΒΩΤΟΣ ΤΗΣ ΔΙΑΘΗΚΗΣ...ΟΠΟΙΟΣ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ ΡΕ... ΤΕΛΟΣ... 
                                                            ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΕΙ ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ, ΟΣΕΣ ΦΟΡΕΣ ΘΕΛΕΙ ΣΕ ΜΝΗΜΟΝΙΑ, ΚΑΙ ΑΝ ΔΕΝ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΝ, ΝΑ ΠΑΝΕ ΣΕ ΟΠΟΙΟ ΕΘΝΙΚΟ ΝΟΜΙΣΜΑ ΘΕΛΟΥΝ ... ΘΕΛΟΥΝ ΟΜΩΣ ;;; ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ....
                                                            ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΟΤΗΤΕΣ, ΚΑΙ ΠΟΤΕ Η ΖΩΗ ΔΕΝ ΣΤΑΜΑΤΑ... Ο ΑΧΡΗΣΤΟΣ ΩΣ ΓΝΩΣΤΟΝ, ΓΥΡΝΑ ΠΑΝΤΑ ΓΥΡΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΧΡΗΣΤΙΛΑ ΤΟΥ...ΑΣ ΑΠΟΦΑΣΙΣΟΥΝ ΛΟΙΠΟΝ ΟΙ ΙΔΙΟΙ-ΤΟΥΣ ΦΥΣΙΚΑ, ΜΕ ΠΟΙΟΥΣ ΑΧΡΗΣΤΟΥΣ ΘΑ ΠΑΝΕ, ΚΑΙ ΠΟΙΟΥΣ ΘΑ ΑΦΗΣΟΥΝ... ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑ.... 
                                                            ΜΗΠΩΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΤΟ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ;;;!!!!... ΑΝΤΕ ΡΕ ΝΑ ΠΟΥΜΕ...ΑΝΤΕΕΕΕΕ......
                                                            ΜΑΣ ΖΑΛΙΣΑΤΕ ΤΟΝ ΑΓΙΟ ΝΑ ΠΟΥΜΕ... 
                                                            ολες οι χωρες λοιπον, θα ειναι φορ εβερ, σε ενα οιονει προγραμμα επιτηρησης... ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ...ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ... ΑΪ-ΣΙΧΤΙΡΙ ΝΑ ΠΟΥΜΕ....ΤΕΜΠΕΛΧΑΝΑΔΕΣ ΝΑ ΠΟΥΜΕ.... ΑΧΡΗΣΤΟΙ ΣΕ ΟΛΑ ΣΑΣ... 
                                                            ΑΝΤΕ, ΣΤΟ ΝΟΜΙΣΜΑ ΣΑΣ ΛΟΙΠΟΝ... ΚΑΙ ΘΑ ΔΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΧΑϊΡΙΑ ΕΚΕΙ ;; ΝΑΙ ;; ΑΝΤΕ ΛΟΙΠΟΝ...ΑΪΝΤΕ ΡΕΕΕ....ΑΛΛΑ ΟΥΤΕ ΓΙΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΙΣΤΕ ΡΕ ΑΧΡΗΣΤΟΙ.... ΡΕ ΑΧΡΗΣΤΟΙ ΠΑΝΤΟΥ ΛΕΜΕ ΡΕΕΕΕ..!!!... χααχαχαχαχαχαχαχα αχαχαχαχα...
                                                          • ¨αντε να δεχτουμε ότι πραγματι ετσι ειναι : ειμαστε χαραμοφάηδες και απειθαρχοι σχεδον από τα γενοφασκια του νεοελληνικου κρατους.
                                                            άντε επισης να δεχτουμε ότι θα χρεοκοπουσαμε ακομη περισσοτερο χωρις τα μνημονια.να δεχτω ότι σε αυτο το εμεις ειναι ο λατσης, ο μητσοτακης, ο παγκαλος αλλά και ο υπαλληλος των σουπερμαρκετ....
                                                            να μου απαντησετε όμως σε δυο ερωτησεις που κανεις δεν μπαινει καν στον κοπο να ρωτησει και τον σόιμπλε:
                                                            1. Αφου ειμαστε τοσο ανεκδιηγητοι γιατι επενδυαν στη ελληνικη οικονομια και μας δανειζαν οι γερμανικες τράπεζες; Ακομη και με πρτεσταντικα μετρα και σταθμα αναλαμβανεις τις ευθυνες σου για τα ρισκα που παιρνεις, ετσι δεν ειναι;
                                                            2. Tι θα γινοταν άραγε αν ειχαμε κυρηξει χρεωκοπια και σταση πληρωμων από το 2010; Ποιος θα έλεγε στους γερμανους καταθετες ότι οι καταθεσεις τους πρέπει να κουρευτουν λογω των ρισκων που πηραν οι διοικητες τους;
                                                            Ας απαντησουμε και σε αυτα τα ερωτηματα αν δεν θέλουμε να ζουμε με μισες αληθειες
                                                              • .

                                                            Δεν υπάρχουν σχόλια:

                                                            Δημοσίευση σχολίου