Παρασκευή 26 Ιανουαρίου 2018

ΘΕΕ ΜΟΥ ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΣΤΗ ΒΡΑΖΙΛΙΑ...ΤΗ ΧΩΡΑ ΤΟΥ ΜΕΛΛΟΝΤΟΣ ΤΟΥ ΜΕΓΑΛΟΥ ΣΤΕΦΑΝ ΤΣΒΑΪΧ...

ΜΩΡΕ ...ΠΑΜΕ ΚΑΤΑ ΔΙΑΟΛΟΥ...ΚΙ Ο ΠΑΝΑΓΑΘΟΣ ΘΕΟΥΛΗΣ  ΤΟΧΕΙ ΡΙΞΕΙ ΣΤΟ ΡΑΧΑΤΙ!


Φρίκη: Βίασαν, σκότωσαν και έφαγαν γυναίκα μπροστά στον άντρα της (φωτό)



Σοκ προκαλούν οι φρικιαστικές λεπτομέρειες από το άγριο έγκλημα με θύματα έναν άνδρα και μία γυναίκα στη Βραζιλία. 
Η 44χρονη Cristina Amaral και ο 57χρονος σύζυγός της Juvenal, βρήκαν τραγικό θάνατο από μια συμμορία ληστών στην πόλη Camaçari της Βραζιλίας,
υπομένοντας για ώρες τα βασανιστήρια τους. Το άτυχο ανδρόγυνο φέρεται να έπεσε θύμα των άρρωστων ορέξεων τους, όταν αρνήθηκε να τους παραχωρήσει ένα πολύ μεγάλο χρηματικό ποσό. Τα άψυχα σώματά τους βρέθηκαν θαμμένα στην αυλή του σπιτιού τους στην περιοχή Camacari στην βορειοανατολική Βραζιλία. Μάλιστα, όπως είχε γνωστό, από την 44χρονη έλειπαν ζωτικά όργανα.
Οι δράστες, ένας 29χρονος, ένας 25χρονος και 3 ανήλικοι, 13, 14 και 16 ετών, που συνελήφθησαν αργότερα, σύμφωνα με τις δηλώσεις επικεφαλής της αστυνομίας, βίασαν την άτυχη γυναίκα μπροστά στα έντρομα μάτια του άτυχου συζύγου της, στη συνέχεια αφαίρεσαν τα γεννητικά της όργανα και έφαγαν κομμάτια από το σώμα της.
Σύμφωνα με την αστυνομία ο κανιβαλισμός των θυμάτων αποτελεί ένα είδος τελετουργικού της συμμορίας.Έπειτα οι κανίβαλοι έδειραν και μαχαίρωσαν μέχρι θανάτου τον άτυχο 57χρονο.
Από την έρευνα της αστυνομίας διαπιστώθηκε πως, οι δράστες τρύπωσαν μέσα στο σπίτι της οικογένειας και περίμεναν την κατάλληλη στιγμή για να τους ληστέψουν. Οι δράστες – κανίβαλοι φέρεται να έμαθαν για τα λεφτά που είχε το ανδρόγυνο από την γιαγιά του ενός που δούλευε ως καμαριέρα εκεί. Οι σοροί του ζευγαριού βρέθηκαν θαμμένοι στο πίσω μέρος του σπιτιού τους, στην αυλή τους, με τις αρχές να δηλώνουν ότι έλειπαν αρκετά τμήματα του κορμιού τους, ιδίως από την άτυχη Amaral.
Ύστερα από μια ανώνυμη πληροφορία οι αστυνομικές αρχές συνέλαβαν τους Daniel Santos Neves, 29 ετών και Carlos Alberto Neres, 25 ετών, αλλά και 3 έφηβους 13, 14 και 16 αντίστοιχα χωρίς να δώσουν τα δικά τους ονόματα στην δημοσιότητα.
«Πολλά ζωτικά όργανα των νεκρών λείπουν, κυρίως από την γυναίκα την Amaral, όπως οι ωοθήκες της και οι σάλπιγγες της. Δεν γνωρίζουμε που βρίσκονται αυτά τα τμήματα του κορμιού τους, αλλά οι ιατροδικαστές εντόπισαν ότι υπάρχουν σημάδια κοπής του δέρματος τους μέχρι το κόκαλο που έχουν προέλθει ενδεχομένως από δόντια.  Δεν μπορούμε ακόμα να είμαστε σίγουροι αν αυτά έγιναν όσο ήταν ζωντανοί ή μεταθανάτια. Οι δράστες γνώριζαν την καθημερινότητα του ζευγαριού, καθώς η γιαγιά του ενός συλληφθέντα εργαζόταν στο σπίτι τους ως καθαρίστρια τους» ανέφερε η εκπρόσωπός της αστυνομίας στα ΜΜΕ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου