Κυριακή 3 Δεκεμβρίου 2017


''Μπράβο'' υφυπουργέ Τέρενς Κουίκ...Nα τα εκατοστήσεις

Το υπουργείο Εξωτερικών, υπό την ηγεσία του ασοβάρευτου Νίκου Κοτζιά, ''πετάει'' και διαφημίζει την μεγάλη οικονομική ''ανάπτυξη'' της Ελλάδας. Τι ''μνημόνια'' και ιστορίες, άγριοι φόροι, πείνα, αφραγκία και δυστυχία στην Ελλάδα; Αυτά είναι ''μπούρδες''. Το πιστοποιεί ο υφυπουργός Εξωτερικών Τέρενς Κουίκ, ο οποίος στις 31 Οκτωβρίου 2017, έκανε το 27ο ''τουριστικό'' του ταξίδι στο εξωτερικό (Νότια Αφρική), σε 11 μήνες θητείας. Είχε προηγηθεί το 26ο (24 Οκτ., Ιταλία). ''Λεφτά υπάρχουν'' γιά τουριστικά ταξίδια.
ΜΕΤΑΞΥ ΣΟΒΑΡΟΥ και ΑΣΤΕΙΟΥ: Σχολιάζοντας τα ΚΑΛΑ, τα ΚΑΚΑ και τα AΣXHMA




''Βαράει διάλυση το μαγαζί'': Πώληση εκκλησιών γιά τα χρέη της Αρχιεπισκοπής ΗΠΑ

''Στο σφυρί'' βγήκαν ''ιερά σκεύη'' και ''ιερά χρυσά ευαγγέλια'' της ενορίας-εκκλησίας αγίου Αθανασίου στην πόλη 'Αρλιγκτον Μασσαχουσέτης, επειδή το ''μαγαζί'' είναι καλό οικόπεδο και ο μητροπολίτης Βοστώνης Μεθόδιος, ετοιμάζεται να το πωλήσει γιά 3.5-4 εκατομ. δολ. Πρώτα απαξίωσε την ενορία, έδιωξε τον παπά και πριν την πώληση κτίριου-οικόπεδου, έβγαλε τα ''σκεύη'' στο ''παζάρι''.
Οι εκκλησίες χτίστηκαν με χρήμα Ομογενών. Τα ''ιερά σκεύη'', εικόνες, ευαγγέλια κλπ, αγοράστηκαν με χρήμα Ομογενών. Η Αρχιεπισκοπή, στην πορεία και μετά την διάσπασή της από τον ''οικουμενικό Βαρθολομαίο'', τέλη '90, σε μητροπόλεις, ''έκλεψε'' τους τίτλους ιδιοκτησιών.
Και τώρα, ο κάθε αγύρτης μητροπολίτης, πωλεί τα κτίσματα της Ομογένειας, ως ''αφεντικό''... Οι φωτογραφίες από το ''παζάρι'' στον άγιο Αθανάσιο, πιστοποιούν τα χάλια Ομογένειας και Εκκλησίας.

Η ''κρίση'' στην Αρχιεπισκοπή ΗΠΑ, η ''διένεξη'' με το ''Φανάρι'' και ο...''ραγιαδισμός''

Σικάγο: Το ''ιερό λείψανο'', τα ''καραγκιοζιλίκια'' και οι απαιτήσεις του μητροπολίτη Κέρκυρας
Η -σε εξέλιξη- διάλυση της ''οργανωμένης Ομογένειας'' ΗΠΑ, ήταν φυσικό να γίνεται παράλληλα και με την διάλυση της ''οργανωμένης εκκλησίας'', που εκπροσωπείται από την θυγατρική εμπορική επιχείρηση του οικουμενικού Βαρθολομαίου, την Αρχιεπισκοπή Αμερικής (ΗΠΑ). Γι' αυτό δεν μας εκπλήσουν τα ''καραγκιοζιλίκια'', στα οποία καταφεύγουν ''φευγάτοι ιεράρχες'' στις ΗΠΑ και επισκέπτες ''ιεράρχες'' από την Ελλάδα. Φαίνεται ότι στην Ελλάδα ''αετονύχηδες'' μητροπολίτες έμαθαν ότι παραείμαστε ''πρόβατα γιά άρμεγμα'' στις ΗΠΑ και φροντίζουν να συμμετέχουν στο ''άρμεγμα''. Τα γεγονότα... (ΔΙΑΒΑΣΤΕ)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου