Τετάρτη 1 Νοεμβρίου 2017

ΜΕΓΑΛΟΣ ΤΖΕΡΤΖΕΛΕΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΤΖΕΡΤΖΕΛΕ ΨΙΝΑΚΗ....

Διώχνει κόσμο από την παράταξή του ο Ψινάκης! Ποιος τον χαρακτηρίζει… Πούτιν του Μαραθώνα

psinakhs
Οι τέσσερις αποχωρήσεις από την δημοτική παράταξη του Ηλία Ψινάκη αλλά και τα
όσα συμβαίνουν στα τρία χρόνια που ο δαιμόνιος manager έχει αναλάβει το Δήμο του Μαραθώνα, δυσκολεύουν όλο και περισσότερο το έργο του.
Η αναμενόμενη ανεξαρτητοποίηση του παλαίμαχου ποδοσφαιριστή Σπύρου Λιβαθηνου μαζί με ακόμα τρεις δημοτικούς συμβούλους της παράταξης Ψινάκη, κατεβάζουν σε 16 από 20 τις έδρες της παράταξης του, δίνοντας του αριθμητικά την οριακή πλειοψηφία στο ΔΣ. Ωστόσο, δημοτικοί σύμβουλοι άλλων παρατάξεων του δήμου, έχουν μια άτυπη συμφωνία με τον Ψινάκη στηρίζοντας το πρόγραμμα του και υπερψηφίζοντας το όταν αυτό χρειάζεται.

Ο Ψινάκης άλλωστε φαίνεται ότι εξώθησε τους ίδιους τους πρώην συνεργάτες του στις παραιτήσεις τους από τη στιγμή που δεν υποχώρησε στις προσωπικές τους μικροπολιτικές επιδιώξεις. Έχει ήδη καταφέρει να στείλει στη δικαιοσύνη τον πρώην Δήμαρχο, ο οποίος παραιτήθηκε και από το δημοτικό συμβούλιο και αντιμετωπίζει κατηγορίες.
«Και μόνος του να μείνει, δεν θα δεχτεί εκβιασμούς και προσωπικές διεκδικήσεις», λέει στενός του συνεργάτης, χαρακτηρίζοντας τον σαν τον… Πούτιν του Μαραθώνα.
Στους συνεργάτες του άλλωστε προκαλεί εντύπωση το γεγονός ότι οι τέσσερις «αντάρτες» δεν παραιτήθηκαν από το αξίωμα τους αλλά από την παράταξη Ψινάκη, εξαιτίας της οποίας εκλέχτηκαν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου