Τρίτη 31 Οκτωβρίου 2017

ΜΟΥΖΑΛΑΣ...-ΜΠΟΥΡΔΑΛΑΣ....ΒΡΕ ΔΙΩΞΤΕ ΤΟΝ ..ΘΕΑΤΡΙΝΟΣ ΕΙΝΑΙ!

Αναταραχή στην κυβέρνηση με τον Γιάννη Μουζάλα και την παραίτηση

Αναταραχή στην κυβέρνηση με τον Γιάννη Μουζάλα και την παραίτηση

Ο υπουργός δέχθηκε σφοδρή κριτική από την ομάδα «53+»



Αναβρασμός επικρατεί στο κυβερνητικό στρατόπεδο και στο επίκεντρο βρίσκεται ο υπουργός Μεταναστευτικής Πολιτικής, Γιάννης Μουζάλας.
Χθες τα μέλη της Πολιτικής Γραμματείας που πρόσκεινται στην ομάδα των «53+» άσκησαν σφοδρή κριτική στον υπουργό Μεταναστευτικής Πολιτικής, Γιάννη Μουζάλα και στον τρόπο με τον οποίο ασκεί τη μεταναστευτική πολιτική.

Έκαναν λόγο για καταπάτηση δικαιωμάτων προσφύγων και μεταναστών, αλλά και για τραγικές καθυστερήσεις της κυβέρνησης στην εξασφάλιση κατάλληλων υποδομών για χειμερινή διαβίωση.
«Αν νομίζετε ότι τα κάνω όλα λάθος, τότε να παραιτηθώ», φέρεται να είπε ο υπουργός Μεταναστευτικής Πολιτικής, κ. Μουζάλας και ο πρωθυπουργός επιχείρησε να λειτουργήσει πυροσβεστικά.
Με ανακοίνωσή του αργά το απόγευμα της Δευτέρας, το υπουργείο Μεταναστευτικής Πολιτικής έδωσε τέλος στη φημολογία περί παραίτησης του υπουργού, Γιάννη Μουζάλα, κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης της Πολιτικής Γραμματείας του ΣΥΡΙΖΑ.
«Ο κ. Γιάννης Μουζάλας συμμετείχε στην Πολιτική Γραμματεία του ΣΥΡΙΖΑ, κατά την οποία διεξήχθη πολιτική συζήτηση μεταξύ άλλων και για το προσφυγικό-μεταναστευτικό. Στο πλαίσιο της εσωκομματικής δημοκρατικής λειτουργίας του ΣΥΡΙΖΑ κατατέθηκαν διαφορετικές απόψεις. Πριν ολοκληρωθεί η συνεδρίαση ο Υπουργός αποχώρησε, προκειμένου να παραβρεθεί σε προγραμματισμένη συνάντηση με τον αντιπρόεδρο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Φραν Τίμερμανς», αναφέρεται στην ανακοίνωση.
Σημειώνεται ότι νωρίτερα τις φήμες που κυκλοφορούσαν το απόγευμα της Δευτέρας, είχαν διαψεύσει  κυβερνητικές πηγές αναφέροντας ότι: «Δεν υπάρχει θέμα παραίτησης του υπουργού Μεταναστευτικής Πολιτικής Γιάννη Μουζάλα».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου