Πέμπτη 10 Αυγούστου 2017

ΤΟ ΑΠΕΡΑΝΤΟ ΠΟΡΝΕΙΟ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ. ΤΟ «ΑΠΑΓΟΡΕΥΜΕΝΟ ΘΕΜΑ» ΠΟΥ ΞΕΠΟΥΛΗΣΕ ΚΑΙ ΕΣΠΑΣΕ ΤΑΜΕΙΑ(Α’ ΜΕΡΟΣ)

mpezentakou-stefanidou-karatzaferisΌσα ξέρει ο νοικοκύρης, δεν τα ξέρει ο κόσμος όλος…
Παράνομα ζευγάρια, περίεργες «φιλίες»,παράξενα βίτσια,πακτωλοί xρημάτων,πικάντικες ιστορίες και τραγελαφικά περιστατικά.
Το απέραντο πορνείο της ελληνικής τηλεόρασης
Παράνομα ζευγάρια, περίεργες «φιλίες», παράξενα βίτσια, πακτωλοί χρημάτων, πικάντικες ιστορίες και τραγελαφικά περιστατικά. Οι κρυφές διαδρομές, τα ύποπτα ξενοδοχεία και τα ημιφωτισμένα εστιατόρια είναι ηάλλη όψη της λαμπιρίζουσας τηλεόρασης, που προσπαθούν να κρύψουν-οι πρωταγωνιστές της- και έχουν να κάνουν με τη σχιζοφρενική και βρώμικη υποκρισία της ενημέρωσης και της ελαφράς ψυχαγωγίας. Οι φήμες-και οι αστικοί μύθοι- για τους παράνομους έρωτες με πρωταγωνιστές ΜΕΓΑΛΟ-δημοσιογράφους, παρουσιάστριες, μοντέλα και τραγουδιάρες γ’ κατηγορίας, τρελαίνουν τις φυλλάδες και το διαδίκτυο αλλά κυρίως τους τηλεοπτικούς κύκλους και τα δημοσιογραφικά γραφεία, ήδη από τη δεκαετία του ‘90. Οι «αστικοί μύθοι» πάντως, φαίνεται να κυνηγούν ακόμα τους τηλεοπτι κούς αστέρες παρά τις προσπάθειες.
Σε εγκλεισμό οδηγήθηκε άνδρας με σοβαρά προβλήματα ψυχικής υγείας ύστερα από επιθέσεις με προπηλακισμούς σε γυναίκες στο κέντρο του Χαλανδρίου.(ΕΙΝΑΙ ΓΙΟΣ ΤΟΥ Κ.ΠΡΕΚΑ...) 
πρεκας
Η καταγγελία για επίθεση (05/08-12.45) σε βάρος γυναίκας, ενω με την ανήλικη κόρη της βρέθηκε να διέρχεται την πλατεία Χαλανδρίου, και δράστη έναν ψηλό άνδρα, αδύνατο, μελαμψο, με μούσι και μαύρα/γκρίζα μαλλιά, οδήγησε τους Αστυνομικούς του ΑΤ Χαλανδρίου στη σύλληψη του. Με εντολή Εισαγγελέα τέθηκε σε εγκλεισμό (07/08) με φαρμακευτική αγωγή λόγω σοβαρών προβλημάτων ψυχικής υγείας από τα οποία νοσεί τα τελευταία τουλάχιστον 10χρονια.
IZ05kD

ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥ ΣΠΥΡΟΥ ΚΑΡΑΡΖΑΦΕΡΗ;
Εδώ περίπου κι ένα μήνα η καλή ιστοσελίδα του παλαίμαχου δημοσιογράφου SPIRO SPERO...  ΣΠΥΡΟΥ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ δεν ενημερώνεται... ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΚΑΤΙ; Λέγεται ότι ¨κάνει διακοπές" στην Τρίπολη! Μακάρι... ΄Η μώπως τα βρόντηξε μια και είναι γέρων Ογδοντάρης; Για να δούμε.....

ΕΙΔΕΣ ΣΤΑΥΡΑΚΗ ΨΥΧΑΡΗ...ΤΑ ΕΚΑΝΕΣ ΜΠΑΧΑΛΟ!...

Δεν θα κυκλοφορούν οι εφημερίδες “Νέα” και “Βήμα”

ΔΟΛ: “Νέα εποχή” – Δεν θα κυκλοφορούν οι εφημερίδες “Νέα” και “Βήμα” | Newsit.gr

Όπως χαρακτηριστικά αναφέρεται “ε την υπογραφή των συμβάσεων μεταβίβασης εκ μέρους της Ειδικής Διαχείρισης στη νέα εταιρεία του Ευάγγελου Μαρινάκη τελειώνει ένας κύκλος ζωής” και η “νέα εποχή”, όπως ενημερώνει στο πρωτοσέλιδό της η εφημερίδα θα καθυστερήσει μερικές ημέρες:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου