Πέμπτη 11 Μαΐου 2017

ΓIA KOITAΞΤΕ TI KATEBAZEI H ...ΓIAΓΙA MOY...

Header,
ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟ....

ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΕ ΑΝ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΤΕ.... ΝΑ ΜΑΣ ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ!  ΒΡΙΣΚΟΜΑΣΤΕ  ΣΕ ΠΟΛΕΜΟ... ΕΠΙ 6 ΧΡΟΝΙΑ  ΤΩΡΑ!   Εμ πως να παει ρε ,,,μάστορα;
Υπότίθεται πως το πιο κάτω "προφητικό κεέιμενο "που ,μου έστειλε η οργανωμένη ΛΕΤΙΤΣΙΑ- και μου στέλνει πολύ συχνά -θα σας φωτίσει για τους θεόσταλτους... που μας ζώνουν...
Διαβάστε το ,ου γράφει η ...ευγενής γηραιά Κυρία....Κι αν θέλετε σχολιάστε την!
Κάτι πολύ ιδιαίτερο θα επιτρέψει
να πραγματοποιηθεί ΕΝΑ ΘΑΥΜΑ στη ζωή σας!...

ΤΟΣΟ ΣΟΒΑΡΑ ΤΑ ΠΡΑΜΑΤΑ... ΜΕ ΕΜΕΝΑ!

Θα δείτε παρακάτω 7 φορές την απόδειξη! ... ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΜΟΥ ΓΡΑΦΕΙ...Τα επιδέλοιπα μην τα λαβάνετε υπόψη... 



Αγαπητέ ,
Τώρα ξέρω ότι η ευτυχία σας είναι κοντά. Πολύ κοντά μάλιστα. Έχω αποδείξεις!
...ΤΙ ΤΗΣ ΛΕΣ; ΠΟΙΟΣ ΣΟΥ ΕΙΠΕ ΚΑΛΗ ΜΟΥ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΕΥΤΥΧΗΣ; ΕΥΤΥΧΕΣΤΕΡΟΣ ΑΠΑΝΤΩΝ ΕΙΜΑΙ... ΚΑΙ ΣΤΑ 80 ΜΟΥ ΒΕΒΑΙΑ!!!
Διότι όταν «συνδέθηκα» πνευματικά με τα «ανώτερα επίπεδα» των Άστρων, έκανα μια φοβερή ανακάλυψη σχετικά με σας...
2 νέα γεγονότα θα ανατρέψουν ριζικά τη ζωή σας 
τις αμέσως επόμενες εβδομάδες, !
Το πρώτο, είναι ότι σε λίγες μέρες, θα έχετε κάτι τι «παραπάνω»! Κάτι που θα αλλάξει τελείως τη «τράπουλα» που σας αφορά. Διότι αυτό το κάτι τι «παραπάνω» θα σας κάνει να προσελκύσετε πάνω σας τα χρήματα που χρειάζεστε. Και θα κάνει τους άλλους να ενεργούν προς όφελος σας, ακόμα και χωρίς να τους το ζητήσετε.
Το δεύτερο γεγονός είναι ότι αυτό το κάτι τι «παραπάνω», θα προσελκύσει πάνω σας την προσοχή ενός προσώπου... Ενός προσώπου που το «είδα» να παίρνει μια ουσιαστική θέση στη ζωή σας. Και δικαίως: θα είναι στο κέντρο της απέραντης ευτυχίας που σας περιμένει.
Πριν όμως σας αποκαλύψω ποιό είναι αυτό το κάτι τι «παραπάνω» που θα αποκτήστε σύντομα, θα σας δώσω μια ζωτική πληροφορία που σίγουρα περιμένετε από καιρό:
Την πραγματική αιτία όλων σας των δυσκολιών... 
Και τον τρόπο να δώστε σ’ αυτές ένα οριστικό τέλος!
Ανακάλυψα ότι ήσασταν κατά κάποιο τρόπο σαν «απενεργοποιημένος» από αστρο-ενεργητική άποψη. Σαν να ήταν «εξουδετερωμένο» το ενεργειακό σας σώμα, αυτό που λέμε «η Αύρα»...
Φαίνεται ότι εδώ και μερικά χρόνια, είχατε «χτυπηθεί» από μια επικίνδυνη ροή πολύ αρνητικών κυμάτων τα οποία εξέπεμπε ένα πρόσωπο κακά διατεθημένο απέναντι σας ή ένα περιβάλλον ιδιαίτερα δυσμενές.
Όπως κι’ αν έχει το πράγμα, αυτό προκάλεσε ένα πραγματικό «βραχυκύκλωμα» στα 7 ζωτικά κέντρα του προσωπικού σας ενεργειακού πεδίου.
Αυτό σας έκανε εξαιρετικά ευάλωτο απέναντι σε κάθε μορφής αντιξοότητα. Και ξάφνου μια επίμονη ατυχία φαίνεται να ξεσπά με μανία πάνω σας και να σας στοχεύει συστηματικά.
Και αυτό, παρά την καλή σας θέληση, σας έχει παρασύρει αδυσώπητα σε μια δίνη προβλημάτων που δεν έπαψαν να χειροτερεύουν την κατάσταση σας. Κατάσταση από την οποία πλέον είναι επείγον να βγείτε πριν να είναι αργά.
Μην ανησυχείτε, , όπως σας είπα, η «τράπουλα» θα αλλάξει ριζικά σε ότι σας αφορά!
Σήμερα «δεν έχετε τίποτα», αύριο «θα τα έχετε όλα»! Σήμερα σκέφτεσθε: «Η τύχη δεν είναι για μένα». Σε λίγο καιρό, για πρώτη φορά, οι άλλοι θα λένε βλέποντας σας:«Απίστευτο, ότι πιάνει γίνεται χρυσός!»
Ναι, , πολύ σύντομα, θα πραγματοποιηθεί μια ριζική αλλαγή 
στη ζωή σας που δεν φαντάζεσθε πόσο μεγάλη θα είναι

>>Να γιατί...
Εδώ και πολλές χιλιετίες, κάποιοι λαοί γνωρίζουν ότι μέσα σε καθέναν από μας υπάρχουν 7 ζωτικά ενεργειακά κέντρα, που ονομάζονται «τσάκρα». Αυτά έχουν άμεση επίδραση στη ροή του πεπρωμένου μας. Διότι μέσα από τα τσάκρα μας συλλαμβάνουμε τις ζωτικές αστρικές ενέργειες που προέρχονται από το Σύμπαν και που κυκλοφορούν αέναα στο διάστημα.
Όσο περισσότερο τα τσάκρα σας είναι «ανοικτά», και συνεπώς δεκτικά, τόσο περισσότερο συλλαμβάνουν αυτή τη ζωτική ενέργεια και τόσο περισσότερο θα σας κάνουν ένα πρόσωπο ευνοημένο, πάνω από τους άλλους, στο οποίο όλα πετυχαίνουν.
Αντίθετα όσο περισσότερο τα τσάκρα σας είναι «κλειστά», κάτω από την επίδραση αρνητικών κυμάτων, τόσο λιγότερο μπορούν να συλλαμβάνουν αυτή τη ζωτική ενέργεια. Και τόσο περισσότερο γίνεσθε εύκολη λεία στις αντιξοότητες, στους κρυφούς χειρισμούς, στην κακοτυχία...

Είστε συνεχώς αντιμέτωποι με ήττες και με απογοητεύσεις κάθε είδους... συναισθηματικές, χρηματικές, επαγγελματικές... Τίποτα δεν γίνεται όπως θα έπρεπε στη ζωή σας. Και καταλήγετε να χάνετε την ενέργεια και τη θέληση να τα αντιμετωπίστε.
Ειλικρινά πιστεύω ότι εσείς, , βρίσκεστε σ’ αυτή τη θέση. Και είναι πια καιρός να βάλτε ένα τέλος σ’ αυτή την τόσο οδυνηρή και απελπιστική κατάσταση.
Έτσι λοιπόν θα κάνουμε κάτι σημανικό: θα «ανοίξουμε» τα 7 τσάκρα σας στις ζωτικές αστρικές ενέργειες!
Ποιές άμεσες και συγκεκριμένες επιπτώσεις θα έχει στη ζωή σας
το γεγονός ότι θα ανοίξουμε τα τσάκρα σας;
Είναι απλό, αυτό θα αλλάξει 7 πράγματα πολύ σημαντικά για σας:
Το άνοιγμα του πρώτου σας τσάκρα θα σας επιτρέψει να προσελκύσετε τις θετικές ενέργειες που θα δημιουργήσουν ένα μόνιμο φράγμα σε όλα τα κακά κύματα που θα ήταν πιθανόν να σας βλάψουν. Απ’ όπου και αν προέρχονται αυτά. Θα πάψτε να είστε θύμα μιας συνεχούς κακοτυχίας!
Ανοίγοντας πάνω στη ζωτική ενέργεια, τοδεύτερο σας τσάκρα θα επιτρέψει στις αισθητήριες ικανότητες σας να αναπτυχθούν και να αυξήσουν τη δύναμη τους: η διαίσθηση σας θα γίνεται όλο και περισσότερο αξιόπιστη και οξυμένη, μέχρι του σημείου να γίνει προαίσθηση. Από κει και μετά θα γίνετε ένας άνθρωπος προικισμένος με μια «6η αίσθηση», πολύ ανώτερος από τον μέσο όρο. Και αυτό θα αλλάξει πολλά πράγματα σε σας!
Με το άνοιγμα του, το τρίτο σας τσάκρα θα φορτισθεί με όλη την απαραίτητη ζωτική ενέργεια για να ξαναβρεθείτε σε πλήρη φόρμα. Θα έχετε πιο δυνατό φυσικό και πνευματικό τόνο. Από κει και μετά θα ξεχειλίζετε από ζωτικότητα και μια καταπληκτική ενέργεια!
Οι κοσμικές ενέργειες που θα προσελκύσει τοτέταρτο σας τσάκρα όταν ανοίξει θα δεκαπλασιάσει τον προσωπικό σας μαγνητισμό και θα σας κάνει κυριολεκτικά ακαταμάχητο. Κανείς δεν θα μπορέσει να αντισταθεί στη «γοητεία» σας και θα μπορέσετε εύκολα να βρείτε (ή να ξαναβρείτε) τον Μεγάλο Έρωτα.
Με το άνοιγμα του, το πέμπτο σας τσάκραθα μετατρέπει όλα όσα λέτε σε... μαγικά! Θα εκπλαγείτε από την ανεξήγητη επιρροή που θα έχει πάνω στους άλλους η κάθε σας κουβέντα. Θα είναι σαν να δίνετε διαταγές... Χωρίς ποτέ να χρειασθεί να υψώστε τη φωνή για να επιβάλετε τη θέληση σας.
Η τύχη και η επιτυχία είναι αυτά που θα σκορπίσει με δύναμη στη ζωή σας η αστρική ενέργεια που θα προσελκύστε με το άνοιγμα του έκτου σας τσάκρα. Δεν φαντάζεσθε σε ποιό σημείο τα πάντα απλοποιούνται όταν όλα σας βγαίνουν με επιτυχία... σαν να ήταν μαγικά!
Με το άνοιγμα του στις κοσμικές δυνάμεις, τοέβδομο σας τσάκρα θα «πουσάρει» όλες σας τις αισθήσεις στο μέγιστο. Αυτό θα σας επιτρέψει να ανιχνεύσετε και να αδράξτε όλες ανεξαιρέτως τις καλές ευκαιρίες που θα βρεθούν στο δρόμο σας.
Για να γίνει αυτό, θα πραγματοποιήσω κάτι το πολύ ιδιαίτερο, που ποτέ κανένας άλλος εκτός από μένα δεν μπόρεσε να κάνει για σας, . Είναι μια δουλειά απόκρυφη, μοναδική στο είδος της, και είμαι η μοναδική που κατέχει το μυστικό της.
Ναι, για χάρη του καθενός από τα 7 σας τσάκρα, θα εκτελέσω...
Είναι πιθανόν αυτή τη στιγμή να αισθάνεσθε ένα είδος έκρηξης ενέργειας μέσα σας. Σαν κάποιος να ξαναγύρισε τον προσωπικό σας ενεργειακό «διακόπτη» και τα 7 σας ζωτικά κέντρα να ξανάρχισαν να λειτουργούν «στο φουλ». Θα νοιώσετε σαν να «φωτίζεστε» από μέσα!... Και αυτό θα γίνεται στην πραγματικότητα!
Από κει και μετά θα έχετε μέσα σας αυτό το κάτι τι «παραπάνω» που θα πηγάζει από τα τσάκρα σας που είναι ορθάνοιχτα στις ζωτικές κοσμικές ενέργειες. Πιθανόν να νοιώσετε άλλος άνθρωπος. Πολύ πιο χαρούμενος, γεμάτος ακαταμάχητη ενέργεια. Τίποτα πια δεν θα σας φαίνεται αδύνατον. Θα έχετε αλλάξει!
Σκέφτομαι ξανά αυτά τα δύο πρόσωπα, που βρισκόνταν ακριβώς στην ίδια θέση με σας, και για τα οποία εφάρμοσα πρόσφατα αυτή τη «Μεγάλη Απελευθέρωση των 7 Ενεργειών της Ευτυχίας», ενώ αυτά βρισκόνταν σε πλήρη απογοήτευση...
Η πρώτη, η Χριστίνα, βρισκόνταν στα όρια της κατάθλιψης. Είχε ξαναρχίσει να καπνίζει με μανία, αφότου απολύθηκε και ο σύντροφος της την εγκατέλειψε. Αυτή η «μαύρη περίοδος» την είχε κάνει τελείως αγνώριστη...
Έκανα όσο μπορούσα πιο γρήγορα ώστε να επωφεληθεί από τις «θαυματουργές» επιπτώσεις της «Μεγάλης Απελευθέρωσης των 7 Ενεργειών της Ευτυχίας»… Μόλις μια μέρα μετά την παρέμβαση μου στα τσάκρα της, έκοψε το κάπνισμα μαχαίρι. Και μετά από 12 μέρες, βρήκε μια καινούργια δουλειά, με πολύ καλύτερο μισθό από την προηγούμενη. Και μετά από άλλες 8 μέρες εμφανίστηκε σπίτι της ο σύντροφος της, παρακαλώντας τη να τον συγχωρήσει και να ξαναρχίσουν τη ζωή τους μαζί. Σήμερα είναι παντρεμένοι και πολύ ευτυχισμένοι...
Η δεύτερη, η Κλωντίν, μια συνταξιούχος χήρα 66 ετών, ήταν και αυτή σε μια κατάσταση απελπισίας. Είχε τσακωθεί με την κόρη της και όλες της οι φίλες την είχαν παρατήσει, γιατί η παρέα της είχε καταντήσει καταθλιπτική. Πέρα από αυτά, με το ζόρι κατάφερνε να τα βγάλει πέρα με τη μικρή της σύνταξη και ο λογαριασμός της στη τράπεζα ήταν συνέχεια στο κόκκινο.
Και γι’ αυτήν έκανα την παρέμβαση μου το ταχύτερο δυνατόν. Και μόλις 8 μέρες αφότου εκτέλεσα γι’ αυτήν το τελετουργικό της «Μεγάλης Απελευθέρωσης των 7 Ενεργειών της Ευτυχίας», ήρθε η κόρη της για να συμφιλιωθεί μαζί της... Μαζί με την Πωλίν, την 7χρονη εγγονή της την οποία δεν είχε δει ποτέ.
Την επόμενη εβδομάδα, στην αγορά, συνάντησε έναν «κύριο γοητευτικό, πολύ καλό και πολύ πλούσιο», με τον οποίο έγιναν αμέσως φίλοι... Σήμερα περνά μαζί του υπέροχα στο μεγάλο τους σπίτι, όπου την επισκέπτεται τακτικά η «μικρή Πωλίν της»...
>>Αυτά είναι δύο μόνο παραδείγματα ανάμεσα σε δεκάδες και δεκάδες άλλα. Εδώ και χρόνια, βοηθάω απελπισμένους άνδρες και γυναίκες να βγουν από την άδικη ζωή στην οποία τους έριξε μια απλή δυσλειτουργία των τσάκρα τους. Και, κυρίως, να πάρουν πολύ γρήγορα από τη ζωή όλα αυτά τα οποία δεν μπορούσαν καν να φαντασθούν πιο πριν.
Πριν από την επέμβαση του «Θαύματος» που έγινε στη ζωή τους μετά την «Μεγάλη Απελευθέρωση των 7 Ενεργειών της Ευτυχίας».
Και κάθε φορά βλέπω με την ίδια έκπληξη και τον ίδιο θαυμασμό τις σχεδόν θαυματουργές ανατροπές που προκαλεί ξανά και ξανά αυτό το Μυστικό Τελετουργικό του ανοίγματος των τσάκρα.

Έτσι λοιπόν σήμερα θα επιθυμούσα, αγαπητέ , να εξασκήσω για σας αυτή την ισχυρή ενέργεια. Για να γίνει και για σας το «Θαύμα» της «Μεγάλης Απελευθέρωσης των 7 Ενεργειών της Ευτυχίας»στη ζωή σας.
Πόσο μάλιστα σήμερα που είναι Η ΚΑΤΑΛΛΗΛΗ ΣΤΙΓΜΗ για σας. Επειδή για κάθε άτομο υπάρχει μια αστρική περίοδος ιδιαίτερα κατάλληλη για την εκτέλεση του Τελετουργικού της «Μεγάλης Απελευθέρωσης των 7 Ενεργειών της Ευτυχίας» ώστε να επιτευχθεί το πιο αρμονικό και το βέλτιστο άνοιγμα των 7 τσάκρα του... Η εγγύηση μιας απαράμιλλης ευτυχίας που έρχεται!
Αυτή η ιδιαίτερη αστρική περίοδος, που είναι καταγραμμένη σε ένα από τα Ιερά Βιβλία της Μεγάλης Μαγείας των Τσάκρα, προσδιορίζεται σε συνάρτηση με τον ουρανό της γέννησης σας και της θέσης των 7 μεγάλων πλανητών το βράδυ που θα πρέπει να πραγματοποιηθεί αυτή η Μεγάλη Απελευθέρωση των Τσάκρα. Και για σας, αυτός ο ιδανικός συνδυασμός θα παρουσιασθεί την Σάββατο 06 Μάιος 2017. Δηλαδή σε πολύ λίγες μέρες από σήμερα. Και θα διαρκέσει μόνο 3 νύχτες, όχι παραπάνω.
Γι’ αυτό, , δεν πρέπει να χάσετε ούτε λεπτό. Αν θέλετε να βγείτε το ταχύτερο δυνατόν από την άδικη και οδυνηρή κατάσταση στην οποία έχετε εγκλωβισθεί τόσον καιρό. Και να αποκτήστε σε λίγες μέρες αυτό το κάτι τι «παραπάνω» που θα κάνει τις πιο βαθιές σας επιθυμίες, τις πιο απόκρυφες ευχές σας να πραγματοποιηθούν. Ακόμα κι’ αν πιστεύετε ότι αυτό είναι αδύνατον, το αδύνατον θα γίνει δυνατόν να πραγματοποιηθεί.
Για να γίνει αυτό, επικυρώστε τηνΕπείγουσα και Εμπιστευτική σας Αίτηση για Βοήθεια στα Τσάκρα που επισυνάπτεται σ’ αυτή την επιστολή το ταχύτερο δυνατόν. Το καλύτερο θα ήταν αμέσως μόλις τη διαβάστε.
 Ναι, , κάντε γρήγορα! Μην περιμένετε για να απελευθερώστε αυτό το φανταστικό δυναμικό Ευτυχίας, που τόσο σκληρά σας έλλειψε, επιτρέποντας στα τσάκρα σας να ανοίξουν με μια ενεργειακή δύναμη που δεν έχετε γνωρίσει ποτέ μέχρι σήμερα. Κάντε το ΤΩΡΑ!
Θα σας στείλω το Μυστικό για να εκτελεσθεί για σας το «Θαύμα»
της «Μεγάλης Απελευθέρωσης των 7 Ενεργειών της Ευτυχίας»!
, σήμερα σας προτείνω ένα χέρι καλοπροαίρετο και σωτήριο. Πιάστε το με εμπιστοσύνη. Το άκρο του τούνελ είναι εδώ, πολύ κοντά. Από σας εξαρτάται να βγείτε τώρα και να δείτε επιτέλους τη ζωή σας να φωτίζεται, μέρα με την ημέρα, από τον ήλιο που αστράφτει με μια απαράμιλλη ευτυχία.
Περιμένω με ανυπομονησία να μπορέσω να σας βοηθήσω να «ανοίξτε» τα τσάκρα σας στις 7 ενέργειες της Ευτυχίας και να πραγματοποιηθεί στη ζωή σας το εξαίσιο «Θαύμα» που τόσο πολύ αξίζει να γνωρίσετε.
Η ειλικρινής και αφοσιωμένη σας Φίλη,
signature
Υ.Γ.: , εξυπακούεται ότι εάν στη διάρκεια των εβδομάδων που θα ακολουθήσουν μετά το Μεγάλο Τελετουργικό του ανοίγματος των τσάκρα σας, δεν αποκτήσετε αυτά που επιθυμείτε, εάν η πιο βαθιά σας ευχή δεν πραγματοποιηθεί, δεν έχετε παρά να με ειδοποιήστε με ένα απλή μήνυμα με email. Χωρίς συζήτηση, και χωρίς καμιά ερώτηση, θα σας αποζημιώσω εξ ολοκλήρου για τη μικρή συνεισφορά που σας ζητώ γι’ αυτή τη θεμελιώδη Βοήθεια. Επομένως δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο. Αλλά πιστέψτε με, θα εκπλαγώ πολύ αν η ζωή σας δεν μεταμορφωθεί σημαντικά, σε πολύ λιγότερο χρόνο απ’ όσο φαντάζεσθε... Με την προϋπόθεση βέβαια ότι θα μου απαντήστε αμέσως, χωρίς να χάσετε στιγμή, δηλαδή τώρα...
0

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου