Κυριακή 14 Μαΐου 2017

ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΡΕ ΤΣΙΠΡΑΚΟ..ΣΕ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΚΙ Ο ΜΕΜΕΤΗΣ ΕΡΝΤΟΓΑΝ;

ΑΓΡΙΟ ΞΥΛΟ ΤΟΥ ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΣΤΟΝ ΤΣΙΠΡΑ – ΓΙΟΥΣΟΥΦΑΚΙ Ο ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ 

ΑΚΟΥΓΕ ΕΠΙ ΜΙΑ ΩΡΑ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑΝΑ ΤΟΥ – ΑΥΤΟΣ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΥΠΕΡΑΣΠΙΖΕΤΑΙ ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΜΑΣ; ΑΦΕΡΙΜ ΤΕΛΙΚΑ....Mister CHIOS!

TSIPR
Μία ώρα και 10 λεπτά διήρκεσε η συνάντηση του Αλέξη Τσίπρα με τον Ταγίπ Ερντογάν, στο Πεκίνο, η οποία εξελίχθηκε σε ένα ακόμα φιάσκο για την ελληνική πλευρά.
Ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας συνάντησε τον πρόεδρο της Τουρκίας στο περιθώριο του Belt and Road Forum for International Cooperation που διοργανώνει η κινεζική κυβέρνηση.

Και κάπου εκεί αρχίζει το ζουμί. Σύμφωνα με πληροφορίες, η συνάντηση εξελίχθηκε σε ένα άνευ προηγουμένου φιάσκο αφού ο Σουλτάνος… μάλωνε καθόλη τη διάρκεια τον κ. Τσίπρα για όλα τα «καυτά» ζητήματα που έχουν οι δύο χώρες μεταξύ τους.
Ο κ. Ερντογάν ανέφερε σχετικά με τα εμπόδια που παρατηρούνται στην ευρωπαϊκή πορεία της Τουρκίας με τον Πρωθυπουργό να απαντάει ότι… στηρίζουμε την ενταξιακή διαδικασία πιέζοντας μάλιστα σε ότι αφορά στο θέμα της βίζας για τούρκους πολίτες.
Ο Ερντογάν κούνησε το δάχτυλο στον Τσίπρα και για το θέμα των Τούρκων στρατιωτικών με τον Έλληνα Πρωθυπουργό να παραπέμπει χωρίς πολλά πολλά στην ελληνική Δικαιοσύνη.
Για το Κυπριακό
Στη συζήτηση για το Κυπριακό δεν υπήρξε σύγκλιση απόψεων αναφορικά με την πορεία των διαπραγματεύσεων. Από την πλευρά του ο Αλέξης Τσίπρας τόνισε τη στήριξη του σε συνομιλίες για το κυπριακό και επεσήμανε ότι πρέπει να προστατευθούν, προκείμενου να πετύχουν. Προσέθεσε ότι για να πραγματοποιηθεί η Διάσκεψη της Γενεύης πρέπει να υπάρξει ουσιαστική προετοιμασία για δίκαιη και βιώσιμη λύση.
Επαναφορά του θετικού κλίματος
Κατά τα άλλα μια από τα ίδια. Ευχολόγια για επαναφορά του θετικού κλίματος στις ελληνοτουρκικές σχέσεις και τερματισμό των τουρκικών προκλήσεων στο Αιγαίο.
Ο Έλληνας πρωθυπουργός κατά τη διάρκεια της συνάντησης έθεσε στο τραπέζι και την θετική ατζέντα στα ελληνοτουρκικά με δεδομένο ότι αυτή έχει ουσιαστικά παγώσει από το φθινόπωρο του 2016, και σε αυτό συμφώνησε κατά πληροφορίες και ο Τούρκος πρόεδρος.
Με λίγα λόγια, ο κ. Τσίπρας άκουσε τα σχολιανά του χωρίς να διεκδικήσει τίποτα, χωρίς να χτυπήσει το χέρι στο τραπέζι απέναντι στον δεσποτισμό του Ερντογάν που έχει βάλει πλώρη να καταστήσει την Τουρκία υπερδύναμη μην υπολογίζοντας κόστος και συνέπειες
Το ρεπορταζ του http://www.makeleio.gr/ είναι φανερό ότι στραβοπατεί...Λέει πολλές μαλακίες...αλλά ΑΣΕ ΝΑ ΠΑΝΕ.. Ο ΕΡΝΤΟΓΆΝ ΕΊΝΑΙ ΠΟΛΥΠΕΙΡΟΣ; ΠΟΛΙΤΙΚΌΣ...Αλλά τις μαλακίες αυτές που δήθεν ο ΕΡΝΤΟΓΑΝ  εξέπεμψε προς ΤΣΙΠΡΑ από που τις βγάζει; 
ΜΕ ΤΕΤΟΙΑ ΧΑΖΑ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ...ΕΞΩΤΕΡΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΉ;
.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου