Παρασκευή 26 Μαΐου 2017

Αν μην τι άλλο , μια τέτοια κοινωνία χρειαζόμαστε !!!!!!!!!! Για την Ένωση Συντακτών Διαδικτύου

Η Ελληνική Αστυνομία εκπλήρωσε ακόμη μία παιδική ευχή


Την ευχή του 6χρονου Νικόλα, εκπλήρωσε το πρωί (Σάββατο, 20 Μαΐου), η Ελληνική Αστυνομία, μετά από αίτημα του Φιλανθρωπικού Οργανισμού «Make-A-Wish» (Κάνε-Μια-Ευχή-Ελλάδος).


ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΓΙΑ ΤΗΝ ΈΝΩΣΗ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ ΔΙΑΔΙΚΤΟΥ :
Παναγιώτα Βασιλοποούλου :Αξωματούχος Δημοσιοφράφος ΕΣΔ 

Ο μικρός μας φίλος είχε την ευκαιρία να «μεταμορφωθεί» για μερικές ώρες σε αστυνομικό της Ειδικής Κατασταλτικής Αντιτρομοκρατικής Μονάδας (Ε.Κ.Α.Μ.), να ντυθεί με «στολή» και μαζί με τους «συναδέλφους» του να σώσουν θύμα απαγωγής, κατά τη διάρκεια εικονικού σεναρίου. 



Η Ελληνική Αστυνομία ανταποκρίνεται πάντα, με υψηλό αίσθημα κοινωνικής ευαισθησίας, σε ανάλογα αιτήματα για να προσφέρει χαρά σε παιδιά και εύχεται στον μικρό Νικόλα να εκπληρωθούν όλες του οι ευχές. 


Όποιος θέλει να βοηθήσει , ή υπάρχου παιδιά που θέλουν για λόγους υγείας να πραγματοποιηθεί η ευχή τους επικοινωνήστε : 

Σας δίνω περισσότερες πληροφορίες για το make a wihs

Επικοινωνήστε μαζί μας

Γίνετε και εσείς μέλος της Οικογένειας του Make-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος). Συνδεθείτε μαζί μας μέσω e-mail ή/ και κινητού τηλεφώνου. Ενημερωθείτε για τα νέα μας, λάβετε πληροφορίες για προσεχείς εκδηλώσεις, και μάθετε με ποιους τρόπους μπορείτε κι εσείς να μας βοηθήσετε ώστε να μπορούμε να εκπληρώνουμε περισσότερες Ευχές. Γιατί κάθε παιδί που πάσχει από μία απειλητική για τη ζωή του ασθένεια, έχει το δικαίωμα να βιώσει τη Θεραπευτική Δύναμη-μίας-Ευχής, που βγαίνει αληθινή!
Στο Make-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος) σεβόμαστε την ιδιωτική ζωή των συνανθρώπων μας και εάν το επιθυμείτε μπορείτε να διακόψετε ανά πάσα στιγμή τη λήψη ενημερώσεων, επικοινωνώντας μαζί μας στο 2109637660 ή κάνοντας unsubscribe στα email που λαμβάνετε.
Πληροφορίες
Κεντρικό Γραφείο Γλυφάδας
Λ. Βουλιαγμένης & Καραϊσκάκη 23 Τ.Κ 16675
Τηλ. 210-9637660
Fax 210-9637774
info@makeawish.gr
Γραφείο Θεσσαλονίκης
Καρατάσου 1, Τ.Κ 54626
Τηλ.2310-523978
Fax 2310-523979
thess@makeawish.gr
Για εθελοντές
Για θέματα Marketing
Για Δωρεές, Χορηγίες
Για προϊόντα Μake-A-Wish
Για το πρόγραμμα Αστέρι της Ευχής

Εγγραφείτε

Το Make-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή® Ελλάδος) σέβεται τα δικαιώματα σας και δεσμεύεται να προστατεύει τα προσωπικά δεδομένα των επισκεπτών /χρηστών του. Εάν είστε κάτω των 18 ετών, παρακαλούμε όπως ζητήσετε από τον γονέα ή νόμιμο κηδεμόνα σας να συμπληρώσει τα παρακάτω στοιχεία. Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε

ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΓΙΑ ΤΗΝ ΈΝΩΣΗ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ ΔΙΑΔΙΚΤΟΥ :
Παναγιώτα Βασιλοποούλου :Αξωματούχος Δημοσιοφράφος ΕΣΔ 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου