Παρασκευή 12 Μαΐου 2017

'' Η δύναμη των Κρυστάλλων . Ας ταξιδέψουμε στον κόσμο της γνώσης όσον αφορά την κρυσταλλοθεραπεία .

'' Η δύναμη των Κρυστάλλων , και η ευεργεσία που μπορεί να προσφέρει στον Άνθρωπο , ανάλογα με τις ανάγκες σας ..................
Η κρυσταλλοθεραπεία .....

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΩΣΗ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ
Παναγιώτα Βασιλοπούλου : αξιωματούχος Δημοσιογράφος


Κάποτε οι γεωλόγοι , έμειναν έκθαμβοι , όταν για κάποιες εργασίες , σκάβοντας τη γη , έπεσαν πάνω σε ορυκτά  . Παρατηρώντας τα , είδαν να δονούνται και πήραν δείγματα προς ανάλυση , για να ερευνήσουν το φαινόμενο αυτό .


Όντως τα κρύσταλλα , είχαν μια ευεργετική ενέργεια που τα κατέταξαν ανάλογα με τη δράση του καθενός .
Κάποτε για να αποκτήσεις έναν λίθο ήταν προνόμοιο λίγων  . Τώρα πια Ιονισμένοι κρύσταλλοι είναι στη διάθεση όσων θέλουν να τους αγοράσουν λόγο της εξέλιξης της γνώσης για το τι είναι κρύσταλλοι και που βοηθούν .
Με τα χρόνια που πέρασαν , τα ορυκτά , έγιναν με προσιτή τιμή , είτε κολιέδες , είτε βραχιόλια , είτε μπρελόκ , είτε σε σκουλαρίκια, σε μορφή φυλακτών , δαχτυλίδια και τα πουλάνε με πιστοποίηση γνησιότητας , κι αυτός είναι ο λόγος που τα βρίσκει κάποιος , προς αγορά , σε έγκυρα καταστήματα , όπως φαρμακεία , ειδικά καταστήματα που έχουν αιθέρια έλαια και γενικά με προϊόντα εναλλακτικής θεραπείας .
Αν θελήσετε να αγοράσετε κάποιο από αυτά , να σας επιστήσω την προσοχή σας , πως ότι αγοράσετε θα έχει πιστοποίηση γνησιότητας .
Ας Αναλύσω στο Άρθρο μου , ποιοι κρύσταλλοι Υπάρχουν και τι ιδιότητες έχει ο κάθε κρύσταλλος .

Ας ταξιδέψουμε στον κόσμο της γνώσης όσον αφορά την κρυσταλλοθεραπεία .
Η κρυσταλλοθεραπεία αξιοποιεί τις ιδιότητες των κρυστάλλων χαρίζοντας υγεία και ευεξία στον άνθρωπο .
Πως λειτουργούν ευεργετικά τα κρύσταλλα λοιπόν στον άνθρωπο ;
έχει την ιδιότητα να ρυθμίζει την ενεργειακή αύρα μας , αποφορτίζοντας την αρνητική ενέργεια που έχουμε συσσωρεύσει ή και να μας προστατέψουν από το να μην δεχόμαστε αρνητική ενέργεια .
Πώς όμως αποδεικνύεται αυτό;
Σύμφωνα με τις μελέτες επιστημόνων , τα ιχνοστοιχεία μεταφέρουν ενέργεια που μέσω των λεμφικών υγρών ενεργοποιούν τις κυτταρικές λειτουργίες . Ιχνοστοιχεία , όπως σιδήρου , μαγνησίου και καλίου μεταφέρονται και έχουν ευεργετικές ιδιότητες .

  1. Αχάτης : Μια μικρή ανάλυση για την ιστορία του αχάτη : Είναι γνωστός για περισσότερο από 8.000 χρόνια . Χρησιμοποιήθηκε από τους Σκύθες και αναφέρεται από τον Θεόφραστο . Ήταν ο δημοφιλέστερος λίθος στην αρχαία Ρώμη όπου χρησιμοποιούταν για την κατασκευή γλυπτών .
    ΜΠΛΕ ΑΧΑΤΗΣ 
Ιδιότητες : Εξισορροπεί το βιομαγνητικό πεδίο , προκαλώντας ηρεμία και χαλάρωση . Δίνει θάρρος , ανακουφίζει από τον πυρετό , δερματοπάθειες , εντερικές παθήσεις και αυξάνει τη γονιμότητα .
    2. Αμέθυστος : Εν συντομία η ιστορία του :
ΑΜΕΘΥΣΤΟΣ 
Ήταν γνωστός στους αρχαίους Αιγύπτιους , Ετρούσκους και Ρωμαίους . Κατά τον Μεσαίωνα ονομαζόταν ο λίθος του Επισκόπου και πίστευαν πως προστατεύει τον κάτοχο του από το να μην τον πιάνει κακή ενέργεια .
Ιδιότητες : Είναι ένα καθαρά πνευματικό πετράδι . Προωθεί την συζυγική πίστη και την φιλία . Ενισχύει την αυτοσυγκέντρωση , βοηθά σε παθήσεις του αίματος , τη νευρικότητα και τις νευραλγίες .

    1. Όνυχας : Κατά την Ιστορία : Ο όνυχας είναι γνωστός εδώ και 5.000 χρόνια . Οι Ρωμαίοι στρατιώτες τον φορούσαν με σκαλισμένη την μορφή του Ηρακλή ή του Άρη για να κερδίζουν την μάχη . Στην αναγέννηση πίστευαν πως δίνει ευφράδεια και τον φορούσαν οι ρήτορες .

      ΜΑΥΡΟΣ ΟΝΥΧΑΣ  
Ιδιότητες : Προστατεύει και χαρίζει σοβαρότητα και υπομονή . Συμβάλλει στην συμφιλίωση των ζευγαριών και βοηθά το δέρμα , τα νύχια και τα μαλλιά .







    1. Φεγγαρόπετρα : η φεγγαρόπετρα είναι το πετράδι του έρωτα που χαρίζει φυσική λάμψη και ομορφιά .
Μοναδικό φυλαχτό για ταξίδια . Βοηθά στις παθήσεις των αδένων , του πεπτικού και την ξηροδερμία .
ΦΕΓΓΑΡΟΠΕΤΡΑ 

5.Χρυσόλιθος : Προσελκύει τον πλούτο και χαρίζει έμπνευση και ευφράδεια. Βοηθά στην καταπολέμηση του άγχους , της νευρικότητας , και από διάφορες φοβίες . 
ΧΡΥΣΟΛΙΘΟΣ ΜΑΥΡΟΣ 

6: Μαλαχίτης : Φέρνει αισιοδοξία στη ζωή και δίνει τόλμη και θάρρος . Χαρίζει γνώση και σθένος , Σχετίζεται με τον έρωτα και ευεργετεί όσους είναι άτυχοι σε αυτόν . Μειώνει τους πόνους των αρθριτικών. 
ΜΑΛΑΧΙΤΗΣ 

Υπάρχει πολύ μεγάλη γκάμα ακόμα από κρυστάλλους , αλλά ήδη είναι πολύ μεγάλο το άρθρο μου . Να σχολιάσω κάτι “ Αν ισχύει ότι , η φύση θεραπεύει τη φύση ΄΄ που κι εμείς είμαστε μέρος της φύσης , μην απορρίπτουμε την δύναμη των κρυστάλλων αλλά και μην παθιαζόμαστε με την πίστη μας σε αυτούς ..



Άρθρο Για Την Ένωση Συντακτών Διαδικτύου :


Παναγιώτα Βασιλοπούλου : αξιωματούχος Δημοσιογράφος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου