Τρίτη 16 Μαΐου 2017

ΕΥΑΙΣΘΗΣΙΕΣ ...ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥ και δεν ειναι ο μόνος!

ΑΠΙΣΤΕΥΤΕΣ ΣΚΗΝΕΣ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΑ… ΕΚΛΑΙΓΑΝ ΜΕ ΛΥΓΜΟΥΣ Ο ΤΡΟΧΟΝΟΜΟΣ ΚΑΙ Ο ΟΔΗΓΟΣ ΤΗΣ ΜΗΧΑΝΗΣ ΠΟΥ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕ ΓΙΑ ΕΛΕΓΧΟ…

Ένα συμβάν που σίγουρα θα μείνει χαραγμένο στην ψυχή τους. Την περασμένη Τετάρτη, στην περιοχή της οδού Νόρμαν, αστυνομικός δικυκλιστής της τροχαίας Πατρών, σταματά σε μπλόκο έναν 45χρονο Πατρινό, ο οποίος λίγο νωρίτερα είχε φύγει από το νοσοκομείο!

 Η κατάστασή του ήταν τραγική, φαινόταν στο πρόσωπό του. Λίγο νωρίτερα του διαγνώστηκε βαριάς μορφής καρκίνος στον πνεύμονα. Ο οδηγός δεν φορούσε κράνος και ο αστυνομικός του έκανε σήμα να σταματήσει.
Ο άνδρας εκτονώθηκε! Όχι φυσικά για την κλήση, αλλά με αφορμή όσα νωρίτερα είχε ακούσει. Ξέσπασε σε λυγμούς και αποφάσισε να μιλήσει στον τροχονόμο. Του είπε πως μόλις τον πληροφόρησαν πως πάσχει από καρκίνο και μάλιστα βαριάς μορφής, ενώ του έδειξε και τα αποτελέσματα των εξετάσεων Τότε ο αστυνομικός προς έκπληξη τόσο του ίδιοι όσο και διερχόμενων οδηγών και περαστικών ξέσπασε σε κλάματα και τον αγκάλιασε καθώς όπως του είπε, προ καιρού σε άτομο του συγγενικού του περιβάλλοντος διαγνώστηκε καρκίνος!
Εκτυλίχθηκαν συγκινητικές στιγμές, ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι πολίτες που κατάλαβαν τι είχε συμβεί συνεχάρησαν τον αστυνομικό. Ο ένστολος τον άφησε να φύγει από το σημείο, χωρίς φυσικά να του βεβαιώσει κλήση, με τον καρκινοπαθή να τον ευχαριστεί θερμά, ζητώντας μάλιστα το τηλέφωνο του Διοικητή του για να του μεταφέρει τις ευχαριστίες. Ανθρώπινες στιγμές, με μεγάλο πόνο όμως, στην Πάτρα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου