Δευτέρα 1 Μαΐου 2017

ΑΧ...ΘΕΕ ΜΟΥ...ΠAΛΑΒΩΣΑΜΕ ΤΕΛΕΙΩΣ...Ή ΜΗΠΩΣ ΠΑΛΑΒΩΝΕΙΣ ΚΙ.... ΕΣΥ;




  1. Αγριο έγκλημα 37χρονου, στο Βόλο: Δολοφόνος ο αδελφός; «Τον κλείδωνε και κοιμόταν σε…»




Για εικοσιτρείς ώρες, συνεχίζεται η διερεύνηση του θανάτου του 37χρονου, στις εργατικές κατοικίες Φυτόκου Βόλου, που εντοπίστηκε στις 9 χθες το πρωί, από περαστικούς, έξω από το σπίτι που διέμενε με τον αδελφό του, που φαίνεται ότι είναι ο κύριος ύποπτος του αποτρόπαιου εγκλήματος.

Ο θάνατος του άτυχου 37χρονου προσδιορίζεται ότι έγινε μεταξύ 3 τα ξημερώματα και νωρίς το πρωί της Κυριακής, με χτυπήματα στο κεφάλι από βαρύ αντικείμενο ή ξύλο, ενώ περισσότερα στοιχεία για τις συνθήκες της δολοφονίας αναμένεται να ρίξει η ιατροδικαστική εξέταση που θα γίνει αύριο Τρίτη στη Λάρισα.
Το αξιοσημείωτο είναι ότι η δολοφονία του 37χρονου φέρεται ότι έγινε μέσα στο σπίτι και στη συνέχεια η σορός σύρθηκε για να βρεθεί μερικά μέτρα έξω από την αυλή και δίπλα από το αυτοκίνητο του αδελφού του, όπως μαρτυρούν σημάδια στην πλάτη του θύματος που εντόπισε η ιατροδικαστής Ρουμπίνη Λεονταρή, που έκανε επί τόπου μια πρώτη εξέταση.
Οι έρευνες της Αστυνομίας, από την πρώτη στιγμή στράφηκαν στον αδελφό του θύματος, με τον οποίο διέμεναν μαζί, καθώς αφενός εν ακούστηκαν φωνές από τα γύρω σπίτια, αφετέρου τα δύο αδέλφια, καυγάδιζαν συχνά, όπως αναφέρουν περίοικοι.
Με αποτέλεσμα το θύμα πολλές φορές να αναγκάζεται να κοιμάται σε παγκάκια και σε χώρους έξω από το σπίτι, που τον κλείδωνε ο αδελφός του.
Τα δύο αδέλφια έχουν χάσει τους γονείς τους και διαμένουν στο πατρικό τους σπίτι, το θύμα ήταν άεργος, ενώ ο αδελφός του εργαζόταν περιστασιακά.
Κύριος ύποπτος ο αδελφός
Οι υποψίες των αστυνομικών από την πρώτη στιγμή στράφηκαν στον αδελφό του θύματος, με τον οποίο ο 37χρονος βρισκόταν στο σπίτι τους και όταν τον βρήκαν οι αστυνομικοί που ενημερώθηκαν για το έγκλημα και πήγαν επί τόπου, βρισκόταν στα χαμένα και οι απαντήσεις που έδινε στους αστυνομικούς ήταν ασαφείς.
Από την πρώτη στιγμή τον προσήγαγαν στην Υποδιεύθυνση Ασφάλειας και οι πληροφορίες αναφέρουν ότι παρά τις προσπάθειες, δεν έχει ομολογήσει, κάτι όμως που εκτιμάται ότι είναι θέμα χρόνου.
Αν και από πλευράς Αστυνομίας τηρείται σιγή ιχθύος, οι πληροφορίες αναφέρουν ότι σε βάρος του αδελφού του θύματος σχηματίζεται δικογραφία και αναμένεται να οδηγηθεί στον εισαγγελέα κατηγορούμενος για το αποτρόπαιο έγκλημα.
www.fimes.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου