Δευτέρα 27 Μαρτίου 2017

ΚΛΕΙΝΕΙ ΚΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΕΦΑΛΑΙΟ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΑΓΕΡΟΧΩΣ ΠΛΕΟΝ .......

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΨΩΜΙΑΔΗ , ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΕΣΔ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΟΝΗ ΒΑΤΟΠΕΔΙΟΥ

Αγέρωχος ..
ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ
ΤΕΛΟΣ...ΝΕΑ ΑΡΧΗ  
ΠΕΡΙΤΡΑΝΝΗ ΑΘΩΩΣΗ .ΚΙ ΑΛΛΕΣ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΠΟΥ ΣΑΣ ΕΙΧΑ ΠΕΙ ............................................. ΓΙΑ ΤΟΝ ΦΙΛΟ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΨΩΜΙΑΔΗ ...

Σχόλιο μου : '' Στην Ελλάδα πρώτα Είσαι Ένοχος και Μετά Αθώος κι όχι το αντίθετο ....... Τι να Πω ; ΄΄




Ρεπορτάζ :ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΣΔ : Παναγιώτα Βασιλοπούλου: Αξιωματούχος Δημοσιογράφος ΕΣΔ

Όταν , κρίνοντας ένας δημοσιογράφος από ρεαλιστική οπτική γωνία , άσχετα με πολιτικά πιστεύω , είτε Πολιτικών , είτε πολιτών , ποτέ όμως δική του οπτική , αλλά να γράφει σύμφωνα με τον κοινό νου , όπου “'Πριν Υπάρξει Ένοχος '' έως τότε ''Ουδείς ένοχος υπάρχει ..


Αναφέρομαι με το άπιαστο αποτέλεσμα της δίκης για το σκάνδαλο με τη Μονή Βατοπεδίου , όπου με ομόφωνη απόφαση , '' Ουδείς Ένοχος Υπάρχει'' .
Σπιλώθηκαν υπολήψεις , έπεσε ολόκληρη η Κυβέρνηση Καραμανλή , αμαυρώθηκαν προσωπικότητες , και τι λοιπόν ; Αξιότιμε κύριε Παναγιώτη Ψωμιάδη , έντεκα χρόνια , και δίνω έμφαση σε αυτό έντεκα ολόκληρα χρόνια , να αποδοθεί η δικαιοσύνη ; Θα ήθελα τις δηλώσεις σας για όλα όσα προανέφερα , και να δώσουμε βήμα και σε σας να τοποθετηθείτε δημόσια , ένεκεν που ήσασταν κι εσείς για μια ακόμα μια φορά θύμα σκανδάλου ;

ΔΗΛΩΣΕΙΣ : 
Παναγιώτης Ψωμιάδης , 
ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΓΙΑ την ΕΣΔ: 
"Όχι μόνο σπιλώθηκαν συνειδήσεις και έπεσε μια ολόκληρη Κυβέρνηση, αλλά το χειρότερο, δύο άνθρωποι δεν είναι πλέον στη ζωή γιατί δεν άντεξαν τη λάσπη, τις βρομιές, τον καθημερινό διασυρμό τους στα πληρωμένα πρωτοσέλιδα και στα τηλεπαράθυρα. Το φως κέρδισε το σκοτάδι, αποκαλύφτηκε η βρωμερή πλεκτάνη που στήθηκε από παράκεντρα της εξουσίας, εντός και εκτός συνόρων, με μοναδικό στόχο την ανατροπή της κυβέρνησης Καραμανλή και την είσοδο της χώρας στο γύψο των Μνημονίων. Όσο αφορά στο πρόσωπο μου νιώθω και πάλι δικαιωμένος, γιατί με διέσυραν και για αυτό το ζήτημα, δέχτηκα αήθεις επιθέσεις, με κάλεσαν ακόμη και στην Εξεταστική Επιτροπή της Βουλής μετά από δημοσιεύματα που με ήθελαν να βάζω τη «σφραγίδα» μου στη βόρεια Ελλάδα και στο υποτιθέμενο αυτό «σκάνδαλο». Ήταν και αυτό μέρος του οργανωμένου σχεδίου για την ηθική, πολιτική, κοινωνική μου εξόντωση. Έπρεπε να με ισοπεδώσουν, και δυστυχώς, σε μεγάλο βαθμό, το πέτυχαν. Γεγονός είναι, πως πέρασαν δέκα και πλέον χρόνια για να τελειώσει αυτό το μαρτύριο, να υπάρξει η ηθική αποκατάσταση όλων ημών για τον πόλεμο που δεχτήκαμε. Πόλεμος, στον οποίο ήμουν και πάλι μόνος, χωρίς καμία υποστήριξη από την Παράταξη στην οποία προσέφερα τόσα…"




Σας ευχαριστώ θερμά και ολόψυχα για τις αποκλειστικές δηλώσεις σας , γιατί τα ΜΜΕ , κακομεταχειρίστηκαν την όλη υπόθεση της υπόθεσης του Βατοπεδίου .
Μετά Τιμής : Παναγιώτα Βασιλοπούλου : Αξιωματούχος Δημοσιογράφος της ΕΣΔ .


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου