Σάββατο 26 Νοεμβρίου 2016

ΤΕΛΙΚΑ ...ΕΊΜΑΣΤΕ ΛΑΌΣ ...ΜΠΑΧΑΛΟ!,,, Μετά τηλεοπτικά σούργελα να μας διαφεντευουν! ΑΕΙ ΣΙΧΤΙΡ ΠΙΑ!

ΑΥΤΟΣ ΚΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΣ....ΚΑΝΑΚΕΥΕΤΑΙ ΜΕ ΤΙΣ ...ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΤΟΥ!

kanakis-660x330Πρώην συνεργάτης «καρφώνει» τον Κανάκη! «Δεν συγχωρούσε- Δεν τολμούσες να του πεις …»

Ένας πρώην συνεργάτης του Αντώνη Κανάκη, ο
Δημήτρης Εικοσιδυός μίλησε για τον δημοφιλή παρουσιαστή και πώς ήταν η συνεργασία τους, αποκαλύπτοντας τη «σκληρή» πλευρά του Αντ. Κανάκη με συνέντευξή του στο περιοδικό “Down Town”.

Ήταν μαζί στην εκπομπή «ΑΜΑΝ» και αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στις απαιτήσεις του παρουσιαστή: «Η εκπομπή τότε έπαιζε κάθε Τρίτη βράδυ και πήγαινε σφαίρα. Έπαιξε για πέντε επεισόδια στο Mega και μετά πήραμε μεταγραφή για τον ΑΝΤ1. Οι λόγοι ήταν κυρίως οικονομικοί. Προσέφερε πολλά χρήματα το κανάλι στον Αντώνη για να πάρει την εκπομπή. Την πήγε χωρίς να ρωτήσει κανέναν μας. Εκείνος ήταν ο αρχηγός, εκείνος έπαιρνε τις αποφάσεις.
Ήταν από τους πιο απαιτητικούς συνεργάτες που είχα ποτέ γνωρίσει. Φυσικά και υπήρχαν εντάσεις γιατί ήμασταν πάνω από 25 άνθρωποι που δουλεύαμε στην εκπομπή και έπρεπε όλοι μαζί να συντονιστούμε. Υπήρξαν φορές που από τις εντάσεις μάζεψα τα πράγματά μου και ετοιμαζόμουν να φύγω. Με σταματούσαν οι υπόλοιποι της εκπομπής και μου έλεγαν: «Καν’ το κρυφά. Μην πεις στον Αντώνη ότι ετοιμάζεσαι να φύγεις γιατί θα γίνει έξαλλος».
Ο ίδιος παράλληλα αποκάλυψε: «Η αλήθεια είναι ότι μας το είχε δηλώσει: ‘’Όποιος ανοίξει την πόρτα και φύγει από εδώ μέσα, να μην ξαναγυρίσει’’. Δεν τολμούσες να του πεις κάποιο παράπονο. Αν άνοιγες την πόρτα να φύγεις, δεν θα σου έλεγε ούτε αντίο. Είχες αυτομάτως τελειώσει για εκείνον. Ήταν αυστηρός γενικά. Δεν συγχωρούσε τις καθυστερήσεις. Ήθελε να είμαστε τυπικοί στη δουλειά μας, να είμαστε εκεί στην ώρα μας και συγχρόνως να βγάζουμε και γέλιο»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου