Πέμπτη 13 Οκτωβρίου 2016

ΕΤΣΙ ΙΣΧΥΡΙΖΟΝΤΑΙ...ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Η ΜΟΝΗ... ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΟ "ΕΘΝΙΚΟ" ΒΙΒΛΙΟΠΩΛΕΙΟ... ΔΊΠΛΑ ΤΗΣ...

ΗΤΑΝ η εισαγγελέας Τσατάνη στόχος της βόμβας; ΕΣΚΑΣΕ στην είσοδο του σπιτιού της! Τι δήλωσε ο συνήγορος της! (ΦΩΤΟ&ΒΙΝΤΕΟ)

«Η έκρηξη έγινε στην είσοδο της οικίας της εισαγγελέως», καταγγέλλει ο συνήγορος της, Θέμης Σοφός – Καμία ανακοίνωση δεν έχει γίνει από την Αστυνομία – Είχε προηγηθεί προειδοποιητικό τηλεφώνημα

Ισχυρή έκρηξη αυτοσχέδιου εκρηκτικού μηχανισμού σημειώθηκε περίπου στις 11.47 το βράδυ στην οδό Ιπποκράτους 112 στα Εξάρχεια. Στο ισόγειο της πολυκατοικίας βρίσκεται το βιβλιοπωλείο Ελεύθερη Σκέψη, που είχε γίνει στόχος εμπρησμού με μολότωφ το 2008.


Όμως, στο ίδιο κτίριο κατοικεί η εισαγγελέας Εφετών Γεωργία Τσατάνη που απασχόλησε πρόσφατα την επικαιρότητα. Ο εκρηκτικός μηχανισμός είχε τοποθετηθεί ανάμεσα σε δύο αυτοκίνητα (μάλιστα, κατά πληροφορίες, το ένα ανήκει σε αστυνομικό), μπροστά στην είσοδο της πολυκατοικίας.
Το γεγονός αυτό προκαλεί προβληματισμό στις Αρχές, αφού κανείς δεν μπορεί να απαντήσει με βεβαιότητα ποιος ήταν ο στόχος των βομβιστών.
Από την Αστυνομία δεν έχει γίνει, έως τώρα, καμία επίσημη ανακοίνωση.
Μάλιστα, πριν από λίγο ο δικηγόρος της κ.Τσατάνη, Θέμης Σοφός, δήλωσε ότι η έκρηξη έγινε «στην είσοδο της οικίας της εισαγγελέως». Όπως πρόσθεσε, η κ.Τσατάνη είχε ζητήσει αύξηση των μέτρων για την ασφάλειά της, αλλά η Πολιτεία, αντιθέτως, είχε μειώσει τη φρούρηση. Μάλιστα, εκκρεμεί ένταση της εισαγγελέως στην αρμόδια υπηρεσία της ΕΛΑΣ.
26114981
Είχε προηγηθεί τηλεφώνημα αγνώστου στις 22.22′ στην Εφημερίδα των Συντακτών, ο οποίος προειδοποιούσε για την έκρηξη και μάλιστα, είχε τονίσει ότι «δεν είναι φάρσα».
«Δεν είναι φάρσα, πες στην αστυνομία ότι θα μαζεύει τους ανθρώπους από τα παράθυρα», τόνισε χαρακτηριστικά ο άνδρας, ο οποίος υπαγόρευσε το κείμενο για δεύτερη φορά πριν κλείσει το τηλέφωνο.
Αυτή την ώρα η Ιπποκράτους παραμένει κλειστή, όπως και οι κάθετοι δρόμοι.
26114971
Σημειώνεται ότι το βιβλιοπωλείο Ελεύθερη Σκέψη είχε γίνει στόχος αγνώστων και το καλοκαίρι του 2008.
Τότε είχε γίνει εμπρηστική επίθεση με μολότοφ, από περίπου 15 κουκουλοφόρους, οι οποίοι στη συνέχεια εξαφανίστηκαν με τα πόδια στα στενά των Εξαρχείων.
Οι δράστες παρέμειναν ασύλληπτοι.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου