Τρίτη 23 Αυγούστου 2016

ΕΝΑΣ ΘΥΜΩΜΕΝΟΣ ...ΟΛΥΜΠΙΟΝΙΚΗΣ...ΜΑΛΛΟΝ ΛΕΕΙ ΥΠΕΡΒΟΛΕΣ!

Ο ολυμπιονίκης Στεφανοπουλος τα πε για το Ριο έξω απο τα δόντια

Hellenic media group - Hmg Hellas Radio Gro.

"Αν και εχω διαχωρισει τη θεση μου, διοικητικα τουλαχιστον, από τον ερασιτεχνικο αθλητισμο εδώ και καιρο, ειμαι παιδι του και ειμαι πολύ υπερηφανος για αυτό. Του πρόσφερα και μου προσφερε 20 περιπου χρονια. Τελειωνοντας πια οι Ολυμπιακοι στο Ριο, νιωθω ότι λες κι εγιναν για να μπουν πολλα πραγματα στη θεση τους. Τα μηνυματα ατελειωτα. Δε με απασχολει ποσα ηταν τα μεταλλια κι αν θα ρθουν κι αλλα. Ο μονος λογος που χαρηκα για αυτά, ηταν για τα ιδια τα παιδια που τα πηραν και ανταμειφθηκαν οι κοποι τους αλλα και γιατι ηταν η αιτια να δοθει λιγη προσοχη σε αυτους τους ανθρωπους και να βγουν τα μηνυματα .

 Αν δεν επαιρναν το μεταλλιο ισως να μη θυμομασταν τωρα ουτε τα ονοματα τους. Σε μια χωρα που αθλητισμος είναι μονο το ποδοσφαιρο και το μπασκετ, ο προβολεας επεσε επιτελους και σε ανθρωπους που το αξιζουν πραγματικα. Κι όμως αυτοι οι ανθρωποι ακομα κι αν δεν ειχαν παρει τα μεταλλια θα ειχαν κουραστει το ιδιο, θα ηταν το ιδιο διαμαντια ως ανθρωποι αλλα δε θα ασχολιοταν και παλι μαζι τους κανεις. 

Ο Γιαννιωτης ηταν το ιδιο διαμαντι όλα αυτά τα χρονια αλλα ελαχιστοι ειχαν ασχοληθει μαζι του. Κι όμως τα μεταλλια ειδαμε ότι κρινονται στα κλασματα του δευτερολεπτου , στα χιλιοστα της βολης στα εκατοστα της βαρκας. Ελαχιστοι θυμουνται το ονομα της κοπελιτσας του στιβου, της υφαντιδου, που εκλαιγε δημοσια και αυθορμητα γιατι δεν πηγε καλα. Θα την ξαναδουμε αραγε ποτε;;; Κι όμως όλα αυτά τα παιδια μιλησαν για υπομονη, επιμονη, προσπαθεια , δουλεια, πεισμα, στοχους, δυναμη, ειδαμε αθλητες να ζητουν συγγνωμη…ποιος ζητα συγγνωμη σημερα;;; και τοσα αλλα που για το σημερινο Ελληνα του καναπε και του δε βαριεσαι είναι αγνωστες λεξεις . Στα παιδια μου εβαλα αυτές τις μερες να δουν τα βιντεο αυτων που τερματισαν μισολιποθυμοι, που συνεχισαν με σπασμενα πλευρα, αυτά είναι τα μηνυματα του Ολυμπισμου αλλα και του σωστου αθλητισμου …

 Ελπιζω Ελληνα, εσυ που αντιμετωπισες τα μεταλλια σαν οπαδος του ποδοσφαιρου, σαν να ναι και λιγο δικα σου…ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ !!!! είναι μονο δικα τους!!! Ελπιζω να μην τους βρίσεις αυριο και να μην τους κραξεις με την ιδια ευκολια που τους αποθεωσες , αν μαθεις ότι ανηκουν σε άλλο κομμα ή σε άλλη ποδοσφαιρικη ομαδα από σενα. Κοιτα μονο να διδαχθεις σιωπηλα από αυτους. Προσωπικα δεν εχω κατι με τα παιδακια που κυνηγανε ποκεμον. 

Πιο πολύ τα λυπαμαι που κυνηγουν αερα κοπανιστο. Ισως γιατι δεν τους εδειξε κανεις ότι θα μπορουσαν να κυνηγανε μια σκυταλη ή μια βαρκα. Ο αθλητισμος αυτό πρεπει να κανει. Να μαζεψει αυτά τα παιδακια. Να βρουν στοχο. Ελπιζω επισης να ελυσαν και τις αποριες τους αυτοι που δεν μπορουσαν να καταλαβουν, γιατι οι Ολυμπιονικες εχουν προνομια και να εμπεδωσαν ότι δεν είναι τεμπελχαναδες, κοπροσκυλα, βολεψακηδες, κομματοσκυλα και τοσα αλλα που ακουω τοσα χρονια.... εχουν προνομια γιατι απλα συνεχιζουν εκει που σταματουν ολοι οι αλλοι. Η πολιτεια τους ανταμειβει γιατι εμπνεουν και βγαζουν ασπροπροσωπη την πατριδα τους διεθνως. Υπαρχουν και καποια πραγματα που δε μετριουνται με αριθμους, είναι ανωτερα, είναι ματαιο να κανουμε υπολογισμους με χρονια προσφορας, εργατοωρες και αμοιβες…σαν να μιλαμε για κουκια… Όχι μονο οι Ολυμπιονικες αλλα οσοι φτανουν σε αυτά τα επιπεδα παλευουν με το ακατορθωτο και αν πανε όλα καλα το κατορθωνουν. Πανε κοντρα σε όλα. Μπορουν να εμπνευσουν εκει που είναι όλα ισοπεδωμενα. Γιατι αναμεσα σε ολους τους «φυσιολογικους» αυτοι είναι οι τρελοι και αν είναι τυχεροι και διακριθουν, δε θα ναι τρελοι , θα είναι ηρωες. Κι αυτό φανηκε πεντακαθαρα αυτή τη φορα. Οσο για το σπιτι μας, την πυγμαχια, ολοι ειδαμε και βγαλαμε για μια ακομα φορα τα συμπερασματα μας. Δε θα κρινω τιποτα. Θα πω μονο ότι ειμαι ακομα πιο υπερηφανος για το ΣΕΠ" (http://www.hellenicmediagroup.com/2016/08/blog-post_56.html 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου