Σάββατο 16 Απριλίου 2016

ΧΛΩΜΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΧΟΛΛΙΓΟΥΝΤΙΑΝΟΥΣ ΣΤΑΡ... ΠΟΥ ΣΥΜΠΑΘΗΣΑΜΕ

Ο ΡΟΜΠΕΡΤ ΒΑΓΚΝΕΡ ΜΙΛΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΘΑΝΑΤΟ ΤΗΣ ΝΑΤΑΛΙ ΓΟΥΝΤ

35 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ ΣΠΑΕΙ ΤΗ ΣΙΩΠΗ ΤΟΥ...
Σε μια από τις σπάνιες συνεντεύξεις του ο («Hart & Hart») 86χρονος ηθοποιός...
Ρόμπερτ Βάγκνερ σπάει τη σιωπή του και μιλά για τον θάνατο της συζύγου του και μιας από τις πιο αγαπημένες σταρ του Χόλιγουντ, Νάταλι Γουντ.

Η Μαρία του «West Side Story» σ’ ένα ταξίδι με γιοτ, με τον άντρα της και τον Κρίστοφερ Γουόκεν, τον Νοέμβριο του 1981, βρέθηκε στη θάλασσα και πνίγηκε, χωρίς ποτέ να έχουν διαλευκανθεί οι συνθήκες και το εάν επρόκειτο για ατύχημα ή όχι. 

Για την ακρίβεια, ο θάνατος της Νάταλι Γουντ θεωρήθηκε ατύχημα, μια και η ηθοποιός είχε καταναλώσει μεγάλη ποσότητα αλκοόλ το ίδιο βράδυ, αλλά από τότε τριγύριζε μια έντονη μυθολογία ευθυνών και ενοχών.



Τριάντα πέντε χρόνια μετά τον θάνατο της Γουντ, ο Βάγκνερ εξομολογήθηκε στο αμερικανικό περιοδικό «People» πόσο τον έχει επηρεάσει η απώλεια της συζύγου και ποια είναι η σχέση του με τη μεγαλύτερη κόρη της Νατάσα Γκρέκσον.

«Συγκλονιστήκαμε όλοι τόσο πολύ από τον θάνατο της Νάταλι αλλά ταυτόχρονα και δεθήκαμε περισσότερο από ποτέ» λέει ο Βάγκνερ και εξηγεί πως πλέον η σχέση του με τη Νατάσα είναι πολύ δυνατή. «Είναι όλος μου ο κόσμος» τονίζει.



Μετά την τραγωδία ο Βάγκνερ και ο βιολογικός πατέρας της Νατάσα, Ρίτσαρντ Γκρέκσον, συμφώνησαν ότι ήταν καλύτερο για την ίδια να μεγαλώσει μαζί με τη μικρότερη αδελφή της Κούρτνεϊ (ο Βάγκνερ και η Γουντ απέκτησαν μόνο ένα παιδί) καθώς και την κόρη του Βάγκνερ από τον δεύτερο γάμο του με τη Μάριον Μαρσαλ), Κέιτι.

Η σχέση των κοριτσιών βρίσκεται στην καλύτερη φάση της, συνεχίζει ο ίδιος αποκαλύπτοντας ότι η Νατάσα και η Κούρτνεϊ συνεργάστηκαν και επαγγελματικά λανσάροντας ένα άρωμα που το ονόμασαν «Νάταλι» και έχει τη μυρωδιά της γαρδένιας -η αγαπημένη της Γουντ.



Η Νάταλι Γουντ και ο Ρόμπερτ Βάγκνερ παντρεύτηκαν για πρώτη φορά το 1957, χώρισαν πέντε χρόνια αργότερα και ξαναπαντρεύτηκαν το 1972. Το βράδυ του θανάτου της ηθοποιού, οι δυο τους, μαζί με τον Κρίστοφερ Γουόκεν, είχαν δειπνήσει σ’ ένα εστιατόριο στην Καταλίνα και επέστρεψαν στο γιοτ όπου έκαναν τις διακοπές τους.

Στη διάρκεια της βραδιάς, στο πλοίο, μάρτυρες έχουν καταθέσει ότι προέκυψε άγριος καυγάς μεταξύ των δύο αντρών, πιθανόν επειδή ο Γουόκεν κατηγορούσε τον Βάγκνερ ότι αναχαιτίζει την καριέρα της γυναίκας του. Η Γουντ πήγε να κοιμηθεί, όταν όμως αργότερα ο Βάγκνερ επέστρεψε στην καμπίνα τους, δεν τη βρήκε εκεί.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου