Τρίτη 1 Μαρτίου 2016

Ο ΟΤΣΑΛΑΝ ΤΟΝ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΣΤΗ ΣΤΡΤΟΦΗ.

ΤΙ ΧΟΙΡΙΔΙΟΝ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚΙΣΤΑΝ,,, ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΝΑ ΖΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΠΟΥΡΔΟΛΟΓΕΙ!-ΡΕ ΤΟΝ ΜΠΑΓΑΣΑ ΘΡΑΣΟΣ..ΡΕ ...ΕΙΣΑΙ ΑΤΡΑΞΙΟΝ!

ΠΑΓΚΑΛΟΣ: KYBEΡΝΙΟΜΑΣΤΕ ΑΠΟ ΑΝΑΡΧΟΑΥΤΟΝΟΜΟΥΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ...Καλά ρε αρχίδιον όταν Κυβερνούσες εσύ τι ήσουν; 

''ΟΠΛΙΣΕ'' ΠΑΛΙ...
Σκληρή κριτική στην κυβέρνηση, χρησιμοποιώντας βαριές εκφράσεις,  άσκησε ...
ο πρώην υπουργός τουΠΑΣΟΚ, Θεόδωρος Πάγκαλος. 

«Δεν είχαμε μέχρι τώρα τέτοια εξουσία, η οποία να είναι κατά του δημοκρατικού, κοινοβουλευτικού δημοκρατικού καθεστώτος και να αποτελείται από ανθρώπους φασιστικής, σταλινικής νοοτροπίας! Δεν είχαμε, είναι η πρώτη φορά που έχουμε! Αυτά τα παιδιά τόσο ξέρουν, τόσα λένε», ανέφερε μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό Βήμα Fm.


Ο κ Πάγκαλος εξήγησε «κοιτάχτε να δείτε τι ηλίθιοι είναι και πώς μπλέκουν οι ίδιοι τα πόδια τους στο χάλι, πέφτουν κάτω και τσακίζονται. Λοιπόν, αν θέλω να πάρω ένα δάνειο για να πληρώσω τον ΕΝΦΙΑ δεν μπορώ, γιατί πρέπει πρώτα να πληρώσω τον ΕΝΦΙΑ και μετά να πάρω το δάνειο. Είναι ηλίθιοι, δεν έχουν κανένα σκεπτικό, κυβερνόμαστε από ηλιθίους και παράφρονες».

Σχολιάζοντας στελέχη της κυβέρνησης σημείωσε:  «Κάποιοι αναρχοαυτόνομοι, οι οποίοι έχουν προκύψει από τα μεγάλα θέματα, κοινωνικά και οικογενειακά της μεγάλης πόλης και την δημιουργία ανθρώπων που ζουν στο περιθώριο, ένα νέου τύπου περιθώριο, και επίσης τα λαμόγια του ΠΑΣΟΚ, που δεν είχαν πετύχει αυτά που ήθελαν ή δεν είχαν πετύχει τίποτα και ήθελαν κι άλλη εξουσία για να φάνε κι άλλα». 

Μιλώντας για τους ΑΝΕΛ και τον πρόεδρό τους ανέφερε: «Τον Καμμένο τον έβγαλα απ’ έξω, μιλώ για τον ΣΥΡΙΖΑ. Ο Καμμένος είναι η τσόντα η εξωφρενική! Τώρα, αυτό το ρεύμα κατάφερε λοιπόν και απέκτησε μία ηγεσία, η οποία σε μεγάλο βαθμό ήταν ο Τσίπρας».

Τέλος αναφερόμενος στον πρωθυπουργό σημείωσε, «ο Τσίπρας είναι showman, έχει body language, κινήσεις σώματος και χειρισμούς, είναι πρώτης γραμμής, παίζουν ρόλο αυτά στην πολιτική - έχουν σημασία αυτά τα στοιχεία - αυτό ακριβώς συμβαίνει. Σε μεγάλο βαθμό ο ΣΥΡΙΖΑ ήταν ο Τσίπρας και η επιτυχία του ΣΥΡΙΖΑ ήταν η επιτυχία του Τσίπρα».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου