Τετάρτη 16 Μαρτίου 2016

ΚΟΙΤΑ ΚΑΤΙ ΜΠΙΖΝΕΣ ΠΟΥ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΛΑΤΕΣ ΜΑΣ!

ΣΤΑ ΜΟΥΛΩΧΤΑ ΟΙ ΔΗΜΟΙ ΑΙΓΑΛΕΩ & ΑΘΗΝΑΙΩΝ ΑΡΧΙΣΑΝ ΝΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ –ΣΤΟ ΡΟΥΦ, ΣΤΑΘΜΟ ΜΕΤΑΦΟΡΤΩΣΗΣ ΣΚΟΥΠΙΔΙΩΝ!

Βάζουν τους σταθμους μεταφόρτωσης μέσα σε
κατοικημένες ..περιοχές... .
Τεράστιοι οι κίνδυνοι για τη δημόσια υγεία
Έχουν γεμίσει οι πόλεις με ΣΜΑ Δείτε το βίντεο και πως διαφημίζουν το Σταθμό σκουπιδιών… οι Πατρινοί..


.
  • ΝΙΚΟΣ ΒΡΑΧΙΟΛΙΔΗΣ ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΝΙΚΟΣ ΒΡΑΧΙΟΛΙΔΗΣ
    Στα τέλη του προηγούμενου αιώνα και αρχές αυτού ο δήμος
    Αθηναίων ήθελε να δημιουργήσει σταθμό μεταφόρτωσης για τα σκουπίδια του δήμου Αθήνας στον Ελαιώνα και συγκεκριμένα στην ΔΕΗ και στον τομέα κατασκευών στο Ρούφ. Τότε όλοι οι εργαζόμενοι ενωμένοι, από την ΔΣΣΜ (Διεύθυνση Συντήρησης Συνεργείων Μεταφοράς) και των Κατασκευών Μεταφοράς, ξεσηκώθηκαν για να μη δημιουργηθεί αυτός ο σταθμός μεταφόρτωσης σκουπιδιών. Πιστεύαμε ότι μετά από αυτή την διαμαρτυρία ότι κάτι πετύχαμε. Λάθος το πιστεύαμε αυτό. Σήμερα μετά από 16 χρόνια είδα δύο απορρίμματοφόρα και μία πρέσα αυτοκινούμενη η οποία θα δέχεται τα σκουπίδια από τα απορριματοφόρα όλης της Αθήνας και θα τα συμπιέζει ώστε να μικραίνει ο όγκος τους. Και έρχομαι και ρωτάω ο αφελής, τα ζουμιά που θα τρέχουν από την συμπίεση, θα τα απορροφά το χώμα;.
  • -- Όχι κύριε θα δημιουργηθούν αποχετεύσεις κάτω από τη πρέσα είπε κάποιος από τους ιθύνοντες.
  • --Και οι αναθυμιάσεις οι μυρωδιές ποιος θα τις αναπνέει; Η περιοχή είναι γεμάτη εργαζόμενους, πως θα αντέξουν όλοι αυτοί;.
  • --Όχι κύριε θα είναι κλειστού τύπου. Δεν θα το κάναμε αυτό αν δεν τηρούνταν όλοι οι κανονισμοί της Ευρωπαϊκής Ένωσης.
  • Τάδε έφη ο αντιδήμαρχος καθαριότητας του Αιγάλεω κ. Νικητάκης που τον πήρα στο τηλέφωνο. Άλλωστε και εγώ θα εργάζομαι εκεί όλη την μέρα. Πριν όμως από αυτή την ερώτηση το ρώτησα αν γνώριζε ότι ο δήμος της Αθήνας θα μετέφερε τα σκουπίδια του εντός των ορίων του δήμου Αιγάλεω;
  • --Ναι το γνωρίζω μου απήντησε σε σύμπραξη με το δικό μας δήμο ο δήμος Αθηναίων κάνει αυτό το έργο. Δηλαδή τι συμφώνησαν; Θα μας δώσεις το οικόπεδο 27 στρέμματα Αιγάλεω και εμείς θα σου δώσουμε τα μηχανήματα. Και όλα αυτά πίσω από την πλάτη των εργαζομένων.
  • Από το 2000 είχε πάρει το οικόπεδο ο δήμος της Αθήνας. Την επόμενη φορά που θα έρθουν θα ζητήσω τους τίτλους ιδιοκτησίας του οικοπέδου! Θα 'χει πλάκα!!

 Τι είναι ο Σταθμός Μεταφόρτωσης Απορριμμάτων

ΣΜΑ

Εγκατάσταση όπου λαμβάνει χώρα η φόρτωση των στερεών αποβλήτων από το μέσο συλλογής σε άλλο μέσο μεταφοράς, με ταυτόχρονη μείωση του όγκου τους, μέσω κινητής η μόνιμης εγκατάστασης.
Ως "μόνιμος" θεωρείται ο σταθμός μεταφόρτωσης, όπου όλες οι απαραίτητες διαδικασίες για την κατάλληλη συμπίεση και "συσκευασία" των στερεών αποβλήτων συντελούνται στο χώρο των κτιριοδομικών εγκαταστάσεών του, προκειμένου τα στερεά απόβλητα να μεταφερθούν σε χώρο τελικής διάθεσης, από ειδικά για το σκοπό αυτό οχήματα.
Ως "κινητός" σταθμός μεταφόρτωσης θεωρείται, συνήθως, οιοσδήποτε τύπος φορτηγού οχήματος ή συνδυασμού οχημάτων, που φέρει τον κατάλληλο εξοπλισμό και υπερκατασκευή για την συμπίεση και "συσκευασία" των απορριμμάτων, χωρίς την μεσολάβηση παγίων εγκαταστάσεων συμπίεσης.

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΊ Ο ΔΉΜΟΣ ΠΑΤΡΕΩΝ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΦΆΝΕ ΛΕΜΟΝΟΚΟΥΠΕΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΤΕΣ!
ΣΤΑΘΜΟΣ ΜΕΤΑΦΟΡΤΩΣΗΣ ΑΠΟΡΡΙΜΜΑΤΩΝ - ΣΜΑ ... ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΚΑΤΩ:
Βίντεο για σταθμός μεταφόρτωσης απορριμμάτων▶ 2:27
https://www.youtube.com/watch?v=AguxSRAh4po
11 Απρ 2013 - Μεταφορτώθηκε από ypsomiadis



ΣΤΑΘΜΟΣ ΜΕΤΑΦΟΡΤΩΣΗΣ ΑΠΟΡΡΙΜΜΑΤΩΝ - ΣΜΑ ΔΗΜΟΣ ΠΑΤΡΕΩΝ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου