Παρασκευή 26 Φεβρουαρίου 2016

ΝΕΑ ΤΡΑΓΩΔΙΑ ΕΝ ΟΨΕΙ.. α λά 1922!

Γράφει ο Γιώργος Μαλούχος 

Μεγίστη εθνική καταστροφή απειλεί πλέον ευθέως την Ελλάδα, η οποία υπήρξε και ο μοναδικός πραγματικός στόχος της χθεσινής διάσκεψης που συγκάλεσαν για το προσφυγικό οι Αυστριακοί στη Βιέννη, με τη χώρα που σηκώνει το σύνολο της πίεσης να είναι απούσα ως μη προσκεκλημένη!
ΑΥΤΟΣ Ο ΣΥΡΙΖΑΙΟΣ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΚΑΝΕΙ ΚΑΣΚΑΡΙΚΕΣ!Ο ΤΣΟΓΛΑΝΟΣ!
Εκλογές παρωδία από Χουσεΐν Ζεϊμπέκ στη Γενισέα 

Λεπτές ισορροπίες στη Θράκη κινδυνεύει να ανατρέψει ο μουσουλμάνος βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ στον νομό Ξάνθης Χουσεΐν Ζεϊμπέκ, επιχειρώντας να επιβάλει την αυθαίρετη αλλαγή του επικεφαλής (του μουτεβελή, όπως ονομάζεται) της επιτροπής που διαχειρίζεται το μουσουλμανικό βακούφι στην κωμόπολη Γενισέα. Κυβερνητικοί παράγοντες, μιλώντας χθες στην «Κ», έκαναν λόγο για ατόπημα του βουλευτή, ο οποίος αγνοεί ελληνικό νόμο και φέρνει σε δύσκολη θέση την ελληνική πολιτεία έναντι της Τουρκίας. Ο μουτεβελής άσκησε προσφυγή εναντίον της διαδικασίας, που είναι κατάφωρα παράνομη.

Στην Κάρπαθο πήγε να κάνει τον μάγκα... η Τουρκία

  • ΝΑΤΟ - Γερμανία απέτρεψαν ελληνοτουρκική ναυμαχία στην υφαλοκρηπίδα Καρπάθου
Του Μανώλη Κοττάκη

Στην διεθνοποίηση του ζητήματος του Αιγαίου και στην αξιοποίηση των νέων συσχετισμών που έχουν προκύψει στην Ανατολική Μεσόγειο μετά την ανακάλυψη νέων ενεργειακών κοιτασμάτων προχωρά η κυβέρνηση και το Υπουργείο Εξωτερικών. 

EΞΑΙΡΕΤΙΚΗΣ ΣΗΜΑΣΙΑΣ ΚΙΝΗΣΗ ΤΟΥ ΥΠΕΞ

Ανακοίνωση του Υπουργείου 

Εξωτερικών σχετικά με την 

ανάκληση για διαβουλεύσεις της 

Πρέσβεως της Ελλάδας στη Βιέννη 

(25.02.2016)

Με απόφαση του Υπουργού Εξωτερικών, κ. Νίκου Κοτζιά, η Πρέσβης της Ελλάδος στη Βιέννη, κυρία Αλειφέρη, καλείται στην Αθήνα για διαβουλεύσεις, προκειμένου να διαφυλαχθούν οι φιλικές σχέσεις μεταξύ των κρατών και των λαών της Ελλάδας και της Αυστρίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου