Παρασκευή 4 Δεκεμβρίου 2015

ΟΙ ΕΦΙΑΛΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ!

Μην κάνετε καμιά δήλωση προς κανένα πούστη κρατικό! ΑΥΤΟΚΤΟΝΕΙΤΕ ΜΟΝΟΙ ΣΑΣ!

Και να μην ξεχνάτε ότι οι ΚΡΑΤΙΚΟΙ είναι πραιτοριανοί… το μακρύ χέρι της εξουσίας για να μας έχουν στη φάκα! Ο κρατικός, αυτός ο γείτονάς σου, καλέ, το καλό… παιδί, είναι τσογλαναράς από φύση.. ΣΕ ΕΞΟΝΤΩΝΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΖΗΣΕΙ Ο ΙΔΙΟΣ! 

ΟΙ ΜΠΟΛΣΕΒΙΚΟΙ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΕΓΚΑΘΙΣΤΟΥΝ ΤΟΝ ΨΩΦΙΟ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΜΟ! ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ! ΣΥΣΤΗΜΑΤΙΚΑ! STEP BY STEP!


Ποινικό αδίκημα στον κομμουνισμό η θρησκευτική πίστη
ΑΥΤΟΣ Ο ΑΙΜΟΔΙΨΗΣ ΕΙΧΕ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ
ΠΊΣΤΗ ΣΕ
ΘΕΟ ...ΠΟΙΝΙΚΟ ΑΔΙΚΗΜΑ...

Αυτό το αριστερό αρχίδι της Άρτας
ετοιμάζει δεινότερα.
ΕΙΝΑΙ ΣΥΓΧΙΣΜΕΝΟΣ... ΚΑΙ
ΔΙΑΤΑΡΑΓΜΈΝΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΑ!
 

Οι άθεοι επιδιώκουν με πρωτοφανείς νόμους τους –ΝΑ ΔΗΛΩΣΟΥΜΕ Ό,ΤΙ ΈΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΈΧΟΥΜΕ- να συντρίψουν κάθε ιδιοκτησία των Ορθοδόξων ΄Ελληνων.. ώστε έτσι αύριο να τους  ΕΧΟΥΝ  στα κολχόζ ως εργάτες της νέας σοσιαλιστικής τάξης πραγμάτων… Τηρούν κατά γράμμα τις διδαχές των φασιστόμουτρων ΛΕΝΙΝ-ΣΤΑΛΙΝ τα εγχώρια σούργελα Τσίπρας, Βούρτσης,Σκουρλέτης κ.α. όπως τα φρικιά τύπου Σία Αναγνωστοπούλου –Χριστοφυλλοπούλου  ( εκπάλγου καλλονής) κι άλλα τσιμπράγκαλα εκ του Πανθέου του παρδαλού ΚΟΥΚΟΥΛΟΦΟΡΟΥ    αναχρονιστικού αριστερισμού!
Διαβάστε-Κοσκινίστε όλα αυτά τα απόβλητα ποντίκια των κομματικών μπακάλικων –εδωδίμων κι αποικιακών! ΘΑ ΓΙΝΕΤΕ ΛΕΥΤΕΡΟΙ..

Ποινικό αδίκημα στον κομμουνισμό ΉΤΑΝ η θρησκευτική πίστη.. Επιδεικτικά το μπασταρδάκι αυτό, ο Τσίπρας.. δηλώνει άθεος θέλοντας να περάσει το μήνυμα σε έναν ΕΝΘΕΟ  λαό από αρχαιοοτάτων χρόνων!

Πού πας ΡΕ Μήτρο...με τα ξενόφερτά σου;..Για Ελλάδα ΡΕ έχεις να πεις τίποτε; 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου