Τρίτη 29 Δεκεμβρίου 2015


 ΚΑΙ ΤΟ ΑΙΧΜΗΡΟ ΣΧΟΛΙΟ ΤΗΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΙΔΑΣ ΜΑΣ ΣΥΓΓΡΑΦΕΩΣ ΝΤΟΡΤΕΑΣ ΠΕΠΠΑ ΓΙΑ ΤΗΝ  ΕΙΔΗΣΗ ΠΕΡΙ ΠΤΩΣΕΩΣ ΤΣΙΠΡΑ!


 Για πρώτη φορά, πολύ μας βολεύει η έκθεση του αμερικανικού ινστιτούτου γεωπολιτικών ερευνών Stratfor, αυτού του αισχρού think tank (δεξαμενή σκέψης) το οποίο, ως γνωστόν, αποτελεί την διανοητική "προέκταση" της CIA! Τι λέει; Κάνει τις "προβλέψεις" του για το 2016 και ανάμεσα σε άλλα (τα γνωστά παγίως... "κολακευτικά" για τη χώρα μας: κατάρες περί Οικονομίας, ανεργίας, ανικανότητας στις μεταρρυθμίσεις κ.λ.π.), επισημαίνει ότι η Κυβέρνηση κινδυνεύει να πέσει (αν και εκδηλώνεται στο κείμενο ο ευσεβής πόθος της ΝΤΠ για αντικατάστασή της από "φιλάνθρωπους" τεχνοκράτες, τύπου Παπαδήμου) και τονίζεται ότι: «Για το 2016 η σοβαρότερη απειλή για την Ελλάδα δεν είναι η αποπληρωμή του χρέους αλλά η κοινωνική αναταραχή." 

Και εμείς λέμε... ΓΕΝΟΙΤΟ!!!!! Γένοιτο για την αναταραχή, και βάλε... Γιατί... ως πότε θα ανεχόμαστε τη συνεχιζόμενη λεηλασία εκ της Δύσεως και την αισχρή εισβολή των λάθρο - προσφήγκων εξ Ανατολής; Να πέσει αυτή η Κυβέρνηση! Να πέσει και να γκρεμοτσακιστεί!!!!
Φαντάζεστε πόσο επικίνδυνα είναι για την Ελλάδα τα πράγματα με τον πόλεμο να εντείνεται στη Μέση Ανατολή και τη φωτιά να μας πλησιάζει ολοένα και περισσότερο; Και ακόμη χειρότερα... φαντάζεστε τον Τσίπρα να προσπαθεί να αντιμετωπίσει την εντεινόμενη απειλή της Τουρκίας κουνώντας για φόβητρο ένα... ροζ σημαιάκι τύπου game pride signed by Junger (Γιούνγκερ); Ε, το φαντάζεστε; Όχι, βρε παιδιά, αυτό κι αν είναι κατάρα!!!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου