Πέμπτη 31 Δεκεμβρίου 2015

ΣΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ: Πώς θα κινηθούν τα μέσα μαζικής μεταφοράς λόγω Πρωτοχρονιάς!

Νωρίτερα τα τελευταία δρομολόγια-
ΣΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ: Πώς θα κινηθούν τα μέσα μαζικής μεταφοράς λόγω Πρωτοχρονιάς!

​Με αλλαγές και ακυρώσεις στα βραδινά δρομολόγια, αλλά και την συχνότητά τους, θα κινηθούν τα μέσα μαζικής μεταφοράς την παραμονή και ανήμερα της Πρωτοχρονιάς!


ΛΕΩΦΟΡΕΙΑ – ΤΡΟΛΕΪ
Σήμερα, Πέμπτη 31 Δεκεμβρίου, παραμονή Πρωτοχρονιάς, τα λεωφορεία και τα τρόλεϊ θα αποσύρονται στα αμαξοστάσια σταδιακά από τις 22:00, έτσι ώστε τα δρομολόγια να ολοκληρωθούν περί τις 23:00.
Την Παρασκευή και το Σάββατο, 1 και 2 Ιανουαρίου 2016, θα ακολουθηθεί το πρόγραμμα της Κυριακής.
ΗΣΑΠ – ΜΕΤΡΟ – ΤΡΑΜ
Το τελευταίο τρένο του ΗΣΑΠ από Κηφισιά προς Πειραιά θα αναχωρήσει σήμερα, 31 Δεκεμβρίου, στις 22:20, ενώ τα δρομολόγια θα είναι πιο αραιά.
Αραιά θα είναι και τα δρομολόγια του Μετρό, όπου την παραμονή της Πρωτοχρονιάς οι διελεύσεις των τελευταίων τρένων θα γίνουν ως εξής:
Από Ανθούπολη προς Ελληνικό και αντίστροφα στις 22:40, από Σύνταγμα προς Ανθούπολη και Ελληνικό στις 23:00, από Αγία Μαρίνα προς Δουκίσσης Πλακεντίας στις 22:46, από Αγία Μαρίνα προς Αεροδρόμιο στις 21:26, από Δουκίσσης Πλακεντίας προς Αγία Μαρίνα στις 22:37 και από Αεροδρόμιο προς Αγία Μαρίνα στις 22:03.
Λιγότερα δρομολόγια θα έχει και το τραμ, τα τελευταία δρομολόγια του οποίου θα είναι τα εξής: από Ασκληπιείο Βούλας προς ΣΕΦ στις 22:04, από ΣΕΦ προς Ασκληπιείο Βούλας στις 22:15. από ΣΕΦ προς Σύνταγμα στις 21:39, από Σύνταγμα προς ΣΕΦ στις 21:50, από Ασκληπιείο Βούλας προς Σύνταγμα στις 21:34 και από Σύνταγμα προς Ασκληπιείο Βούλας στις 22:00.
ΠΡΟΑΣΤΙΑΚΟΣ
Η ΤΡΑΙΝΟΣΕ έχει ανακοινώσει αναστολές δρομολογίων την παραμονή και ανήμερα της Πρωτοχρονιάς, τόσο στις προαστιακές και τοπικές γραμμές, όσο και στον άξονα Αθήνα – Θεσσαλονίκη.
Για να δείτε τα δρομολόγια αναλυτικά, κάντε κλικ εδώ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου