Παρασκευή 27 Νοεμβρίου 2015

Η ΗΛΙΘΙΟΤΗΣ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ κ.λ.π.ΕΞΟΥΣΙΑΣΤΩΝ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΔΙΩΞΕΙΣ ΤΩΝ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΩΝ!...ΤΟΥΣ ΜΟΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΤΗΝ ΨΥΧΗ ΤΟΥ ΛΑΟΥ!

Διαδήλωση για τη φυλάκιση των δύο δημοσιογράφων στην Τουρκία - ΦΩΤΟ

ΣΟΥΛΤΑΝ ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΕΦΕΝΔΗ... ΑΕΙ ΣΙΧΤΙΡ...ΤΣΟΓΛΑΝ BOY!

Διαδήλωση για τη φυλάκιση των δύο δημοσιογράφων στην Τουρκία - ΦΩΤΟ
Περίπου 2.000 άνθρωποι διαδήλωσαν στην Κωνσταντινούπολη για να καταγγείλουν τη φυλάκιση δύο διακεκριμένων δημοσιογράφων της εφημερίδας Cumhuriyet με την κατηγορία της κατασκοπείας και της προπαγάνδας υπέρ της τρομοκρατίας.

ΑΝ ΚΑΙ ΓΡΑΦΙΚΟΣ, όπως θεωρείται από μερικούς, ΕΧΕΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΝΙΟΝΙΟ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΛΟΙΠΟΥΣ ΚΑΙΡΟΣΚΟΠΟΥΣ


Λεβέντης: Δεν μπορώ να παίξω ρόλο "τσόντας" - ΒΙΝΤΕΟ

Λεβέντης: Δεν μπορώ να παίξω ρόλο τσόντας - ΒΙΝΤΕΟ


«Ζητώ οικουμενική κυβέρνηση, θέλω και τη συμμετοχή και της ΝΔ στην κυβέρνηση. Δεν μπορώ να παίξω εγώ ρόλο "τσόντας" όπως Καμμένος ή όπως η Γεννηματά ή όπως το Ποτάμι» τόνισε ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων, Βασίλης Λεβέντης μιλώντας στο ραδιόφωνο του ΣΚΑΪ.
«Εάν πεισθώ ότι αποδέχεται τα 9 σημεία της Ένωσης Κεντρώων θα δώσω ψήφο εμπιστοσύνης γιατί έχω δεσμευτεί στον λαό επ’ αυτού»  πρόσθεσε ο κ. Λεβέντης.
Δείτε το βίντεο του ΣΚΑΪ:

ΑΥΤΟ ΚΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΡΑΜΑ...


INDEPENDENT: Φυλακισμένα ορφανά προσφυγόπουλα στην Κω

INDEPENDENT: Φυλακισμένα ορφανά προσφυγόπουλα στην Κω


Παιδιά ηλικίας ακόμη και 11 ετών κρατούνται σε αστυνομικά κελιά και σε άθλιες συνθήκες στο νησί της Κω, προκαλώντας την παρέμβαση του ΟΗΕ, όπως σημειώνει το πρώτο θέμα της εφημερίδας Independent.

ΕΙΔΕΣ ΟΙ ΜΠΟΛΣΕΒΙΚΟΙ ΤΗΣ ..ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑΣ ΤΟΥ ΠΡΟΛΕΤΑΡΙΑΤΟΥ;

ΑΥΞΑΝΟΥΝ ΟΙ ΛΗΣΤΟΣΙΜΜΟΡΙΤΕΣ ΤΟΥ ΣΥΤΡΙΖΑ ΚΑΙ ΤΑ ΔΙΟΔΙΑ 

Έρχονται αλλαγές στις τιμές των διοδίων από την 1η Ιανουαρίου - Σε ποια σημεία των εθνικών οδών
Την αναπροσαρμογή των τιμών των διοδίων από την 1η Ιανουαρίου σε όλους τους σταθμούς που διαχειρίζεται ανακοίνωσε η κοινοπραξία του αυτοκινητόδρομου Αιγαίου. Έτσι, στην Πελασγία οι μοτοσικλέτες θα πληρώνουν 2,40 ευρώ, τα Ι.Χ. 3,40 ευρώ, τα φορτηγά 8,5 ευρώ και οι νταλίκες 11,90 ευρώ. - Στο πλευρικό σταθμό της Γλύφας, οι αντίστοιχες τιμές θα είναι για τις μοτοσικλέτες 1,80 ευρώ, για τα Ι.Χ. 2,50 ευρώ, για τα φορτηγά 6,30 ευρώ κ.λ.π. 
ΌΛα κι όλα φιλολαϊκή η Κυβέρνηση των σαρδανάπαλων αριστeρών!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου