Τρίτη 13 Οκτωβρίου 2015

ΕΩΡΑΜΕ: ΑΝ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΣΟΥΜΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΧΑΡΑΤΣΙΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΒΑΖΟΥΝ ΟΙ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΟΙ ΤΟΥ ΤΣΙΠΡΑ...ΔΕΝ ΤΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΜΕ, ΤΙ ΘΑ ΓΊΝΕΙ; ΘΑ ΕΞΑΕΡΙΣΤΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΛΗΣΤΑΡΧΟΙ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ!

ΔΕΙΤΕ ΟΛΟ ΤΟ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ ΜΕ ΤΑ ΠΡΟΑΠΑΙΤΟΥΜΕΝΑ...

...ΤΡΑΓΩΔΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ...

Το βράδυ της προσεχούς Παρασκευής, 16 Οκτωβρίου, θα ψηφιστεί το πρώτο κρίσιμο πολυνομοσχέδιο...
με τα 48 προαπαιτούμενα μέτρα, σύμφωνα με ενημέρωση του προέδρου της Βουλής, Νίκου Βούτση, σε κοινοβουλευτικούς συντάκτες.


Το σχέδιο νόμου, με τίτλο «Μέτρα για την εφαρμογή της συμφωνίας δημοσιονομικών στόχων και διαρθρωτικών μεταρρυθμίσεων», κατατέθηκε στο Κοινοβούλιο αργά το απόγευμα της Δευτέρας, την ώρα που συνεδρίαζαν οι διαρκείς επιτροπές, για να εκλέξουν τα νέα προεδρεία.

Στις 9:30 το πρωί της Τρίτης θα συγκληθεί η Διάσκεψη των Προέδρων, για να ορίσει πώς το μεσημέρι της ίδιας ημέρας (σ.σ. πιθανότατα στις 14:00) θα πραγματοποιηθεί κοινή συνεδρίαση των επιτροπών Οικονομικών Υποθέσεων, Παραγωγής και Εμπορίου και Κοινωνικών Υποθέσεων για την επεξεργασία του πολυνομοσχεδίου. 

Θα ακολουθηθεί η διαδικασία του «ενισχυμένου επείγοντος», καθώς την Τετάρτη οι επιτροπές θα προχωρήσουν σε τρεις διαδοχικές συνεδριάσεις. 

Το πολυνομοσχέδιο θα συζητηθεί στην Ολομέλεια την Πέμπτη το μεσημέρι και την Παρασκευή όλη την ημέρα, για να ψηφιστεί πριν τα μεσάνυχτα.

Πάντως, ο κ. Βούτσης επισήμανε ότι αυτή τη φορά οι δανειστές δεν έβαλαν «deadline» για την ψήφιση του πολυνομοσχεδίου.  

Δείτε εδω την αιτιολογική έκθεση 
Δείτε εδω την έκθεση διαβούλευσης για το σχέδιο Νόμου

Δείτε εδω την έκθεση για το σχέδιο νόμου παραδοτέα

Δείτε εδω την έκθεση αξιολόγησης συνεπειών ρύθμισης 
Δείτε εδω τον πινάκα τροποποιούμενων και καταργούμενων Διατάξεων 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου