Πέμπτη 23 Ιουλίου 2015

ΤΑ ΠΑΝΩ -ΚΑΤΩ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΣΤΑ ΒΟΘΡΟΚΑΝΑΛΑ. Ο ΠΑΠΑΣ ΨΕΛΝΕΙ ΤΟΝ ΕΠΙΚΗΔΕΙΟ ΤΟΥΣ!


Μνημόνιο – Παππάς: Καθαροί και ενιαίοι κανόνες για τις τηλεοπτικές άδειες (video)

ΚΑΙΡΟΣ ΗΤΑΝ ΜΕ ΤΟΥΣ ΦΑΥΛΟΥΣ ΤΗΛΕΚΑΝΑΛΑΡΧΕΣ-ΝΤΑΒΑΤΖΗΔΕΣ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ! Γι αυτό και πνίγουν την ειδηση!

«Δεν πανηγυρίζουμε. Δεν κρύβουμε τις δυσκολίες, δεν κρύβουμε τα αρνητικά. Δεν κρύβουμε ότι κάναμε και υποχωρήσεις αλλά λέμε ξανά ότι αυτή πιστεύουμε ότι είναι η συμφωνία που μπορούσε κατά το εφικτό να έρθει», δήλωσε χαρακτηριστικά ο υπουργός Επικρατείας Νίκος Παππάς στην Ολομέλεια της Βουλής, κατά τη συζήτηση για το δεύτερο πακέτο προαπαιτούμενων.
Ο κ. Παππάς ξεκαθάρισε ότι η κυβέρνηση λέει καθαρά και ξάστερα ότι «αυτό το πλαίσιο μπορέσαμε και φέραμε», καλώντας παράλληλα «αν κάποιος νομίζει ότι μπορούσε να φέρει μια καλή συμφωνία, δεν έχει παρά να το ισχυριστεί», ενώ «αν κάποιος πιστεύει ότι άλλη κυβέρνηση και άλλος πρωθυπουργός μπορεί καλύτερα, δεν έχει παρά να το πει ευθέως».

ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑΣ ΜΕ E-MAIL

ΝΑ ΜΙΑ ΠΡΑΚΤΙΚΗ ΕΙΔΗΣΗ: ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΝΑΙ ΕΠΟΧΗ ΘΑ ΠΕΦΤΕΙ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ …ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙΣ ΚΙ ΕΣΥ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ…ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΠΟΥ ΤΣΟΥΖΟΥΝ… ΚΑΙ ΠΡΟΣΕΧΕ!




ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ: http://webpressunion.blogspot.gr/p/blogpage_28.html
____________________


«Αυτή η κυβέρνηση εξάντλησε την εντολή και τα όρια της διαπραγμάτευσης», είπε και σημείωσε ότι αυτή τη στιγμή είμαστε μπροστά σε μία συμφωνία με τριετή χρηματοδότηση, με το ζήτημα του χρέους να έχει ανοίξει, ενώ υπάρχει δέσμευση και για το επενδυτικό πακέτο.
Απαντώντας σε όσους ισχυρίζονται ότι αυτή η κυβέρνηση έφερε μια συμφωνία, η οποία είναι χειρότερη από τα δύο πρώτα Μνημόνια, ο κ. Παππάς είπε κάτι τέτοιο είναι προφανές ότι δεν ισχύει. «Είναι μια συμφωνία δύσκολη, έχει στοιχεία που θα δημιουργήσουν υφεσιακές τάσεις, αλλά μην διαμαρτύρεστε για το θέμα της υιοθεσίας του προγράμματος, γιατί όποιος παρακολούθησε τη συζήτηση στο Ευρωκοινοβούλιο θα διαπιστώσει ότι σημαντικές δυνάμεις αρνήθηκαν ότι αυτό το πρόγραμμα έχει τα στοιχεία εκείνα που θα το καταστήσουν κατ' ανάγκη αποτελεσματικό», τόνισε χαρακτηριστικά.



Ο κ. Παππάς επισήμανε επίσης - μεταξύ άλλων - ότι δεν μπορεί κανείς να αψηφήσει το γεγονός ότι δεν γίνονται άλλες απολύσεις στο Δημόσιο, ότι δεν αλλάζει το πλαίσιο λειτουργίας της πρώτης κατοικίας, ούτε μπορεί να αγνοήσει ότι η Γερμανία έχει υποστεί σφοδρή κριτική για την τακτική της, θέτοντας το ερώτημα «Ποιός μπορεί να πει ότι αυτό είναι ένα γεγονός μηδενικού πολιτικού αποτελέσματος;»
Αφού υπογράμμισε, δε, πως το ερώτημα δεν είναι πλέον μέσα ή έξω από την Ευρώπη, «το ερώτημα είναι ποια Ευρώπη», αναρωτήθηκε:
«Υπάρχει η αντίληψη κάποιων που ταυτίζουν την Ευρώπη με την εφαρμογή αυτών των μέτρων; Ποιος μπορεί να αμφισβητήσει ότι η Γερμανία έχει δεχθεί σφοδρή κριτική για την πολιτική της;», συμπληρώνοντας ακόμα πως «είναι ξεκάθαρό ότι το θέμα του χρέους είναι πλέον στο τραπέζι».
«Γνωρίζουμε, κυρίως οι βουλευτές της πλειοψηφίας, ότι οι προσδοκίες αντίπαλων πολιτικών δυνάμεων εντός και εκτός της χώρας για την ανατροπή αυτής της κυβέρνησης δεν έχουν εκμηδενιστεί. Θα είναι ζωντανές και σε αυτή τη φάση και στην επόμενη», συνέχισε ο υπουργός Επικρατείας, συμπληρώνοντας: «αυτές τις προσδοκίες οφείλουμε, μπορούμε και πρέπει να τις καταστήσουμε ανενεργές και να βαδίσουμε μαζί έναν δρόμο ελπίδας όπως θέλει ο ελληνικός λαός».
Καθαρούς και ενιαίους κανόνες εισάγει το νομοσχέδιο για τις τηλεοπτικές άδειες
«Δεν ευνοούμε κανέναν. Δεν υπάρχουν κεκτημένες ταχύτητες για κανέναν από τους υπάρχοντες και δεν υπάρχει κανένα προνόμιο για κανέναν από τους επίδοξους νεοεισερχόμενους, Καθαροί κανόνες, ενιαίοι κανόνες», κατέστησε σαφές ο Νίκος Παππάς, απαντώντας στην κριτική που δέχθηκε για το νομοσχέδιο για τις τηλεοπτικές άδειες.
Ο κ. Παππάς, ο οποίος ανήγγειλε στην Ολομέλεια ότι το νομοσχέδιο βρίσκεται ήδη στη διαβούλευση, ανέφερε επίσης πως αυτό θα έπρεπε να εκτιμηθεί από το γενικό γραμματέα του ΚΚΕ, Δημήτρη Κουτσούμπα, «διότι άφησε υπονοούμενο ότι είμαστε έτοιμοι να χαρίσουμε χρέη».
«Ο ομιλών έκανε τον καταλογισμό των οφειλών των τηλεοπτικών σταθμών που δεν είχαν κάνει οι προηγούμενες κυβερνήσεις και νομίζω ότι τέτοια κριτική δεν έπρεπε να εκτοξεύεται», κατέληξε ο υπουργός Επικρατείας.
Read more: http://www.newsbomb.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου