Πέμπτη 30 Ιουλίου 2015

η λαϊκη ελληνικη δημοκρατία ΕΡΧΕΤΑΙ.. Με Λαφαζάνη... ή λαζάνια-λαπάς!

ΔΙΑΣΠΑΤΑΙ ΕΠΙΣΗΜΩΣ Ο ΣΥΡΙΖΑ! Ο ΛΑΦΑΖΑΝΗΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΔΙΚΗ ΤΟΥ ΠΟΡΕΙΑ, ΣΥΝΕΠΗ ΣΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ!!!

Ο μπολσεβίκος Λαφαζάνης..ο μέγας αρχηγός
 των λαζανίων-λαπά!
Η διάσπαση του ΣΥΡΙΖΑ και επομένως η επισημοποίηση της κυβερνητικής μειοψηφίας θα είναι γεγονός τις επόμενες ημέρες. Ο Παναγιώτης Λαφαζάνης, συνεπής προς το πρόγραμμα της Θεσσαλονίκης αποφασίζει να χαράξει τη δική του πορεία, μαζί με όλη την αριστερή πλατφόρμα. Αυτός που έκανε κωλοτούμπα και πήγε το κόμμα κάτω από τα μνημόνια και τον ραγιαδισμό είναι ο Τσίπρας....

Το ρεπορτάζ από το koolnews.gr
Δεν θέλησε να πάρει θέση για την συνέντευξη Τσίπρα ο Παναγιώτης Λαφαζάνης, ενώ για το plan b τόνισε ότι μέσω Βαρουφάκη το καταστημένο βρήκε ευκαιρία να το ποινικοποιήσει.
«Δεν έχω ακούσει την συνέντευξη του κ. Τσίπρα είχα άλλη δουλειά και επομένως δεν θέλω να προβώ σε κανέναν σχολιασμό χωρίς να έχω πλήρη γνώση του περιεχομένου της συνέντευξης. Επομένως να μιλήσουμε ίσως για το δημοψήφισμα αλλά ανεξάρτητα από την συνέντευξη του Αλέξη Τσίπρα την οποία δεν την έχω ακούσει και δεν μπορώ να πω κάτι επομένως το οποίο να είναι τεκμηριωμένο επ’ αυτής. Το πρωί είχα άλλη δουλειά, αποσπασματικά άκουσα κάποια πράγματα, και μου είπανε, αλλά θέλω να την ακούσω ολόκληρη για να έχω μια πλήρη εικόνα και επομένως να την σχολιάσω με τον πιο υπεύθυνο τρόπο», δήλωσε ο Παναγιώτης Λαφαζάνης, στον ραδιοφωνικό σταθμό “Παραπολιτικά”,  όταν κλήθηκε να σχολιάσει την σημερινή συνέντευξη του Πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα.
Ο κ. Λαφαζάνης, ερωτηθείς  αν πιστεύει ότι δεν ερμηνεύτηκε σωστά από την κυβέρνηση το Όχι του δημοψηφίσματος απάντησε:  Βεβαίως, το Όχι του δημοψηφίσματος ήταν ένα περήφανο, ένα στεντόρειο Όχι κατά ενός μνημονίου. Κατά της λιτότητας και της λεηλασίας της οικονομίας και του ελληνικού λάου. Αυτό το Όχι το οποίο διατράνωσε ο ελληνικός λαός κάτω από φοβερά αντίξοες συνθήκες, αυτό το Όχι λοιπόν μεταφράστηκε στη συνέχεια σε μια συνθηκολόγηση από την μεριά της κυβέρνησης, σε μια υπογραφή μιας νέας συμφωνίας στην πραγματικότητα ενός τρίτου μνημονίου. Αυτό το θεωρώ απολύτως απαράδεκτο, ασύμβατο με τη λαϊκή εντολή η οποία ήταν σαφέστατη όπως ήταν σαφέστατη και το Γενάρη και ήταν μια αντιμνημονιακή λαϊκή εντολή. Να προχωρήσει η χώρα μας σε μια νέα προοδευτική πορεία χωρίς μνημόνια, χωρίς λιτότητα, χωρίς ιδιωτικοποιήσεις, χωρίς κηδεμονίες και χωρίς κατάλυση της εθνικής μας κυριαρχίας».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου