Σάββατο 27 Ιουνίου 2015

ΝΑ ΚΙ ΕΝΑ ΟΧΙ ΜΑΓΚΙΚΟ...ΡΕ ΣΑΜΑΡΟ-ΒΕΝΙΖΕΛΟ-ΘΕΟΔΩΡΑΚΗΔΕΣ ΑΚΟΜΗ ΘΑ ΓΛΥΦΕΤΕ ΤΟΥΣ ΛΗΣΤΟΣΥΜΜΟΡΙΤΕΣ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟ-ΕΥΡΩΠΑΙΟΥΣ;!

ΑΕΡΑ...ΑΕΡΑ... ΣΤ΄ ΑΡΜΑΤΑ!-ΚΡΟΡΑΖΟΥΝ ΑΝΑΡΘΡΑ ΟΙ ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΟΙ!


Στις 5 Ιουλίου ο λαός θα απαντήσει "ναι" ή "όχι" στις απαράδεκτες προτάσεις των τοκογλύφων



diaggelma2










Η μακετουλα ΑΝΩ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΟ SPIRO-SPERO. ΝΑΙ ΣΤΟ ΧΙΛΙΑ ΜΠΡΑΒΟ..ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΟΣ ΗΓΕΤΗΣ ... ΑΥΤΟ ΘΑ ΦΑΝΕΙ ΣΤΟ      ΜΕΛΛΟΝ...ΜΗ ΒΙΑΖΟΜΑΣΤΕ! 

Με καταιγιστικούς ρυθμούς έρχονται οι εξελίξεις, καθώς, ο πρωθυπουργός και η κυβέρνησή του αποφάσισαν να προχωρήσουν σε δημοψήφισμα την επόμενη Κυριακή.
Ήρθε η ώρα να αποφασίσει ο λαός για όσα δεινά τον έχουν βρει τα τελευταία 5 χρόνια. Να αποφασίσει ο ίδιος για τη ζωή του που καταστράφηκε χωρίς να φταίει.
Ένα δραματικό διάγγελμα ενός εμφανώς κουρασμένου ανθρώπου, που έδωσε αξιοπρέπεια σε αυτή την ένδοξη χώρα που τα τελευταία χρόνια είναι με σκυμμένο το κεφάλι.
Δείτε σημεία από το διάγγελμα του πρωθυπουργού από το Μέγαρο Μαξίμου.
Όπως είπε ο κ. Τσίπρας:
"Εδώ και 6 μήνες η κυβέρνηση δίνει μάχη για μια βιώσιμη συμφωνία. Μας ζητήθηκε να εφαρμόσουμε τις μνημονιακές συμφωνίες. Ούτε μια στιγμή δεν σκεφτήκαμε να υποκύψουμε. Οι εταίροι, δυστυχώς, κατέληξαν σε μια πρόταση-τελεσίγραφο που αντίκειται στις αξίες της Ευρώπης. Ζητήθηκε από την κυβέρνηση να δεχτεί μια πρόταση που συσσωρεύει βάρη στον λαό. Περιλαμβάνει μέτρα που συμβάλλουν σε μειώσεις μισθών, συντάξεων, αύξηση ΦΠΑ. Στις προτάσεις αυτές αποδεικνύεται ότι στόχος είναι η ταπείνωση ενός ολόκληρου λαού
Ελληνίδες και Ελληνες βαραίνει ιστορική ευθύνη απέναντι στους αγώνες του ελληνικού λαού. Η ευθύνη απέναντι στο μέλλον της χώρας"
Αύριο θα συνέλθει η Βουλή για να επικυρώσει την απόφαση του Κυβερνητικού Συμβουλίου με ερώτημα ναι ή όχι στην πρόταση των δανειστών. Όπως είπε ο Πρωθυπουργός, ενημερώθηκαν ήδη οι κ.κ Μέρκελ, Ντράγκι, Ολάντ ενώ με επιστολή του προς τους Θεσμούς θα ζητηθεί ολιγοήμερη παράταση του προγράμματος
Και κατέληξε ο κ. Τσίπρας: "Δεσμεύομαι ότι θα σεβαστώ το αποτέλεσμα της δημοκρατικής σας επιλογής. Η Ευρώπη είναι το κοινό σπίτι των λαών μας.Η Ευρώπη είναι αναπόσπαστο κομμάτι της Ελλάδας, η Ελλάδα είναι αναπόσπαστο κομμάτι της Ευρώπης. Εθνική ομοψυχία, ενότητα για να πάρουμε τις αποφάσεις που αξίζουν."

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου