Πέμπτη 18 Ιουνίου 2015

ΣΤΟΥΡΝΑΡΑΣ:Ο ΜΠΑΣΤΑΡΔΟΣ-ΠΡΑΚΤΩΡ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΟΣΙΩΝΙΣΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΙΤΩΝ ΕΚΑΝΕ ΠΑΛΙ ΤΗΝ ΠΟΥΣΤΙΑ ΤΟΥ... 


Κι όμως ζητήσαμε έγκαιρα να πετάξουν αυτό το κολοβό φείδι-λακέ των  Ρότσιλντ! ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΝ ΣΤΕΙΛΟΥΝ ΣΤΟ ΣΚΑΜΝΙ

ΜΙΛΗΣΕ Ο ΣΤΟΥΡΝΑΡΑΣ, Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΩΝ, ΤΩΝ ΤΟΚΟΓΛΥΦΩΝ ΚΑΙ ΤΟΥ ΣΗΜΙΤΗ: "ΧΩΡΙΣ ΣΥΜΦΩΝΙΑ Η ΕΛΛΑΔΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΕΙ GREXIT ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ"!!!ΚΑΙ ...ΕΞΟΔΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ!ΤΡΟΜΑΡΑ ΣΟΥ ΑΛΗΤΑΜΠΟΥΡΑ ΠΕΜΠΤΟΦΑΛΑΓΓΊΤΗ!


ΑΝΑΤΙΝΑΞΤΕ ΤΟΥΣ ΦΟΝΙΑΔΕΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ... 
Στουρνάρας. Είναι ο άνθρωπος των τοκογλύφων, που μπήκε στη θέση αυτή για να στρώσει το χαλί στους εχθρούς της χώρας. Μπήκε και Διοικητής της Τράπεζας της Ελλάδος, όχι βέβαια για τα συμφέροντα των...
πολιτών αλλά για να συνεχίσει το καταστροφικό έργο του Προβόπουλου, του προηγούμενου! 
Τώρα έρχεται να προαναγγείλει την καταστροφή, προκειμένου να ωθήσει την κυβέρνηση στην ταχεί συμφωνία με τους τοκογλύφους. 
Διαβάζουμε από το skai.gr
Ξεκάθαρη προειδοποίηση πως τυχόν ναυάγιο στη διαπραγμάτευση με τους εταίρους-δανειστές θα οδηγούσε σε πτώχευση και έξοδο της χώρας μας από την ευρωζώνη, και πιθανώς την Ευρωπαϊκή Ένωση, απευθύνει στην έκθεσή της για τη νομισματική πολιτική η Τράπεζα της Ελλάδος.

Η ΤτΕ τονίζει πως ενδεχόμενο Grexit θα προκαλέσει οξύτατη συναλλαγματική κρίση και άλμα στον πληθωρισμό και προσθέτει ότι σε αυτή την περίπτωση η σημερινή ελεγχόμενη κρίση θα ξεφύγει από τον έλεγχο, εγείροντας μεγάλους κίνδυνους για το τραπεζικό σύστημα και τη χρηματοπιστωτική σταθερότητα.

Στην έκθεση αναφέρεται ακόμα ότι έξοδος της χώρας από το κοινό νόμισμα σημαίνει βαθιά ύφεση, δραματική μείωση των εισοδημάτων, πολλαπλασιασμό της ανεργίας και κατάρρευση όσων έχει πετύχει η ελληνική οικονομία από την ένταξή της στην Ε.Ε., και κυρίως στην περίοδο του ευρώ.

Η ΤτΕ σημειώνει πως η επίτευξη συμφωνίας με τους εταίρους-δανειστές είναι αναγκαία, καθώς θα επέτρεπε την άρση των άμεσων κινδύνων για την Ελλάδα.

Την ίδια στιγμή πάντως, η ΤτΕ σημειώνει πως η συμφωνία θα πρέπει να περιλαμβάνει πιο συγκεκριμένες υποσχέσεις από την πλευρά των Ευρωπαίων για ελάφρυνση του δημόσιου χρέους.

Σε ό,τι αφορά την εκροή καταθέσεων, η ΤτΕ αναφέρει πως από τον Οκτώβριο έως τον Απρίλιο έχουν χαθεί 30 δισεκατομμύρια ευρώ από την καταθετική βάση των τραπεζών.

ΑΝΑΤΙΝΑΞΤΕ ΤΟΥΣ ΦΟΝΙΑΔΕΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ... 

ΣΗΜΕΙΩΣΗ ΤΗΣ Diplomatic Observer: Μπαράζ οργανωμένης επίθεσης κατά τις Ελλάδας τις τελευταίαες ημέρες: 1) ΄Ολος ο διεθνής Τύπος, που λέει ό,τι μαλακία του κατέβει, ακόμη και ότι δεν είμαστε ΄Ελληνες ( ΜΠΙΛΤ-τό θράσος των ούνων Βαρβάρων), 2)Ο θλιβερός Ομπάμα που κάνει το παν για να μας πείσει σε συμβιβασμό και άτακτη υποχώρηση. Χθες έστειλε τον εδώ πρεσβευτή του, να πιέσει τον Κοτζιά για τα ίδια και μια γκόμενα υφυπουργό του με το ίδιο τροπάρι. Το ερώτημα είναι γιατί δεν πιέζουν το εγκλήματικό Δ.Ν.Τ να κάνει λογικές υποχωρήσεις, αφού οι ελληνικές προτάσεις είναι ρεαλιστικές 3) Τα εγχώρια τσανάκια του ξεπουλήματος, άνευ όρων της Ελλάδας: Μπακογιάννη, Θεοδωράκης, Στουρνάρας και η λοιπή μούργα των συνετών μνημονιακών. Παραβλέπεται πως όλη αυτή συγχορδία είναι παραλήδες, νοιάζονται πρώτιστα για τον δικό τους παρά-γι αυτό και μιλάνε για τη σωτηρία του Τραπεζικού συστήματος, και δεν δίνουν δεκάρα για τους πενόμενους αδέκαρουςσ Έλληνες!
Δεν είμαστε αριστεριστές, αλλά προοδευτικοί με πατέντα. Συνιστούμε: 
ΑΝΑΤΙΝΑΞΤΕ...ΘΑΨΤΕ ΤΟΥΣ ΝΕΚΡΟΘΑΠΤΕΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ.ΠΕΙΤΕ  ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΟΧΙ...
Και μετά ...βλέπουμε, το μέλλον της Ευρώπης και της πουτανέσκας Αμερικής!
Τί θα κάνουμε εμείς; Ό,τι κάναμε πάντα: Στ΄ άρματα!Στο κλαρί. Κάθε ΄Ελληνας θα μεταβληθεί σε ΤΑΞΙΑΡΧΙΑ... 
Τσίπρα σε στηρίζουν οι Πανέλληνες..Μην κιοτέψεις στους εκβιαστες! Είναι η ώρα σου και η ώρα της Ελλάδας! 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου