Τετάρτη 27 Μαΐου 2015

ΜΕ ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΣΗΜΕΡΙΝΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΕΔΩ!

OΠΟΥ ΒΛΕΠΕΤΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΗΜΑ ΝΑ ΞΕΡΕΤΕ ΠΩΣ Η ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΕΓΚΥΡΑ ΑΝΕΝΔΟΤΗ

ΜΟΝΟΝ ΕΔΩ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΧΩΡΙΣ ΑΓΚΥΛΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΚΟΜΜΑΤΟΣΚΗΛΑ!




ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ     
ΕΧΕΤΕ ΟΛΕΣ
ΤΙΣ ΤΡΕΧΟΥΣΕΣ
ΕΙΔΗΣΕΙΣ 
ΕΔΩ!   


Κόσμος

Ελλάδα
Επιχειρήσεις
Ψυχαγωγία
Αθλητικά
Επιστήμη
και τεχνολογία

Πολιτική
Άλλες 
κυριότερες

ειδ...




H AΝΔΡΟΠΟΜΟΡΦΟΣ ΕΠΙΛΟΧΙΑΣ

ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΒΕΒΑΙΟΝ

ΑΝ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΘΑ ΕΧΕΙ ...

ΤΑ ΡΟΥΧΑ ΤΗΣ!

Εντός της ημέρας θα εκδοθεί επίσημον ανακοινωθέν!
 

Άγριο επεισόδιο Κωνσταντοπούλου-Μεϊμαράκη με βαριές εκφράσεις!

Posted by Cassandra 

image

Με άγριο καυγά μεταξύ του Βαγγέλη Μεϊμαράκη και της Ζωής Κωνσταντοπούλου, «άνοιξε» η συνεδρίαση της επιτροπής Θεσμών και Διαφάνειας που συνέρχεται με θέμα την ακρόαση του διατελέσαντος Προέδρου της Εξεταστικής Επιτροπής «για τη διερεύνηση της υπόθεσης Siemens», Σήφη Βαλυράκη.

Η συνεδρίαση μύριζε μπαρούτι από την αρχή και η σπίθα για την έκρηξη δεν άργησε να ανάψει με αφορμή την… διαδικασία καθώς αλλά και την πολύωρη και επίπονη, για όλους, συνεδρίαση της ίδιας επιτροπής την Δευτέρα με αντικείμενο το νέο ΔΣ της ΕΡΤ που κράτησε από το πρωί μέχρι το βράδυ.

Δεν είχαν περάσει παρά μόνο λίγα λεπτά από την έναρξη της συνεδρίασης όταν η βουλευτής της ΝΔ Όλγα Κεφαλογιάννη ζήτησε διευκρινήσεις για το πλαίσιο της συζήτησης από την πρόεδρο της Βουλής. Η Ζωή Κωνσταντοπούλου της απάντησε αλλά δεν έχασε την ευκαιρία, παράλληλα, να «υπενθυμίσει» ότι τόσο η Όλγα Κεφαλογιάννη όσο και ο Ευάγγελος Μεϊμαράκης απουσίαζαν από την ψηφοφορία, το βράδυ της Δευτέρας, για το νέο ΔΣ της δημόσιας ραδιοτηλεόρασης. «Κάποιοι είχαν πει ότι επιφυλάσσονται για την στάση τους αλλά στο τέλος τους ψάχναμε… Είχαν εξαφανιστεί» ήταν το σχόλιο της Ζωής Κωνσταντοπούλου.

Η φράση αυτή προκάλεσε την «έκρηξη» του πρώην προέδρου της Βουλής Ευάγγελου Μεϊμαράκη, ο οποίος «σήκωσε το γάντι» και σε ιδιαίτερα υψηλό τόνο της απάντησε λέγοντας: «Τέσσερις φορές σας ρώτησα χθες την ώρα λήξης της συνεδρίασης. Σας προκαλώ και σήμερα λοιπόν να μας πείτε τι ώρα θα λήξει η συνεδρίαση. Είναι δεκτό να κάνετε όσες ώρες ερωτήσεις θέλετε». Η Ζωή Κωνσταντοπούλου του απάντησε ότι «το παρερμηνεύσατε. Δεν αναφερόμουν σε σας». «Αν συνεχίσετε να διευθύνετε έτσι τη συζήτηση εγώ σας λέω ότι θα ξαναφύγω» σημείωσε ο Μεϊμαράκης με την πρόεδρο της Βουλής να τον διακόπτει λέγοντας: «Που βρήκατε αυτό τον τρόπο;».

Στην συνέχεια πήραν «φωτιά τα τόπια» με τον εξής διάλογο:

Μεϊμαράκης: «Είναι γαϊδουριά να μας αφήνετε να περιμένουμε δύο ώρες και είναι επίσης γαϊδουριά να μην μας λέτε πότε θα τελειώσετε. Αυτό δεν είναι συμπεριφορά Προέδρου. Εγώ και σήμερα σαν γαϊδούρι περιμένω από τις 4 μας είπατε ότι τελικά θα ξεκινήσουμε στις 5.30 και τελικά ξεκινήσαμε στις 6».

Ζ. Κωνσταντοπούλου: «Από την προηγούμενη ιδιότητά σας θα οφείλατε να μιλάτε με μεγαλύτερο αυτοπεριορισμό και να μετέρχεστε κοινοβουλευτικές φράσεις».

Ε. Μεϊμαράκης: «Δεν έστησα ποτέ συναδέλφους και δεν δέχομαι συστάσεις»

Ζ. Κωνσταντοπούλου: «Δεν έχετε το λόγο»

Ε. Μεϊμαράκης: «Δεν θα μου κάνετε μαθήματα συμπεριφοράς. Αφήστε τα αυτά σε εμένα. Σε άλλους να τα λέτε που μπορούν να περάσουν… Με έχετε εδώ σαν ζώο… άντε μπράβο».

Ζ. Κωνσταντοπούλου: «Έχετε προσβληθεί όχι από αυτά που είπα αλλά από δημοσιεύματα. Δεν αναφέρθηκα σε εσάς αλλά στην κ. Κεφαλογιάννη που επιφυλάχτηκε να τοποθετηθεί χθες και μετά εξαφανίστηκε. Προφανώς παρεξηγηθήκατε ως έχων την μύγα… προσβάλλετε τον εαυτό σας».

Ε. Μεϊμαράκης: «Ότι συμπεριφορά έχετε αυτή θα εισπράττετε…».

Ζ. Κωνσταντοπούλου: «Φαίνεται ότι η υπόθεση της SIEMENS εξάπτει πολλά πάθη».

Ε. Μεϊμαράκης: «Επειδή εσείς κάνατε χθες την τούμπα και ψηφίσατε παρών ενώ λέγατε ότι θα ψηφίσετε όχι».

Ζ. Κωνσταντοπούλου: «Εγώ έχω το θάρρος της γνώμης μου».

Ε. Μεϊμαράκης: «Ναι το ξέρω για αυτό και την κάνατε γυριστή. Δεν είναι άλλωστε η πρώτη φορά», αντέτεινε ο πρώην πρόεδρος της Βουλής γελώντας ειρωνικά…

Το εκρηκτικό κλίμα που διαμορφώθηκε έφερε, λίγα λεπτά αργότερα, και νέο επεισόδιο μεταξύ Ζωής Κωνσταντοπούλου και Ευάγγελου Μεϊμαράκη. Ο πρώην πρόεδρος της Βουλής ανέφερε πως «όταν με σέβεστε θα σας σέβομαι. Όταν μου χαμογελάτε θα σας χαμογελώ» με την Ζωή Κωνσταντοπούλου να του αντιγυρίζει λέγοντας «εγώ θα σας χαμογελώ πάντα ακόμα και αν αυτά που λέτε είναι για γέλια» με τον πρώην πρόεδρο της Βουλής να της λέει «μην με προσβάλλετε άλλο. Δεν αξίζετε»…


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου