Πέμπτη 21 Μαΐου 2015

Ε, ρε μάνα μου ....τι γίνεται όταν δεν υπάρχει μέτρο!

Η μανδάμ ΑΡΧΙΣΤΡΑΤΗΓΟΣ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ έχει ξελασκάρει τελείως.. το θέατρο της προβλέπεται...απολαυστικό!-Πρέπει με Κωνσταντόπουλο κι Αλεξίου-ως γονείς- να είχε άσκημα παιδικά χρόνια.. ΜΑ ΤΟΣΟ ΝΕΥΡΟΣΠΑΣΤΙΚΗ;Τα...ρούχα της μονίμως έχει;

''ΜΕ ΤΟ ΖΩΝΑΡΙ ΛΥΜΕΝΟ ΓΥΡΙΖΕΙ Η ΖΩΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ''...

Ο διάλογος - μονόλογος της προέδρου της Βουλής με τον επικεφαλής των αστυνομικών δυνάμεων ...
που είχαν τοποθετηθεί κάθετα στην Βασ. Σοφίας, αποκλείοντας την διέλευση των περίπου 2000 διαδηλωτών μπροστά από το κτήριο της Βουλής των Ελλήνων, έχει απασχολήσει ιδιαίτερα τις τελευταίες ώρες αφού η πρωτοβουλία της Ζωής Κωνσταντοπούλου να ζητήσει τον λόγο από τους αστυνομικούς σχολιάστηκε με ιδιαίτερα αιχμηρό τρόπο.


Μάλιστα σε ανακοίνωσή του το ΠΑΣΟΚ σημείωνει πως η πρόεδρος της Βουλής «γυρίζει με το ζωνάρι λυμένο αναζητώντας ευκαιρίες διαφοροποίησης» από την κυβέρνηση.

Αναλυτικά αναφέρεται στην ανακοίνωση:

«Ο εκάστοτε Πρόεδρος της Βουλής, δια του Φρουράρχου, είναι αρμόδιος και υπεύθυνος για την αστυνόμευση εντός του κτιρίου της Βουλής.

Για την αστυνόμευση εκτός του περιβόλου του κτιρίου της Βουλής την αρμοδιότητα και την ευθύνη τη φέρει η εκάστοτε κυβέρνηση, η αστυνομική αρχή και σε πολλές περιπτώσεις - όπως όταν υπάρχει συγκέντρωση ή διαδήλωση ως μορφή άσκησης του δικαιώματος του συνέρχεσθαι - ο εισαγγελέας.

Η κα Κωνσταντοπούλου είναι προφανές ότι γυρίζει «με το ζωνάρι λυμένο» αναζητώντας ευκαιρίες διαφοροποίησης από μια κυβέρνηση στην ορκωμοσία της οποίας παρέστη ως παρακολούθημα της και η οποία - δια του κ. Τσίπρα - την επέλεξε ως Πρόεδρο της Βουλής.

Η Χώρα έχει πολλά προβλήματα λόγω του στρατηγικού αδιεξόδου της κυβέρνησης. Δεν υπάρχει περιθώριο για πρόσθετα θεσμικά προβλήματα. Ούτε καν για πρόσθετο θέαμα καθώς η κυβέρνηση παράγει ήδη περισσότερο από αυτό που μπορεί να καταναλώσει η κοινή γνώμη».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου