Πέμπτη 23 Απριλίου 2015

Η ΕΙΔΗΣΗ ΕΙΝΑΙ ΤΡΑΒΗΓΜΕΝΗ ΑΠΟ ΤΑ ΜΑΛΛΙΆ... ΕΓΙΝΕ ΜΙΑ ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΕ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΤΜΉΜΑ ΚΑΙ ΠΑΕΙ ...ΔΙΑΛΥΘΗΚΑΝ ΤΑ ΣΚΟΠΙΑ; ΜΕΡΙΚΟΙ ΒΙΑΖΟΝΤΑΙ...


skopia 1

Ξεκίνησε η διάλυση των Σκοπίων και η δημιουργία της «Μεγάλης Αλβανίας»


Σκόπια :Επίθεση πάνοπλων Κοσοβάρων Αλβανών UCK σε αστυνομικό σταθμό
Μία ακόμη επιβεβαίωση από την ιστοσελίδα μας τοpentapostagma.gr, για τα τεκταινόμενa στα Σκόπια και την διαδικασία « ξηλώματος» αυτού του τεχνητού κρατιδίου, για τα οποία μιλούσαμε εδώ και έξι μήνες. Από την άλλη πλευρά η διάλυση στων Σκοπίων ίσως σημαίνει την διαδικασία « δημιουργίας της «Μεγάλης Αλβανίας». Ένα σχέδιο που προκρίνεται από πολλά ξένα κέντρα… και την Τουρκία.

Σύμφωνα τώρα με την σκοπιανή αστυνομία , 40 αλβανικής καταγωγής ένοπλοι κουκουλοφόροι επιτέθηκαν στο αστυνομικό τμήμα στο χωριό Gosince, κοντά στα σύνορα μεταξύ της ΠΓΔΜ και του Κοσσυφοπεδίου.
Για όσους γνωρίζουν αυτή περιοχή των συνόρων αποτελεί « ξέφραγο αμπέλι» στην κυριολεξία και μία από τις περιοχές που δρουν όλες οι παράνομες οργανώσεις λαθρεμπορίου στα Βαλκάνια.
Σύμφωνα με τον εκπρόσωπος του σκοπιανού υπουργείου Εσωτερικών Ίβο Κοτέβσκι, μιλώντας σε συνέντευξη Τύπου, οι επιτιθέμενοι ήταν μια «τρομοκρατική ομάδα από το Κοσσυφοπέδιο», όλα τα μέλη της φορούσαν στολές με το λογότυπο του Αλβανικού Απελευθερωτικού Στρατού. Η ομάδα είχε επίσης έναν διερμηνέα. Δεν υπάρχουν θύματα ή τραυματίες στο περιστατικό, αναφέρει το βουλγαρικό πρακτορείο ειδήσεων focus-fen.net .
Η ομάδα κατάφερε να αφοπλίσει τους αστυνομικούς στο αστυνομικό τμήμα. Κράτησε ομήρους τέσσερις αστυνομικούς , τρεις από τους οποίους ήταν δεμένοι πισθάγκωνα . Οι αστυνομικοί ξυλοκοπήθηκαν από τους ενόπλους, οι οποίοι κατέγραψαν επίσης τις δράσεις τους με μια φωτογραφική μηχανή.
skopia 2

Ο αρχηγός της ομάδας των Κοσοβάρων είπε στους αστυνομικούς: «Είμαστε από τον Αλβανικό Απελευθερωτικό Στρατό. Πείτε τους ότι ούτε ο Αλί Αχμέτι ούτε ο Νίκολα Γκρουέφσκι μπορεί να σας σώσει. Δεν θέλουμε καμία συμφωνία-πλαίσιο και αν σας δούμε και πάλι εδώ, θα σας σκοτώσουμε . Θέλουμε την δική μας «κατάσταση»».
Μετά από αυτό η ομάδα πήρε τα όπλα και τις συσκευές επικοινωνίας από το αστυνομικό τμήμα και έσπασε τα κινητά τηλέφωνα των αστυνομικών. Μετά την αποχώρησή της , ανάγκασε τους αστυνομικούς να μην κινηθούν , και επέστρεψε πίσω στο Κοσσυφοπέδιο. Αυτήν την στιγμή ο μισός σκοπιανός στρατός μετακινείται στα σύνορα ΠΓΔΜ με το Κόσσοβο σύμφωνα με την αλβανόφωνη εφημερίδα των Σκοπίων lajmpress.com.

skopia 4
Σύμφωνα με ανάλυση στο pentapostagma.gr, οι δηλώσεις του UCK εμφανίζουν όλη την αλήθεια. Οι Κοσοβάροι από την ίδρυση του αλβανικού κράτους επιθυμούσαν να κάνουν αυτοί «κουμάντο». Είναι ιδιαίτερα αδίστακτοι, πολεμοχαρείς, εγωιστές και προπάντων δεν ανέχονται άλλους ακόμα και εάν είναι ομοεθνείς τους.
Στην συγκεκριμένη περίπτωση έχουμε μία κανονική εισβολή στο Σκοπιανό κράτος από πάνοπλους παραστρατιωτικούς αλβανικής καταγωγής με σκοπό την διενέργεια διασποράς πανικού στην χώρα. Πληροφορίες αναφέρουν ότι η επιχείρηση είναι στα πλαίσια δραστηριοποίησης των Αλβανών στα Βαλκάνια.
skopia  5

Τέτοιους «πυρήνες» διαθέτουν οι Αλβανοί και στην χώρα μας , αναμένοντας εντολές. Ο λόγος αφορά τον UCC και την περιοχή της αποκαλούμενης Τσαμουριάς στην Ήπειρο. Οι ελληνικές αρχές ευρίσκονται σίγουρα σε συναγερμό για τυχόν «περιστατικά».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου