Παρασκευή 20 Φεβρουαρίου 2015

ΑΘΛΙΟΤΗΤΕΣ ΣΑΜΑΡΑ-ΔΕΝ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΕΙ ΤΟΥΣ ΒΟΡΕΙΟΗΠΕΙΡΩΤΕΣ!


Νέα Εθνική Προδοσία για τους Βορειοηπειρώτες με υπογραφή Σαμαρά ...: Δεν αναγνωρίζουμε ως Έλληνες αυτούς που δεν αναγνωρίζει το αλβανικό κράτος!


"Κατ΄εξαίρεση, ειδική προξενική θεώρηση δεν απαιτείται για την αρχική έκδοση Ε.Δ.Τ.Ο. και Α.Δ.Ε.Τ. για τους ομογενείς που έλκουν την καταγωγή τους από περιοχές παραδοσιακής παρουσίας της Ελληνικής Εθνικής Μειονότητας στην Αλβανία, σύμφωνα με τον κατάλογο του άρθρου 15Α" 


Αυτό γράφει μεταξύ άλλων το Φύλλο Εφημερίδας Κυβερνήσεως 119 (21-1-2015) στο άρθρο 2, παράγραφος 1, στη σελίδα 1.142, για τις προϋποθέσεις, δικαιολογητικά και διαδικασία χορήγησης θεώρησης.

Δηλαδή η "εξαίρεση" γίνεται για όσους κατάγονται από τα 99 χωριά που αναγνώριζε ως μειονοτικά του καθεστώς του Ενβέρ Χότζα. Για τους Έλληνες της Χιμάρας, της Άρτας, της Πρεμετής και άλλων μη αναγνωρισμένων περιοχών προβλέπεται ότι και για τους αλβανούς που θέλουν να έρθουν στην Ελλάδα.

Μια ωραία απόφαση της κυβέρνησης Σαμαρά, μόλις τέσσερις μέρες πριν περάσει στην ιστορία...

Ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας μετά τη διακοπή των συντάξεων του ΟΓΑ έδειξε πόσο πολύ αγαπά τον Βορειοηπειρωτικό Ελληνισμό...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου