Κυριακή 4 Ιανουαρίου 2015

ΟΙ ΓΚΑΝΓΚΣΤΕΡΣ ΤΟΥ ΟΜΠΑΜΑ... (ΔΗΛΑΔΗ ΟΙ ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ ΠΟΥ ΤΟΝ ΕΛΕΓΧΟΥΝ) .ΔΕΝ ΟΡΩΔΟΥΝ ΠΡΟ ΟΥΔΕΝΟΣ. ΒΡΕ ΠΑΡΤΕΤΟ ΧΑΜΠΑΡΙ..ΠΩς ΕΧΟΥΝ ΜΠΛΟΚΑΡΕΙ ΟΛΑΚΕΡΗ Η ΥΦΗΛΙΟ!

Βούλγαρος ειδικός: Οι ΗΠΑ επιδιώκουν να απομονώσουν την Ευρώπη από τη Ρωσία


Σόφια.

«Ο στόχος των ΗΠΑ στην Ευρώπη, είναι να σπάσει τα δεσμά μεταξύ των πλούσιων πόρων  της ρωσικής ανατολής και της υψηλής τεχνολογίας της Δύσης».


Αυτό δήλωσε σε συνέντευξή του στο βουλγαρικό ‘Fokus’ ο Συμεών  Νικόλοφ, διευθυντής του Κέντρου Στρατηγικών - Ασφάλειας και Διεθνών Σχέσεων.

«Σε εγχώριο επίπεδο, υπάρχει έλλειμμα προσωπικότητας στην πολιτική, απουσία θέσεων στο όνομα του εθνικού συμφέροντος και εγγενής αδυναμία για ριζικές μεταρρυθμίσεις και οικονομική ανάπτυξη», πρόσθεσε ο Συμεών Νικόλοφ.

Σύμφωνα με τις απόψεις που διατύπωσε, το πιο πρόσφατο παράδειγμα, το οποίο θεωρεί ασυγχώρητο, είναι που έχασε η χώρα μια επένδυση στρατηγικής σημασίας, με την αποτυχία του έργου ‘South Stream’, που εκπονήθηκε σε κάποιο γερμανικό ινστιτούτο που είναι προσκείμενο στη γερμανική κυβέρνηση.

Αυτό δημιούργησε σημαντική απώλεια στη Βουλγαρία, όχι μόνο ένεκα του ότι θα χρειάζονται πολλά έξοδα για τη μεταφορά φυσικού αερίου στη χώρα, αλλά, κυρίως, γιατί έχασε την ευκαιρία να γίνει μια «ισχυρή χώρα διανομής του φυσικού αερίου», είπε ο Νικόλοφ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου