Σάββατο 22 Νοεμβρίου 2014

ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΟΥΜΕ.... ΚΑΘΕ ΘΕΟΜΠΑΙΧΤΗ!

________________________________________
ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ ΚΛΗΡΙΚΟΙ ΝΑ ΚΑΤΑΦΕΥΓΟΥΝ ΣΕ ΚΟΣΜΙΚΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ! Ο ΜΕΓΑΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΠΑΥΛΟΣ ... ΤΟ ΛΕΕΙ ΚΑΘΕΤΑ!

ΝΑ ΠΟΥΜΕ ...ΤΑ ΚΑΛΑΝΤΑ ΜΑΣ ... 

Λοιπόν είναι γνωστό τοις πάσι πως η γραφή μας είναι άτεγκτη, σκληρή και κατά δύναμη δίκαιη.Μην ψάχνεστε...Εμείς έτσι πιστεύουμε... Πάντα βέβαια είμασταν γλυκείς... Από τη στιγμή όμως που αποκαλύφθηκε περιτράνως στα τελευταία ομιχλώδη χρόνια του εκφυλισμού των πάντων, λυπούστε ...πως δεν μπορούμε να είμαστε ευγενείς προς κανένα λαμόγιο, σε κανένα ψευταρά και βολευτή του δημοσίου. Θα εισπράτουν άπαντες την οργή μας! Και την κάθετη γραφή μας!

Πριν από μερικές μέρες γράψαμε για έναν, διώκτη του Τύπου, των δημοσιογράφων... ιερωμένο... Η γενική άποψή μας είναι πως εκπρόσωπος του Χριστού.. δεν μπορεί να καταφεύγει σε κοσμικά δικαστήρια για να δικαιωθεί! 

΄Ομως αυτός ο Παπαδάκος γράφει στα παλιά του σκαρπίνια τις διδαχές του Κυρίου του...ενώ έχει πολλές άλλες εναλλακτικές λύσεις...κατά Χριστόν!

΄Ετσι χθες, ο δικηγόρος του, ειδοποίησε κάποιον μπλογκερ... πως αφού κατέβασε τις δικές του ρήσεις για τον συγκεκριμένο πελάτη του παπά... του είπε ότι δεν θα τον στείλει στα δικαστήρια... 
Παράλληλα όμως ειδοποίησε εμμέσως κι εμάς:
--Βγάλτε λέει από το ιστολόγιό σας τα όσα έχετε γράψει για τον συγκεκριμένο ιερέα... Και δεν πρόκειται να απευθυνθούμε στη δικαιοσύνη!!!
ΡΕ ΟΥΣΤ!

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΔΙΚΗ ΜΑΣ πρός φαύλους δικηγόρους και παπάδες:

ΟΧΙ ...Ο,τι ανεβάζουμε δεν τον κατεβάζουμε!Δεν αναιρούμε καμιά σκέψη μας... Δεν εκβιαζόμαστε δεν απειλούμαστε. Αν ο Παπαδάκος έχει ενστάσεις επί των γραφομένων μας , έχει το δικαίωμα να υποστηρίξει τις δικές του εκδοχές. Ελεύθερα και αλογόκριτα! ΄Ομως χθονίως ο δήθεν αυτός εκπρόσωπος του Υψίστου.. επιδίδεται σε διώξεις δημοσιογράφων... μόλις θεωρήσει με το νοσηρό μυαλό του ...ότι θίγεται... Λες και ο Θεός που ...θεομπαίζει δεν έχει άλλες λύσεις για να βολέψει τα εσώψυχα προβλήματά του... 

Μια φορά αντίστοιχη με μήνυση που μας υπέβαλε άλλος  παπάς... αυτός εκδιώχθηκε ΚΛΩΤΣΗΔΟΝ από τον πρόεδρο του δικαστηρίου:

--Τι θέλεις βρε παπά μου εδώ; Τι σου έκανε ο δημοσιογράφος που τον σέρνεις ενώπιόν μας; Σου ζήτησε να πληροφορήσεις τους ενορίτες σου για τα οικονομικά ΤΗΣ ΕΝΟΡΙΑΣ ...σου.. Πού είναι το κακό; Φυγε από μπροστά μου και να μη σε ξαναδώ! 
Απίστευτη, μοναδική  η στάση του ΄Ελληνα Δικαστή!

Λοιπόν ,να το πάρουν χαμπάρι ΟΛΟΙ ΕΚ ΤΟΥ ΙΕΡΑΤΕΙΟΥ που αναιδώς καταφεύγουν στα κοσμικά δικαστήρια πως θα τους ευτελίζουμε επ ακροατηρίω...και θα καθίστανται καταγέλαστοι.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου