Τετάρτη 8 Οκτωβρίου 2014

ΔΕΛΤΙΟ ΚΑΙΡΟ-ΣΚΟΠΩΝ CELEBRITIES

Δείτε με τι  ασχολούνται δημοσιογράφοι, άλλοτε σοβαροί ,καλοί ρεπόρτερς: Με τα πηδήματα και τους κώλους των celebrities.. Ρε Σπύρο Καρατζαφέρη, τώρα στα γεράματα, στα 75 σου, τι θέλεις κι ασχολείσαι με τα πίτουρα;.. Ασκείσαι στην οφθαλμογαμίαση ή θέλεις να αναβαθμίσεις την αισθητική των αναγνωστών σου; Τα δυο παρακάτω ΔΕΙΓΜΑΤΑ  δημοσιογραφικής κατρακύλας προέρχονται από το http://www.spirospero.gr/


Θα βουίξει η Ελλάδα πάλι… για την 


εγκυμοσύνη της Μενεγάκη

Lifestyle


fgdfhhΣήμερα Τετάρτη κυκλοφορεί το περιοδικό You γράφοντας πως η Ελένη περιμένει μωρό. Η Χριστίνα Πολίτη, στο website της cosmopoliti.com σχολιάζει την είδηση της εγκυμοσύνης με το δικό της τρόπο, επισημαίνοντας πως η είδηση έχει διασταυρωθεί σωστά. Η Χριστίνα, έγραψε το παρακάτω: «Σήμερα κάθομαι και ακούω το μακρύ και το κοντό του καθενός. Είδα πολύ τηλεόραση και καλά και κακά νέα και υπερβολάρες και διάφορα αναμασημένα. Αλλά το καλύτερο το έμαθα τώρα και κυκλοφορεί αύριο στο περιοδικό you –και θα σαρώσει. Πρόκειται για την εγκυμοσύνη της Ελένης Μενεγάκη, που μάλλον αληθεύει γιατί έχει διασταυρωθεί σωστά. Με χαροποιεί ιδιαίτερα γιατί ολοκληρώνει τον κύκλο με την καψούρα της ζωής της και δίνει την ελπίδα σε όλες τις γυναίκες που κάνουν κύκλους και παραμένουν κουκλάρες και νέες. Εύχομαι να είναι αλήθεια, να πάνε όλα καλά και να ζήσουν όλοι μαζί και η ευρύτερη οικογένεια ευτυχισμένοι. Είναι, δεν είναι, πάντως, ζει τη ζωή που θέλει έτσι ακριβώς όπως τη θέλει».
faysbook.gr


Τα τούμπανο οπίσθια της Λάσπα με στρινγκ!

Δεν θα πιστεύετε πόσο γυμνασμένη πίσω όψη διαθέτει στα 40 η πρώην παρουσιάστρια...

laspa3
ΣΙΓΑ ΤΟΝ ΚΩΛΟ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ; Αλήθεια αυτή η κυρία τι πουλάει;
Καλά είναι ανάγκη να φοράει μισοβράκια.. Δεν έχει παράδες
να αγοράσει ένα ολόκληρο βρακί;  

Καλά αυτή, αλλά και ο κωλοφωτογράφος ;
 Άλλο μπουμπούκι κι΄αυτός...  Αλλά κι εμείς που αντιγράφουμε ;
΄Οχι εμείς... έχουμε  παιδευτικούς .... σκοπούς. Παναθεμά μας!
΄Ημαρτον Κύριε... Ο Σπυρέτος μας σκανδάλισε!
Δείτε τη φωτογραφία που ανακάλυψε ο σκύλος στο διαδίκτυο και αποδεικνύει ότι η Κατερίνα Λάσπα διαθέτει ένα από τα καλύτερα σώματα της ελληνικής showbiz.
laspa2



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου