Τετάρτη 8 Οκτωβρίου 2014

ΤΕΡΜΑ ΤΑ ΔΙΦΡΑΓΚΑ: Οι περισσότεροι των Αλβανών που ζουν στην Ελλάδα είναι φείδια κολοβά. Μισούν θανάσιμα τους ΄Ελληνες. Τ'ώρα μάλιστα πάνε να αλοιώσουν και τον Ελληνισμό της Β. Ηπείρου... Πάρτε το χαμπάρι και κόψτε τα περί ρατσισμού. Έχουμε ευθεία επιθετική εισβολή από τσογλαναράδες ξένους...Με συγχωρείτε αυτή η μανδάμ Φουρέϊρα τι πουλάει; φούμαρα καλλιτεχνικά; Καλά το χωριό της ( Αλβανία) δεν σήκωνε το τάλαντό της και μας κουβαλήθηκε εδώ για να μας προκαλεί;

ΑΘΩΑ Ή ΣΚΟΠΙΜΗ ΗΤΑΝ Η ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΣΗ ΤΗΣ ΦΟΥΡΕΪΡΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΛΒΑΝΙΚΗ ΣΗΜΑΙΑ; ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΣΤΑΞΕΙ ΧΟΛΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ;


ΒΡΕ ΑΕΙ ΣΙΧΤΙΡ ΠΙΑ...με τα σούργελα!

Πολλές συζητήσεις, θετικά αλλά και αρνητικά σχόλια έχει εγείρει η φωτογράφιση της Φουρέϊρα με την αλβανική σημαία.  Με αφορμή το παρακάτω σχόλιο που λάβαμε από αναγνώστη μας δίνουμε τη δική μας απάντηση για το μήνυμα που πέρασε η Φουρέϊρα και αν τελικά η φωτογράφισή της ήταν τόσο αυθόρμητη ή ήθελε να στάξει χολή για την Ελλάδα. 
Δείτε το σχόλιο του αναγνώστη μας και πιο κάτω τη δική μας θέση:
Σχόλιο αναγνώστη: Η Φουρειρα ποζαρει με την αλβανικη σημαια-με τι θα θελατε να ποζαρει? Θα ηθελα η κοπελλα να μην εχει νιωσει οτι η καταγωγη της θα της εκοβε την καριερα.  Αν ομως εστω και στο ελαχιστο εχει νιωσει ετσι η τραγουδιστρια , θα επρεπε να λεει ψεμματα ή να μην μιλαει?




Η δική μας θέση: Δεν απαγόρευσε κανείς στη Φουρέϊρα να μιλάει. Και να ποζάρει ακόμη και με τη σημαία των Ουτσεκάδων αν το θέλει. Το θέατρο που παίζουν πολλοί Αλβανoί δεν μ' αρέσει οι οποίοι εμφανίζονται ως Έλληνες και στους οποίους μάλιστα δίνουμε ελληνική ιθαγένεια στο πι και φι!!! Ενώ πολλοί από αυτούς όχι μόνον δεν αισθάνονται Έλληνες
αλλά μπορεί και να μας μισούν! Να θυμηθούμε τον Τσενάι που πριν από πολλά χρόνια η Ελλάδα του έδωσε την ελληνική σημαία για να γίνει σημαιοφόρος στο σχολείο του!!! Σήμερα, ο Τσενάι λέει: "Δεν αισθάνομαι Έλληνας. Με έβαλαν να πω τα αντίθετα όταν ήμουν μικρός"! Ο Τσενάι και η Φουρέϊρα όμως, με τα κολπάκια τους παίρνουν τη θέση κάποιων άλλων νέων ελληνόπουλων που μπορεί να είχαν όνειρα τα οποία όμως πνίγηκαν! Πνίγηκαν από τη ...ρατσιστική Ελλάδα που φροντίζει να ...τρώει τα δικά της παιδιά  και να δίνει σημαίες, καριέρες και ελληνική ιθαγένεια σε αλλοδαπούς! 
Πολλοί αλλοδαποί όμως που παρά τα όσα κέρδισαν από την Ελλάδα και τους Έλληνες στάζουν χολή και δηλητήριο, χαρακτηρίζoντάς μας... ρατσιστές!!!

Αυτό λοιπόν δεν μπορώ να ανεχτώ από την κα Φουρέϊρα, που τώρα πια ως φτασμένη καλλιτέχνης λέει ότι δεν τόλμησε να αποκαλύψει την αλβανική της ταυτότητα γιατί θα αποτύγχανε ή δεν θα έκανε καν καριέρα! Μας έδειξε την πραγματική της εσωτερική ταυτότητα για το πόσο αγαπά την Ελλάδα, από την οποία έφαγε και ψωμί και κέρδισε φήμη! Τελικά ουδείς ασφαλέστερος εχθρός από ευεργετηθέντα αχάριστο!   ΠΗΓΗ: http://indobserver.blogspot.gr/

ΜΙΑ ΑΠΟΡΙΑ: Είναι Αλβανική η σημαία που κρατάει το κοράσιον; Ας γελάσουμε: Ο δικέφαλος είναι Βυζαντινό, ελληνικό σήμα... ιστορικά κατατεθέν.Η Αλβανία -πρόσφατα αυτοβαφτίστηκε έτσι- πάντα ήταν ελληνικό τιμάριο.. Ήταν το "ΔΕΣΠΟΤΑΤΟ της Ηπείρου" ... ΄Αλλωστε υπάρχει και ο Βασιλιάς Πύρος ... ΄Ετσι για να μην ξεχνιόμαστε... Το μαρτυρούν εξάλλου και οι ελληνικές  αρχαιότητες  της περιοχής... Οι Αλβανοί δεν έχουν να επιδείξουν ΟΥΔΕΝ, πλην της ελληνικής προϊστορίας τους! Δράμα, σκέτη τραγωδία Και οι Αλβανοί Γενίτσαροι εκτουρκισθέντες... οι λοιποί παραμένουν ΄Ελληνες...
( τρομοκρατούμενοι  σταθερά από τη σπείρα των Τιράνων)! 
Για ποιούς Αλβανούς μπορεί να μιλάμε... Είναι σαν τους καραγκιόζηδες παραχαράκτες των Σκοπίων... Ομογάλακτοι κι απάτριδες κι άνευ ταυτότητας! Τέτοιο το δράμα των Αλβανο-Σκοπιανών! Αλλά και το δράμα των Ελλήνων πολιτικών, που δεν φρενάρησαν τις ασχήμιες των τυχοδιωκτών γειτόνων μας, όταν έπρεπε!  Αρχής γενομένης από εκείνον τον ανεκδιήγητο Κωστή Μητσοτάκη...Βάλτε και ολίγον Σαμαρά! Αυτός άνοιξε τα σύνορα της Ελλάδας για να μπουκάρουν εδώ 2 εκατομμύρια πεινασμένων συμπαθών μεν ως ανθρωπίνων υπάρξεων, πλην όμως Γενιτσάρων ανθελλήνων-  Σήμερα απλά  ασχολούμαστε με τα πίτουρα -νομάδες  που με τις φαντασιώσεις τους, μα κάνουν τη ζωή δύσκολη!
Άει σιχτίρ Κωλοαλβανοί!... με τις φαντασιώσεις σας...που θέλετε , λέει και τσαμουριά, όταν είστε λαός χωρίς ΕΘΝΙΚΗ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ! 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου