Κυριακή 5 Οκτωβρίου 2014

Ο ..ΛΥΚΟΣ ΚΙ ΑΛΛΕΣ ,,,ΣΟΒΑΡΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ να τις μελετήσετε...ΕΠΕΙΔΗ ΕΜΕΙΣ ΣΤΗ ΖΩΉ ΑΥΤΉ ΔΕΝ ΑΣΤΕΙΕΥΌΜΑΣΤΕ!...άλλο αν εσεις την εκλαμβάνετε ως ...ΧΑΒΑΛΕ!

.
ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ...ΣΑΡΩΤΙΚΗ ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΑΠ.ΒΡΑΧΙΟΛΙΔΗ:

Ο ΒΡΑΧΙΟΛΙΔΗΣ ΜΕ ΤΟΝ ΩΝΑΣΗ... ΕΤΣΙ ΓΙΑ
ΠΛΑΚΑ  ΒΑΖΟΥΜΕ ΤΗ ΦΩΤΟ...Αυτή βρήκαμε ..
πρόχειρα... 

Σάρωσε χθές η ανάρτησή μας για τα φαιδρά υποκείmενα  αυτών που το παίζουν  CELEBRITIES...  Οι αλαφροί ...δηλαδή!

Δείτε τι μας έστειλε ο  Μέντοράς μας: ΑΠ.ΒΡΑΧΙΟΛΙΔΗΣ και παρακολουθείστε τη συνέχεια του ρεπορτάζ:

--Επικροτώ τα κείμενά σας κύριοι της ΗΝΑ . Συνεχίστε να είστε σκληροί, άτεγκτοι κατά τσαρλατάνων που επιβουλεύονται τα ήθη και έθιμά μας... Οι πουστερλέ κι άλλοι φτηνιάρικοι της τηλοψίας πρέπει να πάρουν το μάθημά τους.. Μην σκιάζεστε από δικαστήρια ...Γράφετε τους αναιδείς δικαστές και προκλητικούς προς το κοινό νιονιό... στους όρχεις σας.  
Στη τάχα λεγόμενη δικαιοσύνη υπάρχει ...μπόχα! Επικροτώ τους χαρακτηρισμούς σας και τους συνυπογράφω. Κι όποιος  κουφιοκέφαλος κρατικός νομίζει ... ας στραφεί εναντίον μου!  ΕΔΩ ΕΙΜΑΙ!
ΤΟΥΣ ΕΧΩ ΓΡΑΜΜΕΝΟΥΣ ΑΠΑΝΤΕΣ ΤΟΥΣ ΚΡΑΤΙΚΟΥΣ ...ΕΙΣ ΤΟΠΟΝ ...ΧΛΟΕΡΌΝ!
Σταράτα πράματα ΡΕ!

Δε συνιστώ σε κανέναν που δημοσιογραφεί να μιμηθεί την νεότερη κάθετη επιθετική τακτική μου προς ορισμένα δημόσια υποκείμενα που φτύνουν και προσβάλουν τις ευαισθησίες του λαού!
Λυπούμαι! Στους βαρβαρισμούς τους, εγώ πλέον -και λόγω ηλικίας- δεν μπορώ να συντρέχω με ευγένειες και κοσμιότητες... διότι πολύ απλά οι θλιβερές δημόσιες περσόνες μας από πολλού έχουν εκτροχιαστεί και το μόνο ίσως που μπορεί να καταλάβουν είναι...το στύλ της βάναυσης, άγριας γραφής που έχω υιοθετήσει έδω και καιρό... (εν πλήρη γνώσει μου ότι δεοντολογικά είναι μη συμβατή με τις αξίες της ευπρεπούς  δημοσιογραφίας και δη τις δικές μου ...που διακονώ με φλόγα κι  ανένδοτο πνεύμα από το 1960... ). Αλλά πλέον κλάταρα ... Η επιθετικότητα των φαύλων , καιροσκόπων, κλεφταράδων, λαμόγιων  σταθερά πνίγουν αυτή τη χώρα. Και σε ότι με αναλογεί θα πολεμάω την αναίδεια και την προστυχιά τους...Ο πόλεμος είναι κατάδικός μου και δεν επιζητεί καμιά συμμαχία κι από κανέναν.. ώστε να μην έχω και κανένα κόμπλεξ ..οτι δα και σας παρέσυρα!!...
Και πριν τελευτήσω...ψωφίσω όπου νάναι..θα ξεράσω όλα τα άντερα του σημερινού ελληνικού βίου! Περιμένετε! ΠΡΙΝ ΦΥΓΩ... θα ξεβρακώσω τους προδότες αυτού του λαού, που σας -μας-  δουλεύουν ! Για να περνιούνται ως περσόνες, ενώ είναι σκατάδες της πολιτικής, της καλλιτεχνίας δα και της τηλοψίας- δημοσιογραφίας του κώλου! "

Ω, ναι και συμπαθώ το ανθρώπινο σχήμα αυτών των ασχημονούντων θεατρίνων .. αλλά οι ασχήμιες τους δεν τραβάνε άλλο πια! Φτάνει ! Κι όμως τα αχαμνά αυτά ανθρωπάκια, αν είχαν οράματα, πίστες κι αξίες μέσα τους,  θα μπορούσαν να είναι στηλοβάτες, αυτού το λαού.Είναι τόσο φούσκες ...που το μόνο που γνοιάζονται είναι να στηλωθούν στα πόδια τους οι ίδιοι!! 
΄Η κάνεις εμετό..ή τους στέλνεις στο διάολο, όπως κάνω εγώ!" ΚΆΝΩ ΛΆΘΟΣ; Τρίχες κάνω λάθος!" Διαβάστε τα πιο κάτω:

KAI... "ΛΥΚΟΣ ΤΗΣ ΣΤΕΠΑΣ" Ο ΑΠ.ΒΡΑΧΙΟΛΙΔΗΣ!

Άλλο πάλι κι αυτό. Αφορμή χθεσινό δημοσίευμα μας για τους τζούφιους celebrities...a la PSOROKOSTENAS & Μagoufanas σκανδάλισε πολλούς και την ιστοσελίδα ΕΡΜΙΟΝΙΔΑ...ΣΑΣ ΑΡΕΣΕΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΑΡΕΣΕΙ... που προσομοιάζει τον γέρο-Βραχιολίδη με "λύκο της Στέπας" ! 
ΑΠ.ΒΡΑΧΙΟΛΙΔΗΣ:
Κι ασφαλώς απορρίπτω
τη βιαιότητα
στη γραφή...
Πλην όμως την ασπάζομαι
-εγκρίνω-
όταν έχω να κάνω με
ξεκολλιάρηδες
εισβολείς στο δημόσιο
 βίο του   λαού μου!
΄Οσο με αναλογεί
θα τους  ξεμπροστιάζω
και θα
στηλιτεύω τα πρόστυχα
τους!
Και... τα όσα μαλάκια της
δικαιοσύνης,
ας κάνουν τα δικά τους
...ΔΕΟΝΤΑ κατά το τσερβέλο
 που έχουν! ΟΥ, ΕΧΟΥΝ..
ΑΛΛΛΑ ΔΙΑΛΑΝΘΑΝΕΙ!


Τώρα τι εννοεί ο ποιητής δεν γνωρίζουμε, θα σας πούμε εμείς τι εννοούμε: 

*** Ο ρεπόρτερ Απ.βραχιολίδης, 80 περίπου χρονών σήμερα, φέρει πολλά παρατσούκλια... ¨"Τσακάλι" ,"μέγα λαγωνικό" James Bond του Τύπου", "Τρελός", "θρύλος" και πολλά άλλα, που δεν θυμόμαστε αυτή τη στιγμή, που του έχουν απονείμει άλλοι- κυρίως συνάδελφοί του, αποτιμώντας τη δράση του ως ρεπόρτερ... 

Τώρα του ήρθε από την Ερμιονίδα και το "λύκος της Στέπας" .. 

Το λύκος μπορεί να κατανοηθεί...τη Στέπα δεν βλέπουμε! Ούτε και τη σύνδεση του δικού μας σημειώματος για τους ψευτοδιάσημους  της συνοικίας "Καφενείο η Ελλάς"... με την ΕΝΩΣΗ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ, της οποίας όπως όλοι ξέρουν πρόεδρος της είναι ο ΑΠ.ΒΡΑΧ.

Ωραία λοιπόν. Αλλά η σύνδεση μάλλον είναι άστοχος, διότι το σχετικό ρεπορταζάκι γράφτηκε από μας κι όχι από τον πρόεδρο της ΕΣΔ.



Λένε οι Ερμιωνίτες: 
Δεν βολεύονται αυτοί οι εκπρόσωποι της Ε.Σ.Δ. με τον «λύκο της στέπας» Απόστολο Βραχιολίδη...
Προφανώς θα εννοούν ότι δεν παίζονται... (κι όχι βολεύονται, όπως σημειώνουν) Και σημειώνουν ακόμη: 
ΕΝΩΣΗ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ


Το Διαβάσαμε ως αναδημοσίευση στο blog τους και μας έκανε εντύπωση...>>>http://webpressunion.blogspot.gr/


Τόσο θάρρος ρε παιδί μου, εμείς δεν το έχουμε... τη λέμε την αλήθεια...

ΑΠΑΝΤΑΜΕ:

Μάλιστα τι πάει να πει θάρρος, φίλοι μας ; ΄Εχει όρια; ΄Η μήπως πρέπει να είμαστε μόνιμα φοβισμένοι έναντι θρασύτατων και χυδαίων περιπτώσεων, όπως οι συμπεριφορές των τσαρλατάτων, καραγκιοζοπαικτών που καλούνται και σελέμπριτις, και το αυτό της Χάϊδως;

Υπάρχει μόνιμα - και χάρις στα ηλίθια, πρόστυχα Τελεβίζια με ολική επιθετικότητα στις αισθητικές αυτού του λαού. Και ο δημοσιογραφάκος πρέπει να αποδέχεται τέτοιες ασχήμιες;
΄Η πρέπει να αρπάξει φραγγέλιο και να βάλει στη θέση τους, όλο αυτό το τσούρμο των αταλάντων και τζούφιων (ξεκολιάρηδες, τσίτσιδες, πουσταράδες  και λοιπούς τραυματικούς;) που έχει μπουκάρει με παραιούλες ... αφόδευσης στα σπίτια των Ελλήνων;

Και χρειάζεται δα ...θάρρος για να  στείλεις στο διάολο ΟΛΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΘΕΤΑΤΡΙΝΙΣΤΙΚΟ ΣΟΥΡΓΕΛΟ; 

Ναί ... η χθεσινή γραφή μας για τους αλητήριους ( ΑΛΗΤΑΡΙΟ ΑΠΟ ΚΟΥΝΙΑ βασικά) του δημοσίου βίου μας υπήρξε σκληροτάτη σε χαρακτηρισμούς... Επίμεμπτη και δεοντολογικά ...κολάσιμη! Μην είμαστε αστείοι: η δημοσιογραφική δεοντολογία ...ψώφισε κάθετα και δεν μπορεί να επιστρατεύεται ...  
Επειδή οι ΕΡΜΙΟΝΙΟΙ επεστράτευσαν και διαφημιστική μακέτα για τα μαθήματα Δημοσιογραφίας -ΜΟΝΑΔΙΚΑ ΚΑΙ ΚΑΤΑΛΥΤΙΚΑ του ΑΠ.ΒΡΑΧΙΟΛΙΔΗ σημειώνουμε πως...

-- Ο δημοσιογράφος είναι πάντα φιλάνθρωπος, θωπευτής κι συνδρομητής του ανθρώπου. Όταν όμως υπάνθρωπα υποκείμενα επιτίθενται ( πουσταριά, ψευτοπερσόνες , αμανατζήδες τραγουδιστάδες, αοιδοί, ημίγυμνα υποκείμενα  κ.λ.π.)  τότε ο δημοσιογράφος οφείλει να προσμετρήσει  πως θα αντιμετωπίσει την αλητεία! Μία η επιλογή του και μόνον: Να αναδεικνύει το τζούφιο τους, την κενότητά τους, να  εμποδίσει την εξάπλωσή τους.

Οι χθεσινοί χαρακτηρισμοί μας κατά των selebrities της ΜΑΓΚΟΥΦΑΝΑΣ ειναι κάθετοι και δεν αποτελούν σαφώς δείγμα ...θάρρους! Και βέβαια εμείς κατά τις παρακαταθήκες του ΑΠ.ΒΡΑΧΙΟΛΙΔΗ και μέντορά μας... δεν σκιαζόμαστε από τα αστεία δικαστήρια!
ΜΟΝΙΜΟ ΜΟΤΙΒΟ ...δίωξης των ανθρώπων του Τύπου!

Α, ναί θυμηθήκαμε πως ο ΑΠ. ΒΡΑΧΙΟΛΙΔΗΣ  στις 13 .10. 14, ο θυελλώδης αυτός άνθρωπος...ξαναδικάζεται ΠΑΛΙ... για να αποδείξει αν είναι ελάφαντας... μέσα από τα δυναμικά κείμενά του.
Για να καταλάβετε... δεν καταδέχθηκε ο ΑΠ ΒΡΑΧ. ούτε καν το Κληρήριο θέσπισμα να διαβάσει έως στιγμής... Μόνο σχολίασε:
-- Δεν μ΄απασχολούν οι εισαγγελίνες ...που βιομηχανικά λειτουργούσες,..υπογράφουν την προσαγωγή μου στο δικαστήριο... Τα "ρούχα της " θα είχε η νευρωτική εισαγγελέας, διότι αν διάβαζε την μήνυση... και λίγο νιονιό αν είχε θα καταλάβαινε...τη σκοπιμότητα της μήνυσης .. είπε!.
  
 ( Θα σας έχουμε πλήρες ρεπορτάζ... εντός των ημερών...Πάντως μας δήλωσε  ο ΑΠ.ΒΡΑΧ. όταν του αναφέραμε για τις γραφές τις ιστοσελίδας "ΕΡΜΙΟΝΙΔΑ...ΣΑΣ ΑΡΕΣΕΙ...ΔΕΝ ΣΑΣ 
ΑΡΕΣΕΙ"  , μας δήλωσε κάθετα:

ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ...ΣΑΡΩΤΙΚΗ ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΑΠ.ΒΡΑΧΙΟΛΙΔΗ:

--Επικροτώ τα κείμενά σας κύριοι της ΗΝΑ . Συνεχίστε να είστε σκληροί, άτεγκτοι κατά τσαρλατάνων που επιβουλεύονται τα ήθη και έθιμά μας... Οι πουστερλέ κι άλλοι φτηνιάρικοι της τηλοψίας πρέπει να πάρουν το μάθημά τους.. Μην σκιάζεστε από δικαστήρια ...Γράφετε τους αναιδείς δικαστές και προκλητικούς προς το κοινό νιονιό στους όρχεις σας. Στη τάχα λεγόμενη δικαιοσύνη υπάρχει ...μπόχα! Επικροτώ τους χαρακτηρισμούς σας και τους συνυπογράφω. Κι όποιος  κουφιοκέφαλος κρατικός νομίζει ... ας στραφεί εναντίον μου!  ΕΔΩ ΕΙΜΑΙ!
Δε συνιστώ σε κανέναν που δημοσιογραφεί να μιμηθεί την νεότερη κάθετη επιθετική τακτική μου προς ορισμένα δημόσια υποκείμενα που φτύνουν και προσβάλουν τις ευαισθησίες του λαού!
Λυπούμαι! Στους βαρβαρισμούς του, εγώ πλέον -και λόγω ηλικίας- δεν μπορώ να συντρέχω με ευγένειες και κοσμιότητες... διότι πολύ απλά οι θλιβερές δημόσιες περσόνες μας από πολλού έχουν εκτροχιαστεί και το μόνο ίσως που μπορεί να καταλάβουν είναι...το στύλ της βάναυσης, άγριας γραφής που έχω υιοθετήσει έδω και καιρό... (εν πλήρη γνώσει μου ότι δεοντολογικά είναι μη συμβατή με τις αξίες της ευπρεπούς  δημοσιογραφίας και δη τις δικές μου ...που διακονώ με φλόγα κι  ανένδοτο πνεύμα από το 1960... ). Αλλά πλέον κλάταρα ... Η επιθετικότητα των φαύλων , καιροσκόπων, κλεφταράδων, λαμόγιων  σταθερά πνίγουν αυτή τη χώρα. Και σε ότι με αναλογεί θα πολεμάω την αναίδεια και την προστυχιά τους...Ο πόλεμος είναι κατάδικός μου και δεν επιζητεί καμιά συμμαχία κι απο κανέναν.. ώστε να μην έχω και κανένα κόμπλεξ ..οτι δα και σας παρέσυρα!!...Και πριν τελευτήσω...ψωφίσω όπου νάναι..θα ξεράσω όλα τα άντερα του σημερινού ελληνικού βίου! Περιμένετε! ΠΡΙΝ ΦΥΓΩ... θα ξεβρακώσω τους προδότες αυτού του λαού, που σας  δουλεύουν ! Για να περνιούνται ως περσόνες ενώ είναι σκατάδες της πολιτικής, και της τηλοψίας- δημοσιογραφίας! "
  
Το χθεσινό μας άρθρο που σάρωσε σε επισκεψιμότητα είχε το πιο κάτω τίτλο:
   

ΜΙΑ ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΠΛΗΓΗ... ΟΙ ΦΟΥΣΚΕΣ ΤΩΝ ΨΕΥΤΟΔΙΑΣΗΜΩΝ!

ΔΡΑΜΑ ...ΔΡΑΜΑΤΩΝ ! ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ 

ΟΛΟΙ ΟΙ CELEBRITIES;ΤΙ ΠΟΥΛΑΝΕ ΜΕ ΤΗΝ 

ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΚΕΝΟΤΗΤΑ ΤΟΥΣ; 

Ε, καιρός είναι  να καταλάβετε τι είδους δημοσιογραφία υπηρετούμε! 
Ε, και αν δεν καταλάβετε και επιμένετε στις όποιες δοξασίες σας, η απάντηση είναι μία: ΕΧΕΣΘΗ Η ΦΟΡΒΑΣ ΕΝ ΤΟΙΣ ΑΛΩΝΙΟΙΣ

Ο Θεός ή οι Θεοί του Ολύμπου να σας βοηθάνε... 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου