Κυριακή 21 Σεπτεμβρίου 2014

ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΣΕΙΣ ΑΠΌ ΤΟ ΔΙΚΤΥΟ ΒΟΡΕΙΟΗΠΕΙΡΩΤΩΝ και επειδή η Β.Ήπειρος ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΠΕΘΑΙΝΕΙ!... όσα κι αν σκαρφιστουν οι ΤΟΥΡΚΑΛΒΑΝΟΙ!

ΕΔΩ ΒΟΡΕΙΟΣ ΗΠΕΙΡΟΣ
 

Οι  πρακτικές  Ενβέρ  Χότζα  ενάντια  της  Ελληνικής  Μειονότητας  καλά  κρατούν ...

Στο  στόχαστρο  των  αλβανικών  αρχών  βρίσκεται  τις  τελευταίες  ημέρες  η  νεολαία  Δερβιτσάνης  στη  Βόρεια  Ηπειρο .

Για  οργανωμένη  προβοκάτσια  μιλούν  οι κάτοικοι  με  κύριο στόχο   τον  εκφοβισμό  και την  απομάκρυνση  των  νεολαίων  από  τον  τόπο  τους.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ   Νεολαία Δερβιτσάνης

Μετά λύπης μας διαπιστώνουμε πως ένα γεγονός που ξεκίνησε στις 14 Αυγούστου

και προσπαθήσαμε να μην πάρει έκταση , εξελίσσεται σε προβοκάτσια και

οργανωμένο σχέδιο του Αλβανικού κράτους κατά της ελληνικής μειονότητας και της

Νεολαίας Δερβιτσάνης. Παραθέτουμε αναλυτικά τα γεγονότα .

Το Βορειοηπειρωτικό θέμα είναι πάντοτε ανοιχτό διεθνώς ενώπιον των τεσσάρων υπουργών Εξωτερικών των τεσσάρων Μεγάλων Δυνάμεων. Εάν προωθηθεί ζήτημα ΑΥΤΟΝΟΜΗΣΗΣ Κοσσυφοπεδίου, θα αντιμετωπιστεί η θέση αναλόγου αιτήματος για τη Βόρειο Ήπειρο

Στέλιος Παπαθεμελής, Εφημ. Βήμα, 18- 04 -93

Η Ελληνική κυβέρνηση δεν θα δεχθεί να ισχύσουν για την Ελληνική μειονότητα που ζει στην Αλβανία, άλλα μέτρα από εκείνα που θα ισχύσουν για τις αλβανικές κοινότητες εκτός Αλβανίας.

Ο  πάπας Φραγκίσκος επέλεξε να πραγματοποιήσει την Κυριακή στην Αλβανία το πρώτο ταξίδι του στην Ευρώπη για να υπογραμμίσει εκεί την ποιότητα του διαθρησκευτικού διαλόγου, εξήγησε σήμερα στο Βατικανό ο εκπρόσωπός του, διαψεύδοντας πως υφίσταται οποιοσδήποτε κίνδυνος στα Τίρανα για την ασφάλεια του ποντίφικα.

Πριν μεταβεί στα τέλη Νοεμβρίου στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο στο Στρασβούργο, ο Φραγκίσκος θα πραγματοποιήσει μια επίσκεψη ένδεκα ωρών στην Αλβανία.

Το Τμήμα Ασφαλείας Χαλκίδας, της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Στερεάς Ελλάδος, κατάφερε να τερματίσει τη συστηματική και εξακολουθητική δράση ομάδας έξι αλλοδαπών, οι οποίοι είχαν διαπράξει σωρεία ληστειών και κλοπών σε οικίες, σε διάφορες περιοχές της Εύβοιας.

Κατά 150% αυξήθηκαν μέσα στην τελευταία πενταετία τα αιτήματα των κυβερνήσεων του πλανήτη προς τη Google να τους δώσει στοιχεία σχετικά με χρήστες της, οι οποίοι θεωρούνται εμπλεκόμενοι σε διάφορες εγκληματικές ή αντεθνικές δραστηριότητες. Τα αιτήματα αφορούν τις αναζητήσεις των χρηστών, το λογαριασμό 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου