Πέμπτη 18 Σεπτεμβρίου 2014

Η ΜΕΓΑΛΗ ΑΠΑΤΗ ΤΩΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΩΝ ΕΛΛΑΔΑΣ!


ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΕΡΕΥΝΑ ΤΗΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ ΜΑΣ!

ΤΟ ΜΕΓΑ ΠΛΙΑΤΣΙΚΟ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΑΠΟ τ. ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥΣ…ΖΩΝΤΕΣ ΚΑΙ ΤΕΘΝΕΟΝΤΕΣ! 

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΑΛΛΑ ΑΛΗΘΙΝΟ!

ΙΔΡΥΜΑΤΑ- ΜΑΥΣΩΛΕΙΑ-ΦΑΝΤΑΣΜΑΤΑ τ.ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΩΝ ΑΡΑΧΝΙΑΖΟΥΝ ΧΩΡΙΣ ΤΟ ΠΑΡΑΜΙΚΡΌ ΕΡΓΟ… ΣΤΗΘΗΚΑΝ ΜΟΝΟΝ ΓΙΑ ΕΝΑ ΛΟΓΟ: ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΗΣΤΕΥΣΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ ΠΟΥ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΥΠΑΡΞΗ ΤΟΥΣ.. Η ΜΕΓΑΛΗ-ΑΠΑΤΗ! ΑΝΑΙΣΧΥΝΤΙΑ…ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΙΚΟΥ ΕΠΙΠΕΔΟΥ!



ΑΥΤΑ είναι τα μέλη του Δ.Σ. του …πνευματικού Ιδρύματος Παπανδρέου.ΓΑΠ,Νικολάκης, Αντρίκος και το “θείον βρέφος, Λαλιώτης.Οικογενειακή υπόθεση κι εδώ! Σχετικά μ΄αυτόν τον Λαλιώτη υπάρχει ένα μυστήριο. Τον εμφανίζουν ως πρόεδρο του ιδρύματος, αλλά η ιστοσελίδα τους αναφέρει τον φωστήρα ΓΑΠ, ως πρόεδρο! Θα το δούμε πιο κάτω, τι ακριβώς συμβαίνει:

Ο Σαμαράς θα φτιάξει και δικό του …Ίδρυμα; Λέτε;..Όλα είναι πιθανά στον τόπο αυτό της φαιδράς πορτοκαλέας!

Τα φαύλα κι αρπακτικά ιδρύματα είναι : ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ, ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ, ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ, ΣΗΜΙΤΗ κ.α! Τα πληρώνει ο ελληνικός λαός!

ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΕΣ ΑΡΜΕΓΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ ΤΟ ΜΗΤΣΟΤΑΚΕΪΚΟ ΚΑΙ ΟΙ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ!

Οι σωτήρες της πλάκας συνεχίζουν να απομυζούν τον ελληνικό λαό δια των επιγόνων τους. ΟΛΑ ΤΑ ΙΔΡΥΜΑΤΑ ΑΥΤΑ είναι οικογενειακή υπόθεσή τους! ΠΟΥ ΟΜΩΣ ΤΑΪΖΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ …για να κυκλοφορεί ο μάγκας της οικογένειας Νικολάκης, ο τσογλαναράς Παπανδρέου με φιλιπινέζες και πανάκριβα σπορτίβικα αυτοκίνητα( Θα δείτε πιο κάτω τη σύνθεση των Δ.Σ τους) !…

Ειδικά το Ιδρυμα Παπανδρεόυ .. Όλο το κουτοπόνηρο αδελφάτο της οικογένειας, μέχρι και η Σοφούλα , πρώην σύζυγος Κατσανέβα–η ιδιόρυθμη Καναδέζα και Γιαχωβού σήμερα-είναι μέλη του Δ.Σ.του Ιδρύματος: Ταμίας ο ΑΝΤΡΙΚΟΣ !

Αλλά και το …σωτήριον ίδρυμα Μητσοτάκη … εξακολουθεί να έχει ως πρόεδρον την μακαρίτισσα Μαρίκα Μητσοτάκη…Ενώ η συμπαθής Μαρικά με τα …γιουβαρλάκια της, κατά τα άλλα της... αποδήμησεν εις Κύριον εδώ και χρόνια…παραμένει , ΌΜΩΣ πρόεδρος του ιδρύματος.!!! ΄Ετσι αναφέρει η επίσημη ιστοσελίδα τους!

Οι άνθρωποι απλά κατά το συνήθειο τους εξακολουθούν να μας δουλεύουν και να τα αρπάζουν… υπέρ της ευόδωσης του ανύπαρκτου έργου τους ως ιδρυμάτων –φαντασμάτων όπου προεδρεύουν οι …πεθαμένοι! 

Μιλάμε για απίστευτες καταστάσεις τουλάχιστον αναξιοπρέπειας, από τύπους που ο βλάξ ελληνικός λαός τιμούσε με την ψήφο του. Πλην όμως οι ίδιοι οι επίγονοι τους, αρρωστημένα και φαύλα-λαμόγια μυαλά εξακολουθούν να κατακλέβουν τον ελληνικό λαό. Κι όμως δεν είχε αυτή την αίσθηση ο ελληνικός λαός όταν τους ψήφιζε… Νόμιζε, θαρρούσε πως είχε να κάνει με έντιμους άνδρες που πολεμούσαν, πάσχιζαν υπέρ πατρίδας κι όχι υπέρ της τσέπης τους!

Φτιάξανε Ιδρύματα, –υποτίθεται προς τιμήν τους- και λίαν καλώς για την υστεροφημία τους, αλλά τα ανήγαγαν εις τροφεία σίτισης των θλιβερών επιγόνων τους ..αλλά και των ιδίων…μια και κάποιοι συνεχίζουν να υπάρχουν εν ζωή! 

Π.Χ. Τα ιδρύματα αυτά γιατί έπρεπε το φαυλεπίφαυλο Κράτος, να επιχορηγεί με φανταστικά ποσά, από 225-725 ΧΙΛΙΆΔΕΣ ΕΥΡΏ από τον ιδρώτα του ελληνικού λαού ;


Μόνον συμφορές επεσώρευσαν εις το Εθνος.. οι τσίφτες αυτοί πρωθυπουργοί!Για συμφορές μόνον μπορούν να καυχηθούν! Για καμιά επιτυχία! Υπέρ του έθνους! Παρλαπίπες βασικά! 
Τέλος πάντων ας παρεβλέψουμε με επιείκια τη συγκλονιστική λεπτομέρεια ανεπάρκειάς τους!

Αλλά μπαγάσηδες, ενώ φλέγεστε να τους τιμήσετε… γιατί καταφεύγετε στο δημόσιο χρήμα, και δεν πληρώνετε ΡΕ ΑΛΗΤΕΣ εσείς τον τζερεμέ ;… με ρεφενέ μεταξύ σας, μαζί με άλλους φανατικούς οπαδούς του μακαρίτη πρωθυπουργού; Γιατί το όραμα σας να το πληρώνουμε εμείς; Αν δεν σκυλεύετε στη μνήμη του τότε τι κάνετε; Πλιατσικολογείτε και στη νοημοσύνη του απλού λαού!

Οχι ΡΕ Αλήτες! Αρνείστε την έντιμη οδό και κάνετε πλιάτσικο στον ελληνικό λαό με τις ορντινάτσες σας βουλευτάδες, υπουργίσκους κι άλλους ανήθικους κόπανους.. που ψήφισαν υπέρ των χορηγιών από το δημόσιο στα φαύλα Ιδρύματα που στήσατε με ιδιοτέλεια!

Η σημερινή κρίση της χώρας –κρατάει ήδη πέντε χρόνια- φέρει την υπογραφή σας.. Τα ιδρύματα αυτά καταλήστευσαν τον ΄Ελληνα πολίτη! Και συνεχίζουν να τα ...παίρνουν..πλαγιοσκοπικά με τα μαφιόζικα της πολιτικής μας!

ΙΔΡΥΜΑ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΤΟΥ ΙΔΡΥΜΑΤΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ… κι αν μπορείτε καταλάβετε ότι πρόκειται για ΟΡΙΤΖΗΝΑΛ ..οικογενειακή..ΥΠΌΘΕΣΗ! Έτσι οι τεμπέληδες …του ιδρύματος τα γράφουν στην ιστοσελίδα τους… ΣΗΜΕΡΑ: 18.9.2014!
Αφού δε αρπάξανε το παραδάκι από το κράτος, το φάγανε αλλά δεν είναι σε θέση , για την τιμή των όπλων να κρατήσουν ενημερωμένη ούτε μια απλή ιστοσελίδα ..
Κανείς δεν τους ζήτησε λογαριασμό, κανείς δεν τους κάνει έλεγχο, διότι τα ιδρύματα απαλλάσσονται φόρων. Μόνοι στήσανε, ΕΝ ΨΥΧΡΩ, την κομπίνα αρπαγής του ελληνικού δημόσιου χρήματος ,μόνοι τους ψηφίσανε το νόμο να μην φορολογούνται τα ιδρύματα τους. Σκέτα τρωκτικά! Εμετικές καταστάσεις.ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΟΝΤΑΙ.. δεν έχουν τσίπα δηλαδή,συνεχίζουν οι κλέφτες-με νόμο που φτιάξανε οι ίδιοι- να κυκλοφορούν ανάμεσά μας!
ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΙΔΡΥΜΑΤΟΣ ΚΩΝ.ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ!
  • Αικατερίνη Μητσοτάκη, Πρόεδρος ( Η μαμά… η γιαγιά, η πεθαμένη) ..Ναι είναι πρόεδρος του ιδρύματος! Ετσι λέει η ιστοσελίδα τους!

  • Αλεξάνδρα Μητσοτάκη, Αντιπρόεδρος ..
  • (Το μπουμπούκι της οικογένειας… Το παίζει και action aid… Aπ όπου επίσης μασάει από το ελληνικό δημόσιο… ως άλλη Μ.Κ.Ο …υπέρ της υιοθεσίας … δι αλληλογραφίας παιδιών από την Αφρική! ΜΑΓΚΙΟΡΑ Η άνεργη ΜΠΕΜΠΑ…εκ Παρισίων! Μιλάμε για φάμπρικα ΜΚΟ… από το Μητσοτακέϊκο και το Παπανδρέϊκο!
  • Ε, βρήκαν μαλάκα τον ελληνικό λαό… και τον αρμέγουν δεόντως..και δια …νόμου! Οι Μητσοτακαίοι! ΟΙ Παπανδρέου! ΑΦΕΡΙΜ!

  • Η ΝΤΟΡΑ ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗ δεν περιλαμβάνεται στο Δ.Σ. του ιδρύματός… Δεν έχει σημασία… απλά τη βάζουν να ψηφίζει τους Νόμους που ευεργετούν τα ιδρύματά τους, τα συμφέροντά τους   στις ΜΚΟ… που στήσανε!
  • Βέβαια στην περίπτωση έχουμε κι άλλο φρούτο ... τον Κωστή Μπακογιάννη που εκλέχτηκε (χάρις στην ευφυϊα των ψηφοφόρων της...Λαμίας) ...Περιφερειάρχης... Δηλαδή ένα τζόβενο από το πουθενά... που όμως το μαφιόζικο Μητσοτακέϊκο... τον έβαλε κι αυτόν ...τον άνεργο ... στο δημόσιο ώστε δια βίου να ταϊζεται! Καλά ρε Κρητσικάκια, καμιά χρήσιμη δουλειά δεν έχετε να κανετε; Π.χ. τον οικοδόμο, κλήτήρα, ώστε να βγάζετε ένα έντιμο μεροκάματο;  Το παραδάκι από το δημόσιο σας έλκει; ...Για το τίποτα-ΜΗΔΕΝ που αντιπροσωπεύετε στην ελληνική πραγματικότητα; Να σας χαιρόμαστε..μια και ο ελληνικός λαός είναι τόσον ασύστολα ΜΑΛΑΚΑΣ! 
  • Ιδού και τα λοιπά μέλη του Δ.Σ.:του Ιδρύματος Μητσοτάκη!
  • Αρτεμισία-Αικατερίνη Κυπραίου, Γραμματέας
  • Ελένη Σπέντζου, Ταμίας
  • Νικόλαος-Λέανδρος Λιναρδάτος, Μέλος
  • Παντελής Βιρβιδάκης, Μέλος
  • Αθανάσιος Λιάπης, Μέλος
  • Αλεξία Μπακογιάννη, Μέλος
ΓΕΝΙΚΟΣ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ
  • Παντελής Βιρβιδάκης
ΝΟΜΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ
  • Απόστολος Μαυραγάνης
ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΙΤ ( Αυτό το ΙΤ τι σημαίνει εμείς δεν ξέρουμε…)
  • Αθανάσιος Μάρκου
ΤΙ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΙΔΡΥΜΑ; ΜΥΓΕΣ ΚΟΠΑΝΑΕΙ, ΜΟΥΣΙ ΠΟΥΛΑΕΙ!

Για να καταλάβετε τη σοβαρότητα του… ιδρύματος της φαυλοκρατίας, σας λέμε πως… Η ιστοσελίδα τους έχει να ενημερωθεί από το 2008…Δείτε χαρακτηριστικό απόσπασμα:
*** Επιστημονικό Συμπόσιο "Από τον Ανένδοτο στη Δικτατορία"
8/5/2008
Δύο χρόνια μετά την πρώτη διημερίδα το Ίδρυμα Κωνσταντίνος Κ. Μητσοτάκης επεδίωξε να ανοίξει ένας ακαδημαϊκός διάλογος για τα κρίσιμα γεγονότα της περιόδου 1961-1967.

*** Επιστημονική διημερίδα " Οι εκλογές του 1946: Σταθμός στην πολιτική ιστορία της σύγχρονης Ελλάδας "
10/11/2006...


Το Ίδρυμα Κωνσταντίνος Κ. Μητσοτάκης τίμησε την συμπλήρωση 60 χρόνων κοινοβουλευτικής δράσης του πρώην Πρωθυπουργού Κ. Μητσοτάκη από την πρώτη εκλογή του ως βουλευτή το 1946.


Δηλαδή τρέχα γύρευε…Και χάζευε να δεις πως σου τα αρπάζουν τα σαϊνια της πολιτικής μαφίας μας! Τέτοια έννομα μπουμπούκια δεν έχει να εμφανίσει η ελληνική ιστορία σε όλη της τη διαδρομή της  από εποχής Περικλέους . Κάνουν νόμους …για να σε κλέβουν ελληνικέ λαέ! ΠΡΩΤΟΦΑΝΕΣ! Τέτοιο γιουρούσι σε βάρος μας  μηδέποτε έχει ξαναγίνει…τόσο νόμιμα!

Η επιχορήγηση των Ιδρυμάτων πρώην Πρωθυπουργών.

Οι φαύλοι της πολιτικής ,άγριοι προασπιστές της τσέπης τους, δεν ορρωδούν προ ουδενός.Σκαρφίζονται σατανικά πλάνα …για να βολεύονται στο τζάμπα δια παντός! Γι αυτό έχουν και τέτοια πρεμούρα με την εξουσία! Με το Νόμο 3577 του 2007 αποφασίστηκε όλα τα Ιδρύματα Ερευνών των πρώην Πρωθυπουργών να επιχορηγούνται …Γιατί όχι; Προσφέρουν... εθνικό έργο …κοπανώντας μύγες!

Με το νόμο 3752/2009 εντάσσεται στα επιχορηγούμενα ιδρύματα και το Ίδρυμα του Κ. Σημίτη. Το Ίδρυμα του Κ. Σημίτη ως νεοσυσταθέν (Μάιος 2007) επιχορηγήθηκε για πρώτη φορά το 2009. με 225.000 ευρουλάκια! Μια απλή δήλωση έκανε …δημιουργίας ιδρύματος κι αμέσως η πολιτική μαφία που μαστίζει τον τόπο… του έδωσε ένα δωράκι 225 χιλιάρικα!
Απόφαση της Κυβέρνησης είναι να περιοριστεί η επιχορήγηση κατά 10% για το 2010. Πρόθεση της πολιτικής ηγεσίας του Υπουργείου Παιδείας είναι η επιχορήγηση να περιοριστεί ακόμα περισσότερο.

ΙΔΟΥ ΤΟ ΠΑΡΑΔΑΚΙ ΠΟΥ ΕΛΑΒΑΝ :

ίδρυμα: Κώστας Σημίτης 225.000(μόνο το 2009)
ίδρυμα:Κώστας Μητσοτάκης: 725.000 ευρώ
ίδρυμα:Ελευθέριος Βενιζέλο 725.000 ευρώ
ίδρυμα:Ανδρέα Παπανδρέου 725.000 ευρώ
ίδρυμα:Κώστα Καραμανλή 725.000 ευρώ
ίδρυμα: Γιώργου Παπανδρέου 725.000 ευρώ

Γιατί τα πήραν ρε παιδιά, δεν καταλάβαμε. Τι ρόλο παίζουν αυτά τα ιδρύματα; Ποιό κοινωνικό έργο παράγουν; Γιατί δεν βρίσκουν χορηγούς για τις εκδηλώσεις τους;
Ρωτούσαν αφελώς εκείνη την εποχή (2007) κάποιοι.

Μην είστε αφελείς! Τό τζάμπα παραδάκι το τρώνε μεταξύ τους τα μέλη του Δ.Σ. που τα περισσότερα είναι μέλη της ίδιας νόστρα φαμίλιας!

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗ NOSTRA FAMILY ΤΩΝ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ..ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗ ΥΠΟΘΕΣΗ ΤΑ ΙΔΡΥΜΑΤΑ ΤΟΥΣ:

Διοικητικό Συμβούλιο ΙΔΡΥΜΑΤΟΣ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ:


  • Γιώργος Παπανδρέου, Πρόεδρος
  • Σοφία Παπανδρέου, Αντιπρόεδρος
  • Νίκος Παπανδρέου, Γραμματέας & Αναπλ. Ταμίας
  • Ανδρέας Παπανδρέου, Ταμίας
  • Δημήτρης Γέμελος, Μέλος
Αλέξης Χατζηιωάννου, Διευθυντής ΙΑΠ

Άλλο ένα σύμπλεγμα οικογενειακής μαφίας για την αρπαγή του πορτοφολιού του απλού ΄Ελληνα! Τέτοια τσογλάνια οι Παπανδρέου!


ΕΧΟΥΜΕ ΚΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΒΟΥΛΓΑΡΟΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟ ΣΟΥΡΓΕΛΟ ...ΤΗ
ΜΑΝΑ ΤΟΥ ΓΑΠ... ΠΟΥ ΜΑΣ ΤΑ ΜΑΣΑΓΕ ΑΣΥΣΤΟΛΑ, ΜΕ ΠΟΛΛΆ
ΕΚΑΤΟΜΜΡΙΑ ΜΕΣΩ  Μ.Κ.Ο -ανυπαρκτων! ΤΕΤΟΙΕΣ ΟΙ ΛΑΜΟΓΙΕΣ
ΕΠΙ ΓΑΠ...

Α, ΝΑΙ ΕΧΟΥΜΕ ΚΙ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΠΛΑΚΑ… ΛΕΝΕ ΠΩΣ ΠΙΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΑΝ ΤΙΣ ΚΡΑΤΙΚΕΣ ΕΠΙΧΟΡΗΓΗΣΕΙΣ ΣΤΑ ΙΔΡΥΜΑΤΑ-ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΙΚΩΝ ΦΑΝΤΑΣΜΑΤΩΝ!

Μπορεί ναι… Αλλά οι αχρείοι μαφιόζοι της ελληνικής πολιτικής …μάλλον συνεχίζουν με άλλα κολπάκια να λαμβάνουν την ταρίφα τους…
“Με χθεσινή ανακοίνωση του υπουργείο Παιδείας έγινε γνωστό ότι “αναστέλλονται για φέτος οι κρατικές επιχορηγήσεις προς τα ιδρύματα των πρώην πρωθυπουργών”.
Παράλληλα τονίζεται ότι οι διοικήσεις των ιδρυμάτων ενημερώθηκαν με επιστολή της ίδιας της υπουργού, η οποία μεταξύ άλλων ανέφερε “σήμερα ο ελληνικός λαός υποβάλλεται σε σκληρές οικονομικές θυσίες” και η απόφαση αυτή πρέπει να γίνει αποδεκτή “όχι μόνον ως αναγκαία, αλλά και ως συμβατή προς τους σκοπούς των ιδρυμάτων σας ενέργεια”.
Αποδέκτες της σχετικής επιστολής ήταν το Εθνικό Ίδρυμα Ερευνών και Μελετών Ελευθέριος κ. Βενιζέλος, το Πνευματικό Ίδρυμα Γεωργίου Παπανδρέου, το Ίδρυμα Κωνσταντίνος Καραμανλής, το Ίδρυμα Ανδρέα Παπανδρέου, το Ίδρυμα Κωνσταντίνος κ. Μητσοτάκης και το Ίδρυμα Κωνσταντίνου Σημίτη.

Ήταν αναμενόμενο, λέει η μαχητική δημοσιογράφος ΠΟΠΗ ΣΟΥΦΛΗ:

Η κίνηση του υπουργείου θεωρούνταν αναμενόμενη μετά το θόρυβο που είχε δημιουργήσει η μείωση 10% στον προϋπολογισμό των πρωθυπουργικών Ιδρυμάτων, η οποία και πάλι δημοσιοποιήθηκε από το υπουργείο Παιδείας. Αυτό που προκάλεσε έντονη κριτική δεν ήταν η ανακοίνωση της περικοπής αλλά του συνολικού ποσού των χρημάτων που εισέπρατταν ως κρατική επιχορήγηση ετησίως από το 2007 τα ιδρύματα. Αναλυτικά:
Τα ιδρύματα Ελευθέριου Βενιζέλου, Κωνσταντίνου Καραμανλή, Κωνσταντίνου Μητσοτάκη, Ανδρέα Παπανδρέου, Γιώργου Παπανδρέου χρηματοδοτούνταν από το 2007 έως και το 2009 με το ποσό των 725.000 ευρώ ετησίως, ενώ το ίδρυμα Κώστα Σημίτη με το ποσό 225.000 ευρώ ετησίως.
Η αλήθεια είναι πως το Ίδρυμα Ανδρέα Παπανδρέου, εξακολουθεί να το πληρώνει ο ελληνικός λαός, ακόμα και σήμερα, με το αίμα του...
Η αλήθεια είναι πως το ΟΛΟΝ ΠΑΣΟΚ, κατέστρεψε την Ελλάδα και συνεχίζει να την καταστρέφει, σε όπιο πόστο και να βρίσκονται τα ισχυρά μέλη του.


ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ ΚΑΙ ΕΣ ΑΥΡΙΟΝ!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου