Πέμπτη 7 Αυγούστου 2014

ΤΟ ΑΠΑΤΟΝ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΛΙΘΙΌΤΗΤΑΣ: ΚΑΝΟΥΝ ΠΟΛΕΜΟΥΣ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΣΙΩΝΙΣΤΕΣ...ΑΛΛΑ ΕΜΕΙΣ (σταθερα) στέλνουμε βοήθεια για να επουλωθούν οι πληγές !!!

Οικονομική βοήθεια της Ελλάδας στη Γάζα

Οικονομική βοήθεια της Ελλάδας στη Γάζα
Πρώτη καταχώρηση: 07/08/2014 - 17:09 -ΩΣ ΓΝΩΣΤΟΝ ΤΟΥΣ ΠΟΛΕΜΟΥΣ ΤΟΥΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝ ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΣΙΩΝΙΣΤΕΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΟΠΟΙΟΥΣ ΚΑΙ ΚΕΡΔΟΦΟΡΟΎΝ...ΑΛΛΑ ΤΟΝ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΤΟΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΕΜΕΊΣ ...ΓΙΑ ΑΝΘΡΩΠΙΣΤΙΚΟΥΣ ΤΑΧΑ ΜΟΥ ΛΟΓΟΥΣ... ΑΝ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ,ΜΑΛΑΚΕΣ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΤΕ ΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ!
ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΤΟ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΟΙ ΔΡΑΣΤΕΣ-ΦΟΝΙΑΔΕΣ, ΟΙ ΚΩΛΟ-ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΕΒΡΑΙΟΙ ΡΕ!
Η Ελλάδα διαθέτει στην UNRWA 500.000 ευρώ, ως συμβολή στην αντιμετώπιση της ανθρωπιστικής κρίσης στη Λωρίδα της Γάζας, αναφέρει σε ανακοίνωση του το υπουργείο Εξωτερικών σχετικά με την παροχή ανθρωπιστικής βοήθειας για τη Λωρίδα της Γάζας.
Στην ανακοίνωσή του το υπουργείο Εξωτερικών αναφέρει:
«Με απόφαση του Αντιπροέδρου της Κυβέρνησης και Υπουργού Εξωτερικών, Ευάγγελου Βενιζέλου, και μετά τη θέση σε ισχύ της συμφωνίας κατάπαυσης του πυρός, η οποία επιτρέπει τη λειτουργία δομών στην περιοχή, η Ελλάδα, ως πρώτο βήμα, διαθέτει άμεσα στην Υπηρεσία Αρωγής και Έργων του Οργανισμού Ηνωμένων Εθνών για τους Παλαιστίνιους Πρόσφυγες στην Εγγύς Ανατολή (UNRWA) ποσό ύψους πεντακοσίων χιλιάδων ευρώ ως συμβολή στην αντιμετώπιση της ανθρωπιστικής κρίσης στη Λωρίδα της Γάζας.
Η Ελλάδα δήλωσε, επίσης, μέσω της Ευρωπαϊκής Ένωσης και της UNRWA, τη διαθεσιμότητά της για την υποδοχή και περίθαλψη Παλαιστινίων τραυματιών, ιδίως παιδιών».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου