Σάββατο 30 Αυγούστου 2014

ΕΜΕΙΣ ΜΟΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΤΥΠΟ ΚΑΝΟΥΜΕ ΕΡΕΥΝΕΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ... Οι Ευαγγελάτος, Χατζηνικολάου,Βούλτεψη, Χαρδαβέλλας, τι κάνουν ; ΚΟΠΑΝΑΝΕ ΜΥΓΕΣ ΧΡΟΝΙΩΣ! ΟΥΣΤ ΠΛΑΣΤΟΓΡΑΦΟΙ ΤΟΥ ΤΥΠΟΥ!








΄Οχι δεν είμαστε αντισιωνιστές, είμαστε κάτι ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ, είμαστε ευεργέτες των Εβραίων! Το θράσος δε του σκοτεινού, χθόνιου σιωνισμού ,…μπορεί να μας πει και ρατσιστές… ΄Οντας οι ίδιοι η πιο ρατσιστική φυλή της ιστορίας ( Περιούσιος λαός δεν λένε ότι είναι); Τι ρατσιστικότερο απ΄αυτό; Η πλάκα δεν είναι ότι το πιστεύουν… αλλά μάχονται για να το αποδείξουν σε βάρος των άλλων λαών! Τα ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΑ ΤΗΣ ΣΙΩΝ είναι φρικωδώς συγκλονιστικά. ΕΦΑΡΜΟΖΟΝΤΑΙ ΗΔΗ στο πετσί των Ελλήνων και των άλλων λαών! Σκασμός Ρε Γιαχουντήδες!Εδώ οι τσόγλανοι έφεραν τούμπα την ελληνική Βουλή με τον “αντιρατσιστικό νόμο,ξεφτίλησαν.. σύσσωμη την Ιεραρχία… Σε τα μας όμως θα τα βρουν μπαστούνια, αν αποτολμήσουν το παραμικρό! ΟΙ ΧΘΟΝΙΟΙ! ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΣΗΜΕΡΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΦΟΛΕΣ ΤΩΝ ΣΙΩΝΙΣΤΩΝ που τις χάφτουν α) ΟΙ ΠΟΥΣΤΗΔΕΣ  β) ΟΙ ΑΘΕΟΙ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ-ΣΠΑΡΤΑΡΙΣΤΕΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ!




ΟΙ ΦΟΛΕΣ ΤΟΥ ΣΙΩΝΙΣΜΟΥ …ΤΡΕΧΟΥΝ… ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΟΙΜΟΜΑΣΤΕ!

ΔΥΟ ΣΗΜΕΡΙΝΑ ΕΠΙΣΟΔΕΙΑ – πιστό σχέδιο σιωνιστών- όπως καταγράφονται με φρικώδεις λεπτομερειες στα ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΑ ΤΗΣ ΣΙΩΝ… που οι εβραίοι θεωρούν πλαστά, ενώ οι σχεδιασμοί τους λειτουργούν εν πλήρη δόξει ..Τόσο πλαστά …μα και τόσο αληθινά!


1) Οι πούστηδες –έτσι τους αποκαλεί ο λαός, έτσι θα τους λέμε κι εμείς – είναι ένα κουσούρι της φύσης. Η περίπτωσή τους όμως είναι όπλο στα χέρια των Σιωνιστών, προκειμένου να σακατέψουν τις δομές των χριστιανικών κοινωνιών. Το γράφουν πεντακάθαρα τα ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΑ ΤΗΣ ΣΙΩΝ, το πιο σατανικό πλάνο άλωσης της ανθρωπότητας! Αλλά ο Βαλιανάτος , αυτός ο ντιντής, που παριστάνει ο τάλλας και τον δημοσιογράφο, -θα έπρεπε να τον μηνύσουμε για παραποίηση επαγγελματικής ιδιότητας και πιθανόν να το κάνουμε αν θα συνεχίσει να προκαλεί την αισθητική μας -ενώ πέραν της τσουτσονοπαικτικής ούδέν έταιρον γνωρίζει επί ζωής… ο άρρωστος!
Αν και το παίζει ξύπνιος, δεν έχει αντιληφθεί ότι με τις ασχήμιες του, είναι οργανέτο του Σιωνισμού, κατά πως λένε τα ΠΡΟΣΤΑΓΜΑΤΑ ΤΩΝ ΣΟΦΩΝ ΤΗΣ ΣΙΩΝ! Είναι όργανο του Σιωνισμού και λόγω μαλάκυνσης δεν το αντιλαμβάνεται!

Παρακολουθούμε όλοι τους θεατρινισμούς των πούστηδων εδώ και δυό δεκαετίες. Αν και τα προλάλησε ο Αίσωπος, εν τούτοις αυτοί έχουν αποθρασυνθεί τόσο ώστε … να συνάπτουν και γάμους μεταξύ τους… Αυτός είναι ο παρά φύση βιασμός της μάνας φύσης. ΄Εχουν πείσει τους παναθλιους της Δύσης και το καλαμπούρι τραβάει σε μάκρος… Είναι δυνατόν να δει κανείς το ραμολί αρχιεπίσκοπο Αθηνών Ίάκωβο…να ευλογεί γάμους πούστηδων… Εδώ ευλογησε μόλις χθές τον κατάπτυστο νόμο του Σαμαρά για τον αντιρατσιστικό Νόμο που στήθηκε και διατάχθηκε από τα σιωνιστικά Κέντρα της Ουασιγκτώνας!Ευτυχώς για την τιμή της Εκκλησίας 4 ιεράρχες είπαν τα σύκα-σύκα!
΄Αλλο θράσος;… εφεύραν και λέξεις προκειμένου να δικαιολογήσουν την τραυματική περίπτωσή τους… Μάλιστα γιόμησαν τα ΜΜΕ από πουσταριά που με τα κουνήματά τους σε ωθούν σε εμετό! Λένε: ‘Αν δεν είσαι πούστης δεν κάνεις καριέρα στα ΜΜΕ! .. Τέτοια η ξεφτίλα των Μπόμπολα, Ψυχάρη, Αλαφούσου, Κοντομηνά, Κυριακού κ.λ.π. Εξαιρείται ο μόνος άντρας της περιοχής Γιώργης Κουρής… Στα κανάλια του δεν έχει κανέναν πουστερλέ ορίτζηναλ τυπάκο…
Η σιωνιστική συμμορία ,ε δεν είναι παίξε –γέλασε. Έχει πλάνα για όλα όπως αυτά είναι καθαρογραμμένα στα ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΑ!

Βαφτίζει αντιρατσιστές όποιους πάνε κοντρα στα εβραϊκά συμφέροντα… ΄Η κολάνε τη ρετσινιά του ” ομοφοβικού ”και ….στον βουλευτή Νικολόπουλο… που έκρινε τον πούστη πρωθυπουργό του Λουξεμβούργου! Τι να φοβηθεί ρε. Τσιρλιάρηδες ; Ο Νικολόπουλος ; Ποιός και γιατί να σκιαχτεί τους πούστηδες; Τσουτσουνοπαίκτες δεν είναι;Μπορεί κάποιος σοβαρός να φοβηθεί τον …πεοκρουστούντα πούστη; ΡΩΤΑΜΕ!

Κι όμως οι κωλοεβραίοι του Σιωνισμού χάρις στους συνεργάτες τους εδώ τύπου Μπόμπολα, Ψυχάρη , Βαρδινογιανναίους, Κοντομηνά, Αλαφούζους και άλλους επιτόπιους αθλίους συνεργάτες τους =πράκτορές- φτηνούς εμποράκους, τους όπως λένε τα ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΑ, πετυχαίνουν την παραμόρφωση της ελληνικής κοινωνίας….

Άκουσε ΡΕ το νεολογισμό: ΕΙΜΑΣΤΕ …ΟΜΟΦΟΒΙΚΟ! Έτσι θέλουν οι εγκληματίες του Σιωνισμού! Να φοβηθούμε , ποιον τον Πούστη; …όταν είναι ξεφωνημένος στη γειτονιά του;… Τι θεωρίες πεοκρουστικές μπορεί να μας προσκομίσουν οι εκλαμπρότταοι Μίστερ Ψινάκης …ανεπάγγελτος και φρου-φρου …αεροκοπανατζής εκ του πουθενά… που όμως μας κουβαλήθηκε στην πουστερλέ ελληνική τελεβίζιον… να γίνει γνωστός!..Και να μας δουλεύει από πάνω… Και να καταστεί και δήμαρχος Μαραθώνα! Ο Μίστερ τίποτας .., έγινε και δήμαρχος!Τον ξέρετε τον αλητάμπουρα και τυχοδιώκτη;που μας δουλεύει; ΡΩΤΑΜΕ!
Κι αυτός ό τίποτας είναι σιωνιστικό ΚΟΛΠΟ! ο ίδιος μπορεί να μη το ξέρει… αλλά το κόλπο είναι στημένο από ΤΑ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΑ ΤΗΣ ΣΙΩΝ!

ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΓΡΑΦΟΥΝ ΤΑ ΕΛΕΓΧΟΜΕΝΑ ΕΝΤΥΠΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΙΩΝΙΣΜΌ, δηλαδή η εφημερίδα εθνος ΤΟΥ αξιότιμου κομμουνιστή –επιχορηγούμενου από τα Σοβιετ- ΓΙΩΡΓΗ ΜΠΟΜΠΟΛΑ!, τον εθνικό μας εργολάβο-νταβατζή! Έχει στο τσεπάκι του ΟΛΟΥΣ του πολιτικους από το 1964!:


Σάλος από ομοφοβικό σχόλιο του Ν. Νικολόπουλου κατά του πρωθυπουργού του Λουξεμβούργου - Τι απάντησε ο βουλευτής (upd)
Σάλος από ομοφοβικό σχόλιο του Ν. Νικολόπουλου κατά του πρωθυπουργού του Λουξεμβούργου - Τι απάντησε ο βουλευτής (upd)

Σάλο στο διαδίκτυο και παρ' ολίγον διπλωματικό επεισόδιο με το Λουξεμβούργο προκάλεσε ένα ομοφοβικό twitt του ανεξάρτητου βουλευτή Αχαϊας Νίκου Νικολόπουλου κατά του πρωθυπουργού του μικρού κρατιδίου. Συγκεκριμένα, ο κ. Νικολόπουλος, ο οποίος αντιδρά έντονα στο αντιρατσιστικό νομοσχέδιο και στη διάταξη για τα ομόφυλα ζευγάρια έγραψε τα εξής για τον πρωθυπουργό του Λουξεμβούργου Ξαβιέρ Μπέτελ στον προσωπικό του λογαριασμό:
«ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΤΩΝ ΕΘΝΩΝ-ΚΡΑΤΩΝ, ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΤΩΝ .... ΠΟΥΣΤΑΡΙΩΝ !!!Ο πρωθυπουργός του Λουξεμβούργου αρραβωνιάστηκε με τον αγαπημένο του !!».
Το μήνυμα αναπαράχθηκε από τα social media, προκλήθηκε σάλος και έφτασε μέχρι τον Μπέτελ ο οποίος σε συνέντευξή του αποκάλυψε πως ο σύντροφός του, του έκανε πρόταση γάμου και εκείνος είπε «ναι». Ο Ξαβιέ Μπέτελ έχει από το 2010 σχέση με τον Βέλγο αρχιτέκτονα Γκοτιέ Ντεστενέ και λίαν συντόμως οι δυο τους θα ενωθούν και με τα δεσμά του γάμου. Στην απάντησή του ο κ. Μπέτελ γράφει, μάλλον ειρωνικά ότι «άκουσα πως θέλεις να μου πεις κάτι αλλά δεν μιλάω ελληνικά. Συγγνώμη».

2)ΤΟ ΘΡΑΣΟΣ ΤΗΣ ΑΘΕΪΣΤΙΚΗΣ … ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ!

Δηλώνουν άπαντες ΑΘΕΟΙ…οι Συριζαίοι δηλαδή δεν πιστεύουν σε Θεό! Από Τσίπρα μέχρι του τελευταίου αρχιδίου του κόμματος αυτού! Ποσώς μας απασχολεί η περίπτωση. Δικό τους θέμα αν πιστεύουν ή όχι σε κάποιον Θεό!
Βασικά ..εχέσθη η φορβάς εν τοις αλωνίοις!

Η μεγάλη πλάκα βρίσκεται αλλού!.. Στο ότι ο κομμουνισμός και ο αριστερισμός , και ο Μαρξισμός, σοσιαλισμός   κ.λ.π. είναι στημένα κόλπα των Εβραίων Σιωνιστών!
Αν διάβαζαν αυτά τα χαζά των Αριστερών τα κείμενα των Σοφών της Σιών..πιθανόν και να καταλάβαιναν ότι πρακτορεύουν … τις στοχεύσεις των Σιωνιστών!
Πως όμως να το καταλάβουν; Μουρλαμάρες ιδεοστροφικές δεν είναι;
Λένε…ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ! Τι πάει να πει αυτό; Μερικοί κλασσικά ηλίθιοι περιφανεύονται γι αυτό!!
Παλάβώσαμε; ΝΑΙ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ σ΄αυτό απόβλέπουν: ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΛΑΒΩΣΟΥΝ! ..ΝΑ ΜΑΣ ΔΙΑΛΥΣΟΥΝ! …Να μας σαλατοποιήσουν, ώστε να επιβάλλουν άνετα την παγκοσμιότητα τους!
*** Το θράσος της λεγόμενης αριστεράς από ΣΥΡΙΖΑ μεριά… Δεν έχει πάτο!

Φραστικό επεισόδιο Κώστα Μπακογιάννη με Συριζαίο (video)

Τι έγινε κατά τη διάρκεια της ορκωμοσίας του νέου Περιφερειάρχη Στερεάς Ελλάδας.
Φραστικό επεισόδιο Κώστα Μπακογιάννη με Συριζαίο (video)
4
Μέγεθος κειμένου
Τελευταία ενημέρωση 28/08/2014, 17:19
Φραστικό επεισόδιο σημειώθηκε κατά την ορκωμοσία του νέου Περιφερειακού Συμβουλίου Στερεάς Ελλάδας με πρωταγωνιστές τον Κώστα Μπακογιάννη και τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Βαγγέλη Αποστόλου και αφορμή τον πολιτικό όρκο.
Την ώρα που τελείωσε η φάση της θρησκευτικής ορκωμοσίας και αφού είχε μιλήσει ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος, που συμμετείχε στην τελετή, τη στιγμή που πήρε το λόγο ο νέος Περιφερειάρχης Κώστας Μπακογιάννης για να μιλήσει, ο επικεφαλής της μείζονος μειοψηφίας και βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Βαγγέλης Αποστόλου τον διέκοψε ζητώντας να μην προχωρήσει στην ομιλία του πριν γίνει ο πολιτικός όρκος.
Ο Κώστα Μπακογιάννης του είπε ότι θα γίνει αμέσως μετά και ακολούθησε φραστικό επεισόδιο.
Οι περισσότεροι από τους παρευρισκόμενους γιουχάισαν τον Βαγγέλη Αποστόλου.
Ο νέος Περιφερειάρχης Στερεάς συνέχισε την ομιλία του και αφού τελείωσε ακολούθησε ο πολιτικός όρκος των νέων Περιφερειακών Συμβούλων.
Πηγή: parapolitika.gr


ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΕΓΡΑΨΕ ΧΘΕΣ ΕΝΑΣ ΗΠΕΙΡΩΤΗΣ , Ο ΤΡΥΦΩΝΑΣ ΤΙΠΟΥΡΤΗΣ ΣΤΟ ψυχωμένο SITE HPEIROS-ELLAS

Πολιτικός Όρκος... Το Sic Καραγκιοζλίκι!


"Δηλώνω στην τιμή και στη συνείδησή μου να είμαι πιστός στην πατρίδα, να υπακούω το Σύνταγμα και στους νόμους και να εκπληρώνω τίμια και ευσυνείδητα τα καθήκοντά μου."
Γράφει ο Τρύφωνας Τιπούρτης.


Οι δύο παραπάνω γραμμές είναι ο πολιτικός όρκος που όρισε το Υπουργείο Εσωτερικών να δώσουν όσοι αιρετοί "βγάζουν σπυριά" με το να ορκιστούν στο...
Ευαγγέλιο.
Μα τι στο καλό... δαιμονισμένοι είστε και δεν μπορείτε να βάλετε το χέρι πάνω από το Ευαγγέλιο ;


Ή θεωρείτε sic την πολιτική ορκομωσία;
Για ότι και να ισχύει από τα δυό, εγώ μία λέξη έχω να πω: Καραγκιοζιλίκια.
Τώρα θα μου πείτε και αυτοί που ορκίστηκαν με το χέρι στο Ευαγγέλιο, δεν έκλεψαν; δεν έφαγαν; δεν παρατύπησαν;
Ε ναι. Τα κάνανε.
Αλλά το θέμα μας δεν είναι αυτό.
Το θέμα μας είναι η συνεχής και στοχευμένη επίθεση που δέχεται η θρησκεία μας.
Το πως, συνεχώς προσπαθούν να μας πείσουν, πως το να πιστεύεις στην ανεξιθρησκεία είναι πολιτισμός.
Πολιτισμός είναι ο πολιτικός όρκος, το παντελόνι, και η κόκκινη γόβα...
Βρε δεν μας χέζ@@ε λέω εγώ...

-Από τα Τούρκικα σήριαλ, στο "mega mou" με τον μαύρο.
-Από τη θεσμοθετημένη gay παρουσία σε όλα τα τηλεοπτικά πάνελ, στις επαναλαμβανόμενες ειδήσεις για την καταπάτηση των δικαιωμάτων των αλλοδαπών.
-Από την πρωϊνή Κυριακάτικη λειτουργία της ΕΡΤ, στα κινούμενα σχέδια της Νέας Τάξης Πραγμάτων προς "πλύση των παιδικών εγκεφάλων".
Και η "επίσημη" εκκλησία;
Με τις ευχές της...


Ένα σχέδιο πολύ παλιό.
Ένα σχέδιο που όποιος φωνάζει και προσπαθεί να αφυπνίσει, είναι συνωμοσιολόγος, επικίνδυνος, ή το λιγότερο φαντασιόπληκτος.
Πολιτικοί όρκοι και κολοκύθια τούμπανα...

Θα ξυπνήσετε επιτέλους;
Γκρεμιζόμαστε... και είμαστε στην είσοδο της ηλεκτρονικής ταυτοποίησης, της απαγόρευσης της άποψης και της στέρησης της ελευθερίας.
Κατ΄ εντολήν των σχεδίων της Νέας Τάξης Πραγμάτων.


Αφυπνισθείτε... και αντιδράστε.

Σημείωση δική μας : Ούτε ο Τρύφων Τιπούρτης , προφανώς δεν διάβασε τα ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΑ… Αλλά καταλαβαίνει τι ακριβώς μας γίνεται τώρα, σήμερα! Η λεγόμενη νέα Τάξη πραγμάτων είναι το κύριο πλάνο, η απόλυτη στόχευση των Εβραίων σιωνιστών… και ρατσιστών με πατέντα βεβαίως! Δυστυχώς μας έχουν πιάσει οι Γιαχούντηδες, οι άνθρωποι της Χάβρας… στον ύπνο ΟΛΟΥΣ!

Λυπούμαστε , με βαθύ πόνο, που οι αυτοπροσδιοριζόμενοι ως προοδευτικοί της αριστέράς του ΣΥΡΙΖΑ, δεν έχουν κατανοήσει ότι παίζουν το παιχνίδι των σιωνιστών.. Νεροκουβαλητές του σιωνισμού κατάντησαν… Και η συνενοχή τους στη διάλυση των Ελλήνων είναι τραγικά μεγάλη, στα τελευταία 40 τουλάχιστον χρόνια, συμπεριλαμβανομένων βέβαια και των κομμουνιστών (ΚΚΕ), του λαχανοφιλόσοφου ΝΙΚΟΥ ΔΗΜΟΥ, ( ΦΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Ο ...τυπάκος με τον τροβά στην πλάτη ΘΕΟΔΩΡΑΚΗΣ) και των πρακτόρων πούστηδων τύπου Βαλλιανάτου, του και ψευτοδημοσιογράφου!

 Οι δημοσιογράφοι ΡΕ ΑΡΧΙΔΑΜΑΝΤΕ ιστορικά ποτέ δεν είχαν στις τάξεις τους πούστηδες, ( για γκομενιάρηδες …κυκλοφορούν…) εκτός κανά-δυο εξαιρέσεων,πλην όμως σεμνών και αξιοπρεπέστατων καθόλα… Δεν υπήρξαν ξεφωνημένοι, όπως η αφεντιά σας Καραγκιόζηδες Βαλλιανάτε και η τραυματική παρεούλα σου που τα μασάτε από την τσέπη των Ελλήνων μέσω των ΜΚΟ  σας!!

Ο ΄Ελληνας δεν είναι ρατσιστής και σέβεται τα κουσούρια των άλλων.Αλλά οι κουσουρηδες σήμερα να θέλουν να καπελώσουν τους άλλους φυσιολογικούς, ζητώντας, διεκδικώντας αναγνώριση ακόμη και γάμων μεταξύ τους, δεν πάει πολύ;

 Θεοπάλαβα; Ναι αυτός είναι ο στόχος –καταγεγραμμένος στα ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΑ ΤΗΣ ΣΙΩΝ- των Εβραίων. Να μην ξέρουμε τι μας γίνεται. Είμαστε ακριβώς σ΄αυτό το σημείο!
Αν το καταλάβουμε, αν δούμε τη συνωμοσία των Σιωνιστών σε βάρος της ανθρωπότητας… πως όπου νάναι ολοκληρώνεται, κατά τους ισχυρισμούς τους, τρόπος διαφυγής μας δεν υπάρχει! ΟΛΑ ήδη έχουν νεκρωθεί… Τα πάντα είναι under control …Oι Εβραίοι οδηγούν τά πάντα εκεί όπου έχουν σχεδιάσει. Η ανθρωπότητα πλέον είναι στο κλουβί των Εβραίων. ΚΙΧ δεν μπορεί να κάνει. Τράπεζες, οικονομίες , αρχηγοί κρατών, ΜΜΕ όλα ελέγχονται.

ΟΙ χθόνιοι του Ισραήλ, οι Σιωνιστές, οι Εβραίοι, ΟΛΟΙ είναι ένα και το αυτό… κι ας λένε … τα σκατά που λένε.

Η μόνη ελπίδα είναι να καταλάβουμε τη συνωμοσία των Εβραίων.
Το ελληνικό φωτοβόλο πνεύμα, αυτό που έστησε τη σημερινή ανθρωπότητα, όπως είναι καλή-κακή, μα αυτή είναι που υμνείται παγκοσμίως. Κατά τη μέχρι σήμερα ιστορία το ΦΩΣ των Ελλήνων θα σακατέψει τους χθόνιους των Εβραϊκών σκοπιμοτήτων… Δεν θα αφήσει τη συνωμοσία του Σιωνιστικού Ισραήλ… των Ροκφελλερ, Ρότσιλντ να προχωρήσει!

Η σημερινή δεινή κατάσταση της Ελλάδας, είναι αποκλειστικό έργο των Σιωνιστών. Τα προείπε ο αλήτης Κίζινγκερ… “Το πρόβλημα με την Ελλάδα είναι η θρησκεία τους, οι παραδόσεις τους, η γλώσσα τους.. Αν τους διαλύσουμε όλα αυτά… το πρόβλημα λύεται!
Αμ,… δεν θα λυθεί αλητάμπουρα… όσους πολέμους κι αν έχετε σχεδιάσει επί χάρτου εσείς οι Κωλοεβραίοι του Σιωνισμού, κατά τα Πρωτόκολλα, όπου την ανθρώπινη ζωή δεν την υπολογίζετε… Χθεσινό δε επίτευηγγμά σας .. Οι 2.500 νεκροί στην Γαζά!

Και θα συνεχίσετε να κυκλοφορείτε σαν να μην τρέχει…τίποτε. Για ποιό ολοκαύτωμα θα μιλάμε το δικό σας… από τον Χίτλερ, ή αυτό το φονικό που διαπράττετε στη Γάζα;… 

Αλήθεια ΡΕ ΦΟΝΙΑΔΕΣ ποιό ολοκαύτωμα πρέπει να αναγνωρίσουμε… όταν μάλιστα στυγνά υποχρεώνετε την ελληνική βουλή να αναγνωρίσει το Ολοκαύτωμα σας…; ΚΩΛΟΕΒΡΑΙΟΙ-ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ!

Μάλιστα πριν από μερικές εβδομάδες, αν θυμόσαστε ο υπουργός του κρατιδίου Σουηδίας ή Νορβηγίας, αυτή τη στιγμή δεν το θυμόμαστε, δήλωσε ο μπάσταρδος: Η ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ  ΕΙΝΑΙ Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΚΙΝΔΥΝΟΣ!" ΄Οχι δεν γελάμε για την αστειότητα .. Η ορθοδοξία   είναι αυτή που ενοχλεί τον Εβραίο Σιωνιστή!  ΄Οχι φυσικά ο Καθολικισμός που τον έχουν μπλοκάρει- ελέγχουν .... σε όλα!  


΄Οπως το έχουμε ξανατονίσει, οι Εβραίοι ως …έθνος ΟΥΔΕΝ προσέφερε στην ανθρωπότητα… Δεν έχουν να επιδείξουν ούτε έναν μαστραπά! Τίποτε!

ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΤΕ ΤΟ: ΟΙ ΔΥΣΚΟΛΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ ΠΟΥ ΠΕΡΝΑΤΕ , ΟΙ ΠΙΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΥΦΙΣΤΑΣΘΕ ΕΙΝΑΙ ΣΧΕΔΙΟ ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΟ! Οι Εβραίοι θέλουν να πουλήσεις το σπίτι σου… Οι Εβραίοι καρυδώνουν την Μέρκελ, και η οποία στη συνέχεια πιέζει τα τσανάκια του Σιωνισμού Σαμαρά-Βενιζέλο! Δεν είναι φαντασιώσεις αυτά. Τα γράφουν οι σοφοί των Πρωτοκόλλων της ΣΙΩΝ… Πάτε σε ένα βιβλιοπωλείο.. Αγοράστε το βιβλίο, δεν στοιχίζει πολλά… ΑΛΛΑ είναι βιβλίο ΠΛΕΥΣΗΣ των Εβραίων για όσα μας συμβαίνουν, στην Ελλάδα και σε όλο τον κόσμο!..Μακάρι να καταλάβεις… σε τη παγίδα μας έχουν βάλλει οι γείτονές μας οι Εβραίοι! Κι εμείς ούτε καν που το πήραμε χαμπάρι!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου