Κυριακή 3 Αυγούστου 2014

ΘΑ ΠΟΥΜΕ ΤΟ ΝΕΡΟ ...ΝΕΡΑΚΙ, ΟΤΑΝ Η ΕΛΛΑΣ ΕΧΕΙ ΣΠΟΥΔΑΙΑ ΝΕΡΑ!


Ο ΠΟΛΕΜΟΣ ΤΟΥ ΝΕΡΟΥ ..ΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΒΗΜΑ……….

Η ΔΙΕΘΝΗΣ ΑΛΗΤΕΙΑ ...ΘΑ ΜΑΣ ΕΞΑΦΑΝΙΣΕΙ...
Τάχουν πάρει όλα!!! Οι υπηρέτες του σχεδίου εξαφάνισης της Ελλάδας και της εξαθλίωσης των Ελλήνων προχωρούν στο επόμενο βήμα.
Αφού έριξαν στον Καιάδα της απόλυτης εξαθλίωσης το βιοτικό επίπεδο της Ελληνικής κοινωνίας σε όλα τα επίπεδα, προχωρούν στην αρπαγή των φυσικών πόρων της χώρας με τρόπο απροκάλυπτο και ανάλγητο.
Πέρα από το φυσικό πλούτο της χώρας μας που είναι πλέον κατανοητό και πασιφανές σε όλους μας, ότι ξεπουλιέται από τους δοσίλογους που κυβερνάνε και τους εγκάθετους των τραπεζών, το επόμενο βήμα είναι η δέσμευση των φυσικών πόρων της ιερής αυτής γης από τους οποίους εξαρτάται η επιβίωσή μας.
ΑΝΟΙΧΤΗ ΔΙΑΦΩΝΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΩΝ ΙΣΛΑΜΙΚΩΝ ΣΠΟΥΔΩΝΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΕΩΣ: Υπακοή στον γέροντα μου αλλά ακολουθώ την επισκοπική μου συνείδηση
ΚείμενοΛουδάρος ΑνδρέαςΦωτογραφίεςΧρήστος Μπόνης (Αρχείο)
Σαφείς αποστάσεις από τις θέσεις του προκατόχου του στην μητρόπολη της Αλεξανδρούπολης και πνευματικού του πατέρα, μητροπολίτη Θεσσαλονίκης κ. Ανθίμου για το θέμα των ισλαμικών σπουδών στη Θεολογική Σχολή του Α.Π.Θ. παίρνει με δηλώσεις του στο dogma.gr ο μητροπολίτης Αλεξανδρουπόλεως κ. Άνθιμος.

Φίλος μεν Άνθιμος φιλτάτη η αλήθεια… λέει εμμέσως πλην σαφώς ο μητροπολίτης Αλεξανδρουπόλεως που ξεκαθαρίζει πως σέβεται και υπακούει στον γέροντα του αλλά οι θέσεις του υπαγορεύονται από την επισκοπική του συνείδηση και το δίκαιο..... Διαβάστε περισσότερα »


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου