Τετάρτη 16 Ιουλίου 2014

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΣΥΛΛΗΨΗΣ ΤΟΥ ΜΑΖΙΩΤΗ!



Φωτογραφίες Μάριος-Γιώργος για το Η.Ν.Α- ΠΙΟ ΚΑΤΩ ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΡΟΗΓΗΘΕΝΤΑ:

ΣΥΝΕΛΗΦΘΗ Ο ΜΑΖΙΩΤΗΣ! ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΤΗΚΕ Ο ΙΔΙΟΣ ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΠΟΛΙΤΗΣ!

Ο Μαζιώτης συνελήφθη πριν από λίγα λεπτά στο κέντρο της Αθήνας σε προσπάθειά του να κάνει ληστεία σε τράπεζα. Αντηλάγησαν πυροβολισμοί και σύμφωνα με πληροφορίες ανταπέδωσε και ο ίδιος. Τραυματίστηκε ελαφρά και διεκομήσθη στον "Ευαγγελισμό". 
Όπως αναφέρει σε ρεπροτάζ του ο Θεοδόσης Πάνου (newsit.gr) 
συνελήφθη πριν από λίγο στην συμβολή των οδών Αθηνάς και Ερμού, ο Νίκος Μαζιώτης, την ώρα που μαζί με άλλα άτομα προσπαθούσε να ληστέψουν τράπεζα στην οδό Ερμού.

Η σύλληψη ήταν επεισοδιακή καθώς, έπεσαν πυροβολισμοί, τραυματίσθηκε ένας αστυνομικός, ενώ οι κακοποιοί έριξαν τουλάχιστον μια χειροβομβίδα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, είναι τραυματισμένος και ένας πολίτης, ενώ έχουν συλληφθεί και άλλα δυο άτομα, ενώ ένα τρίτο διέφυγε πιθανότατα με ταξί.
Η περιοχή είναι αποκλεισμένη, αφού όλα έγιναν λίγο μετά τις 12.30 το μεσημέρι σε μια περιοχή που είναι γεμάτη τουρίστες.

Ο Νίκος Μαζιώτης θεωρείται ως ο εγκέφαλος των Επαναστατικών Πυρήνων και μαζί με την σύντροφό του Παναγιώτα Ρούπα, είχαν εξαφανιστεί αφού είχαν αφεθεί ελεύθεροι λόγω παρέλευσης του 18μηνου της προφυλάκισής τους.

Τότε, το Συμβούλιο Εφετών είχε αντικαταστήσει την προφυλάκιση με περιοριστικούς όρους μεταξύ των οποίων ήταν: απαγόρευση εξόδου από την χώρα, παραμονή εντός του νομού Αττικής και παρουσίαση τους κάθε 5 ημέρες στο ΑΤ της περιοχής τους.

Ωστόσο, όλοι αυτοί οι όροι δεν τηρήθηκαν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου