Κυριακή 11 Μαΐου 2014

Ο ΓΛΕΖΟΣ ΑΠΟΛΑΜΒΑΝΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟΥ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΑΝΕΛΛΗΝΕΣ... ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΞΕΧΝΑΕΙ ΤΗΝ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΗ ΚΑΤΑΓΩΓΗ ΤΟΥ ..ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟ ΠΛΙΑΤΣΙΚΟ ΤΟΥ ΛΑΟΥ!

Σάλος από τις δηλώσεις Γλέζου για κατασχέσεις καταθέσεων για εισοδήματα των 100.000 ευρώ...

Πολιτικό σεισμό έχουν προκαλέσει οι δηλώσεις του επικεφαλής του ευρωψηφοδελτίου του ΣΥΡΙΖΑ, Μανώλης Γλέζος ο οποίος σε συνέντευξή του στην εφημερίδα Ελευθεροτυπία για εσωτερικό αναγκαστικό δανεισμό.
Ο Μανώλης Γλέζος άναψε φωτιές όταν δήλωσε πως θα μειώσει τις σπατάλες πρώτα από όλα, δεύτερον θα εισπράξει τους φόρους που διαφεύγουν και τρίτον θα προχωρήσουν σε εσωτερικό αναγκαστικό δανεισμό εάν χρειαστεί για εισοδήματα πάνω από ένα όριο.

Μάλιστα, ο επικεφαλής του ευρωψηφοδελτίου όταν ρωτήθηκε για το ύψος του ποσού μίλησε για ένα ποσό των 100.000 ευρώ, λέγοντας χαρακτηριστικά πως : "Από εκεί και πάνω μπορεί να υπάρξει ένας αναγκαστικός δανεισμός''.

Η δήλωση αυτή του Μανώλη Γλέζου προκάλεσε την έντονη αντίδραση του πρωθυπουργού, Αντώνη Σαμαρά ο οποίος μιλώντας σε προεκλογική συγκέντρωση στην Τρίπολη δήλωσε πως εάν τους πίστευε ο κόσμος η δήλωση του Μανώλη Γλέζου θα σήμαινε αυτόματη φυγή καταθέσεων από τις τράπεζες.
Καταλάβατε... πως πρέπει σούμπιτο ...να ψηφίσουμε αυτούς τους εθεροβάμονες του μωσαϊκου που λέγεται ΣΥΡΙΖΑ!

Επεξεργασία είδησης από Η.Ν.Α

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου