Τρίτη 6 Μαΐου 2014

ΑΠΟ ΤΟ ΣΤΟΜΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΣΤΟΥ ΘΕΟΎ Τ΄ΑΦΤΊ...ΑΛΛΑ Ο ΤΣΙΦΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΑΘΕΟΣ!

Τσίπρας: «Να κάτσουν στο εδώλιο όσοι έχουν διαπράξει εγκλήματα σε βάρος του Δημοσίου»

Τσίπρας: «Να κάτσουν στο εδώλιο όσοι έχουν διαπράξει εγκλήματα σε βάρος του Δημοσίου»

Κλίμα προεκλογικής πόλωσης επιλέγει ο ΣΥΡΙΖΑ και ο Αλέξης Τσίπρας ανέβασε κατακόρυφα τους τόνους από την Κέρκυρα προειδοποιώντας πως «όσοι διέπραξαν ύβρη εις βάρος του λαού μας, έρχεται η ώρα να τιμωρηθούν στη κάλπη από τον ελληνικό λαό».

Με επίκεντρο τα πεπραγμένα σε βάρος του δημόσιου πλούτου αλλά και με αφορμή το ρόλο του ΤΑΙΠΕΔ, ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης έριξε προειδοποιητικές βολές τονίζοντας πως, και αυτοί θα πάνε στα σπίτια τους. «Εκτός φυσικά από κείνους που η θέση τους είναι στο εδώλιο του κατηγορουμένου για όσα έχουν διαπράξει και εξακολουθούν να διαπράττουν σε βάρος του δημόσιου πλούτου», ανέφερε χαρακτηριστικά.
«Ο λαός θα στείλει στα σπίτια τους εκείνους που η κυρία Μέρκελ και ο κύριος Σόιμπλε, με συμπεριφορά επικυρίαρχου, μας συστήνουν ως τους καλύτερους εκπροσώπους σας» είπε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ και ειρωνευόμενος υπογράμμισε πως «αν ψήφιζαν η Μέρκελ, ο Σόιμπλε, ο Μπαρόζο, ο Γιούνκερ και οι άλλοι σωτήρες μας, ο Σαμαράς θα έπαιρνε όχι απλώς αυτοδυναμία, αλλά παντοδυναμία».
Στο επίκεντρο της ομιλίας του για ακόμη μία φορά βρέθηκε η οικονομική «ατζέντα» που προωθούν τα κόμματα της συγκυβέρνησης. «Προπαγανδίζουν πλεονάσματα, φως στο βάθος του τούνελ, τέλος των μνημονίων» είπε ο πρόεδρος τους ΣΥΡΙΖΑ, υπενθυμίζοντας ότι «από την άλλη επιχειρούν να επιβάλουν νέα σκληρά μέτρα, νέες απολύσεις, νέες περικοπές συντάξεων, με το νομοσχέδιο που θα συζητηθεί με τη διαδικασία του κατεπείγοντος».
«Η δημοκρατία υπηρέτρια της ολιγαρχίας, σε όλο της το μεγαλείο» τόνισε, ανεβάζοντας κατακόρυφα τους αντιπολιτευτικούς τόνους.
Νέα πρόκληση για debate
Επιπλέον, ο κ. Τσίπρας επανήλθε στο επίμαχο θέμα του debate, επιθυμώντας να συντηρήσει το γεγονός ότι ο πρωθυπουργός φυγομαχεί. «Φοβούνται το λαό, φοβούνται τη δημοκρατία, φοβούνται το διάλογο, φοβούνται την αντιπαράθεση. Φοβούνται ακόμα και τους δικούς τους βουλευτές», είπε ο κ. Τσίπρας για να συμπληρώσει ότι «Τον καλέσαμε σε τηλεοπτική συζήτηση και κρύφτηκε. Τον καλέσαμε να εξηγήσει μπροστά στον ελληνικό λαό με δικά του λόγια την πολιτική του και αρνήθηκε. Τον καλούμε πάλι από δω, από την Κέρκυρα, αν και είμαστε βέβαιοι ότι πάλι θα κρυφτεί».
Τέλος, για μία ακόμη φορά, επανέλαβε τα εκλογικά διλήμματα λέγοντας ότι «Ή θα ορθώσουμε το ανάστημά μας; Ή θα πάρουμε τη μεγάλη απόφαση να τελειώνουμε με το παλιό, το σάπιο, το διεφθαρμένο, το απάνθρωπο; Με τη Μέρκελ ή με την Ελλάδα. Με το Βερολίνο ή με την αξιοπρέπεια. Με τον Σαμαρά ή με το ΣΥΡΙΖΑ».
Φωτογραφία: Eurokinissi


άποψη http://www.iefimerida.gr/node/153629#ixzz30uWgjget

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου