Κυριακή 2 Φεβρουαρίου 2014

ΑΝΤΙ ΝΑ ΕΝΙΣΧΥΣΟΥΝ ΤΗ ΧΕΙΜΑΖΟΜΕΝΗ ΕΛΛΑΔΑ ...ΜΑΣ ΤΑ ΑΡΠΑΖΟΥΝ ΚΙ ΑΠΟ ΠΑΝΩ!

ΤΑΪΖΟΥΜΕ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΤΗΣ ΟΜΟΓΕΝΕΙΑΣ...ΠΑΚΤΩΛΟΣ ΕΠΙΧΟΡΗΓΗΣΕΩΝ...
ΓΙΝΕΤΑΙ ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΚΗ ΕΡΕΥΝΑ 
Δείτε τη γράφουν τα ΜΜΕ των Ελληνοαμερικανών!

''Ισοπέδωμα'' της ελληνικής Ομοσπονδίας Βοστώνης, που απασχόλησε το πανελλήνιο με τον έρανο γιά την Μυρτώ: Η e-εφημερίδα ''Πρωϊνή'' ξεσκεπάζει, με αποδεικτικά στοιχεία, όλες τις παρανομίες της Οργάνωσης.
Και το μεγάλο σκάνδαλο, με τα κρατικά κονδύλια γιά ΣΑΕ: ''Τα μισά πήγαιναν σε τσέπες Ελλήνων πολιτικών''
Επιβεβαίωση της αποκλειστικής είδησης του ''Κ'', περί ΣΑΕ και εισαγγελέα
Το ''ΚΑΛΑΜΙ'' είχε δημοσιεύσει το καλοκαίρι (Ιούνιο '13), αποκλειστικά την είδηση ότι ''εισαγγελέας ασχολείται με τα οικονομικά του Συμβούλιου Απόδημου Ελληνισμού (ΣΑΕ)''. Επιβεβαιώθηκε μισό χρόνο μετά: «Οι αρμόδιες αρχές ερευνούν τον οικονομικό απολογισμό των μελών του Προεδρείου του Συμβουλίου Απόδημου Ελληνισμού των ετών 2006, 2007, 2008 και 2009 για τα οποία έχει ολοκληρωθεί ο έλεγχος των ορκωτών λογιστών». Αυτό δήλωσε Τετάρτη 29 Ιανουαρίου '14 ο υφυπουργός Εξωτερικών Κυριάκος Γεροντόπουλος, αρμόδιος γιά Απόδημους, κατά την ενημέρωση της Ειδικής Μόνιμης Επιτροπής Ελληνισμού της Διασποράς της Βουλής, για τα θέματα της αρμοδιότητάς του.
Σημ.: Τα στοιχεία γιά ΣΑΕ, είχε δώσει στην εισαγγελία, ο προηγούμενος υφυπ. Εξωτερικών Κώστας Τσιάρας
Τις ΗΠΑ επισκέπτεται ο άγιος Αλβανίας, Αρχιεπίσκοπος Αναστάσιος, που εικονίζεται εδώ με τον άγιο Αμερικής, Αρχιεπίσκοπο Δημήτριο. Δεξιά ο πανάγιος Ουασιγκτώνος Χρήστος (κατά κόσμον πρέσβης Παναγόπουλος), ο μόνος στο τραπέζι που πίνει κρασί.

ΚΙ ΑΛΛΟ...ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΛΑΜΙ :
Προεδρεύουσα Ελλάδα στην Ευρωπαϊκή 'Ενωση με υπολειτουργούντα Γραφεία Τύπου και ''διπλωμάτες-τουρίστες'' στις ΗΠΑ

'Οταν τα γνωστά νεοελληνικά πολιτικο-κομματικά κριτήρια καθόριζαν και καθορίζουν ακόμα τις τοποθετήσεις εκπροσώπων της Ελλάδας στο εξωτερικό (διπλωμάτες, Γραφεία Τύπου κλπ), η γύμνια φαίνεται τώρα. ''Ακέφαλο'' το Γραφείο Τύπου της Ελλάδας στην Ουάσιγκτον, ημι-υπαρκτό εκείνο της Νέας Υόρκης. Λειτουργούν και τα δύο με την δημοσιο-υπαλληλική νοοτροπία άλλων προηγούμενων κακών εποχών, την νοοτροπία ''ημέτερων της παρέας'' που θέλουν να τα 'χουν καλά με την Ελλάδα, αντί να προβάλουν την χώρα στις ΗΠΑ. Αλλά επειδή ''το ψάρι βρωμάει από το κεφάλι'', είναι φυσικό κι επόμενο να συμβαίνουν αυτά τα φαιδρά, όταν, στην Αθήνα, ηγείται της Γραμματείας Ενημέρωσης ο κάθε άχρηστος-ανεπαρκής, του αμαρτωλού χτες.
Σε ότι αφορά τις διπλωματικές αποστολές στις ΗΠΑ, με τις μειωμένες τώρα αποδοχές και τις καθυστερήσεις στην καταβολή τους, είναι γνωστό και...καθιερωμένο διαχρονικά ότι ''απολαμβάνουν'' -κατά πλειοψηφία- τις ''διακοπές'' τους, με νοοτροπίες-συνήθειες... ''ελλαδοκεντρικές'' και άγνοια της αμερικάνικης πραγματικότητας.
Περί Γραφείου Τουρισμού Νέας Υόρκης και εμπορικών ακολούθων, δεν χρειάζονται σχόλια, επειδή πρόκειται, στην κυριολεξία, γιά πεταμένα -γιά το τίποτα- χρήματα των Ελλήνων φορολογούμενων.
Η ''προεδρεύουσα'' της Ευρώπης Ελλάδα, πληρώνει στο εξωτερικό την διαχρονική ανεπάρκειά της.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου