Παρασκευή 21 Φεβρουαρίου 2014

ΤΟ ΑΜΜΑΡΤΩΛΟ ΡΑΔΙΟΤΗΛΕΟΠΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ...

ΟΙ ΠΟΥΣΤΙΕΣ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΣΑΜΑΡΑ... ΠΟΛΕΜΑΕΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ ΜΕ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΓΝΩΜΗ!

Πάει ο άνθρωπος καβάλλησε και σαμάριον...
ΚΑΤΑΔΙΩΚΕΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟΦΡΟΝΕΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ !
O XATZHNIΚΟΛΑΟΥ ΒΑΡΑΕΙ ΣΤΟ ΣΤΑΥΡΟ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΑΝΕΚΔΙΗΓΗΤΟΥ ΡΑΔΙΟΤΗΛΕΟΠΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΠΟΥ ΔΙΕΥΘΥΝΕΙ ΠΙΑ ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΕΝΑΣ ΦΑΙΔΡΟΣ ΤΕΩΣ ΔΙΚΑΣΤΙΚΟΣ ( Λαζαρίδης) ΜΑΖΙ ΜΕ ΚΑΠΟΙΑ ΔΟΤΗ ΠΑΣΟΚΑ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟ… (ΔΕΜΙΡΗ ΛΕΓΕΤΑΙ )


Ως γνωστόν εμείς είμαστε δεδηλωμένα κάθετα κατά των Ανεξάρτητων ΑΡΧΩΝ… που στήθηκαν ως ορντινάντσες- υπηρέτριες του Γκουβέρνου ΚΑΙ ΜΟΝΟΝ! 
Τρίχες ανεξάρτητες είναι αρχές!. Κωλοσφουγγάρια είναι ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥΣ … που σιτίζονται παχυλώς από τα δημόσια Ταμεία! 
Κι όμως αυτά τα υποκείμενα έχουν σταθερά στο στόχαστρό τους τις εν γένει δημοσιογραφικές προσπάθειες του Νίκου Χατζηνικολάου, για τον οποίο έχουμε κι εμείς κάποιες μικρές ενστάσεις, αλλά σίγουρα αποδεχόμαστε, πως ο άνθρωπος είναι έως στιγμής έντιμος και δρα με την ορθόδοξη δημοσιογραφική δεοντολογία! 

Βεβαίως λόγω της αίγλης-αποδοχής που απολαμβάνει για τις πρωτοβουλίες του, ( εφημερίδα, ιστοσελίδες, ραδιόφωνο, τηλεοπτική εκπομπή στο STAR), ή της όποιας αντικειμενικότητας εκπέμπει, που ο λαοουτζίκος την ..”πιάνει”! Αυτό συγχύζει α) τους ανταγωνιστές του β) τους κυβερνώντες!…Οπότε πρέπει να …το συνθλίψουν, επειδή δεν προσκυνάει! 
Κατά τη συνταγή ..εξαφάνισης της Χρυσής Αυγής, είναι πολύ πιθανόν να επιδιώκεται και η εξαφάνιση Χατζηνικολάου, το οικονονομικό γονάτισμά του…( υπάρχει σχετικό πλάνο από τη ΤΡΟΪΚΑ..)… Και δυστυχώς τα τσανάκια αυτής της ΑΡΧΗΣ και της Κυβέρνησης… του φασισμού, εκφοβισμού .. θα προχωρήσουν στην εφαρμογή των ξένων εντολών που λαμβάνουν…Θα πρέπει επ΄ευκαιρία να μην παραλείψουμε την περίπτωση τουθ Γιώργου Τράγκα που από το ραδιόφωνο του real fm… ΙΣΟΠΕΔΏΝΕΙ σε καθημερινή βάση… όλους τους του ξενοκίνητους τσόγλανους που επιδιώκουν τον πλήρη αφανισμό της χώρας. 
Από τη μεριά μας η ΕΝΩΣΗ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ, τις πρωτοφανείς αυτές πουστιές της Κυβερνητικής …Αρχής…Λογοκρισίας με το ψευδώνυμο Ανεξάρτητη Αρχη: ΡΑΔΙΟΤΗΛΕΟΠΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ, με τους φαιδρούς τρόφιμους του Ταμείου μας, Λαζαρίδη – ΔΕΜΙΡΗ.. δεν θα επιτρέψουμε η φαύλη αυτή κομματική κομπανία να συνεχίσει τον πρόστυχο ρόλο της! 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου